- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
- #8.121
arkadaşlar merhaba bir sure topiğe girmedim herşey cok cabuk ilerlemiş hamişş haberine cok sevındım.bende sevindiri haberler vermek istiyordum ama malesef nasip değilmiş ameliyatın üzerinden 4 ay geçti ve değerlerimizde hiç bir ilerleme olmamış tam tersi düşüş olmuş eşim moralmen cokmuş durumda ve artık ilaç kullanmak istemıyor sigarayı bıraktırmıştım tekrar başlıyacagını soyluyor dun ameliyat sonrası ilk testımızı yaptık değerler kötüüü
bu değerleri nasıl yükselticez ya cok bunaldımmmmm.yardımcı olun lütfennnn
ameliyat sonrası değerlerimiz
Total sperm sayısı 18 milyon
+1 hareketsiz %60
+2 yerinde hareketli %20
+3 yavaş hareketli %10
+4 ileri hızlı hareketli %10
ewet ya sen nerdesn ?? :)
canm cannı sıkma biizm de ilk 3 . Ayda degerler düşmüştü..6. Ayda yükseldiler ve sonra gene düştüler..şimdi yerlerde

ne kadr düşmüş..eşin sigaraya başlamasın 6. Ayı bklesin inan ilk 6 ay çok önmli..ilk 4. Ayda umutalrınızı çöpe atmayın..
Bak bizler daha neler yşaıyoruz...ameliyat olalı 10 ay oldu ..adam içecem dior bn hyr diyorum..tüp bebek yaptık bu ay eşim çıkarken ssigara almaya gitti izin vermedim sonuç alaım sonra dedim ki sonuc negatif içmememeye devam..içmiyecek ..sen de içtirme ..sadece eşine ilk 6. Ayı anlat..çocuk olsun sonra kaç paket istiyorlar içsinler..
Degerleriniz normal tabiki normal gebelik için değil..ama dediğim gibi 6. Ayı bkleyin..inşallah artış olur..
Arinmax diye vitamin takviye var..onu deneyin bizde faydası olmadı ama bir çok arkadaşda değerlri 3 katlamış..