Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok sevindim değerlerin yükselmesine canım. dediğin gibi biraz allaha havale etmek lazım . hepsinin günü zamanı bellidir de biz bilmiyoz. sabırsızlık da var ben de . ama ilk günlere göre kanıksadım durumu daha iyiyim :)

çok sevindim değerlerin yükselmesine canım. dediğin gibi biraz allaha havale etmek lazım . hepsinin günü zamanı bellidir de biz bilmiyoz. sabırsızlık da var ben de . ama ilk günlere göre kanıksadım durumu daha iyiyim :)

Canlarim ne desem bilemiyorum soyleyecek kelime bulamiyorum inanin uzuntumu belli edecek.Uzulmeyin desem de insan yine de uzuluyor.Ama birde baska taraflardan dusunmek lazim demekki zamani gelmemis yada olmamasi gerekiyor.Bizim bilmedigimiz anlayamadigimiz seyler oluyor bazen hayatta ilerde uzulmekten kahrolmaktansa olmamasi daha iyi hayirlisini dileyelim yapacak baska birseyimiz yok malesef cok zor hepimiz ayni durumdayiz duygularinii cok cok iyi anliyorum Allah kimseyi evlat hasretiyle sinamasin ama napalim bizimde sinavimiz bu galiba kilar.Allah yardimcimiz olsun.Uzulmeyin birgun olacak insallah bakarsniz dogal yoldan hamile kalirsini onumuzdeki aylar ve insallah ozaman daha buyuk surpriz daha buyuk mutluluk olur sizin icin.

hoşgeldin arkadaşım . sizin durum fena değil aslında. siz ne kadar denediniz ki olmadı.

Teşekkürler arkadaşım hoşbulduk.
Normal yolla olabilir mi diyorsun yani?
4 aylık denemeden sonra olmayınca hem ben hem eşim gerekli test ve tetkikleri yaptırdık.
Bi şey varsa boşa zaman kaybetmeyelim tedaviye başlarız,yoksa da kafamız rahat bi şekilde stressiz devam ederiz diye...

Delinefsim nasilsin tatlm anca yazmaya firsat buldm okudum sonuc bekledimiz gibi cikmamis tatlm ama olsun uzme tatli canini Rabb sana ve esine saglik sıhhat versin gerisi Allahin izniyle olur istemekten vazgecmicez yilmadan usanmadan Rabbiminden hayirlisini hayirli zamanda olmasi icin dualarimiz edicez bebegm unutmayalim HERŞERDE BİR HAYİR HER HAYİRDA BİR SERVARDİR Rabbimyasayacagimz hergune hayir katsin insallah tatlm

normal yolla olur mu bilemem tabiki . ama içimizde iyi durumdasın tatlım en azından . sadece sayı sorunun var senin . bizim hareketlilik ve sayı problemi var . sadece ileri yavaş % 16

Ameliyat kesin çözüm degil demek istedim..bizim hizda da biraz yavaslik var...insallah faydasi olur canim ilacin..sizin yaşınızi da dikkate almistir doktor.bizim yaslar 35 37...benim hormonlarda sinirdaymis (

Tatlım aramıza hosgeldin.reflulu ameliyat ya da normal varıkosel bence fark etmez tatlım önemli olan Varikosel in değerlere etkisi sizin sayıda sorun var anladigim kadariyla ben varıkosel sonucu burda ne kadar yazı okuduysam sayının artığı yönünde oldu morfoloji ve hareket zor düzeliyor eğer dr ameliyat derse olmasında fayda var tatlım.

normal yolla olur mu bilemem tabiki . ama içimizde iyi durumdasın tatlım en azından . sadece sayı sorunun var senin . bizim hareketlilik ve sayı problemi var . sadece ileri yavaş % 16

Rabbim size de bize de hepimize bir an önce ve hayırlısıyla nasip etsin meleklerimizi canım zor bi süreçmiş :-(

Ameliyat kesin çözüm degil demek istedim..bizim hizda da biraz yavaslik var...insallah faydasi olur canim ilacin..sizin yaşınızi da dikkate almistir doktor.bizim yaslar 35 37...benim hormonlarda sinirdaymis (

Anladım canım hayırlısı...
Üzülme lütfen,bunca engel çıkınca ''nasip olduktan sonra bi şekilde olur'' diyip sabretmekten başka çaremiz yok tatlım :-(
İnşallah meleklerimize hayırlısıyla en yakın zamanda kavuşuruz

Hoşbulduk canım,çokkk sağol içimi ferahlattın Allah razı olsun,
inşallah yavrularımız hayırlısıyla bekletmeden gelirler de burdan hepimiz birbirimizin sevincini paylaşırız...

Son düzenleme:
kızlar gunaydın
nasılsınz gıremıyorum uzun zamandır ne var ne yok guzel haber var mı?

asılama yaptıran arkadaslar;

dun doktora gttım . adetımın 7. gunuydu

sagda dort solda uc yumurta var ama kucukler. sol dakı bı yumurtanın boyutu 17 mılım olmus. dun de yaptırdı ıgnemı doktor.

bugun 12 de catlatma ıgnenı yap cuma gece ılışkı olsun dedi.

sonra gun asırı.

benım sorma ıstedgım bı kacx soru var:

dıger yumurtalar kucuktu sonra kendılerı buyur mu?

bız esımle ıkı haftadır birlikte olmuyoruz cuma gece yumurta catlarsa bekleyen sperm oldugu ıcın kalıte düşer mı?

ve adetın kacıncı gunlerın de gttınız yumurtalarınızın boyutları nelerdı?

Canım yumurta boyutları konusunda bilgim yok ama spermlerin değeri 5.günden sonra azalmaya başlıyormuş.biliyorsun sperm testinde bile 5 günü geçmesin 3.günden de az olmasın cinsel perhiz diyorlar.

Hoşbulduk canım,çokkk sağol içimi ferahlattın Allah razı olsun,
inşallah yavrularımız hayırlısıyla bekletmeden gelirler de burdan hepimiz birbirimizin sevincini paylaşırız...

canım sizin sorun az bence,ilacını içsin güzelce,bu arada sen de ovilasyon testi yap o günleri değerlendirin.bir de vajinal jel kullan. biz bugün ilaca ve diğerlerine başlayacağız.bu ay da bu ilaçlarla tutmazsa bir dahaki aya tüp bebek yapacağız.

Canım yumurta boyutları konusunda bilgim yok ama spermlerin değeri 5.günden sonra azalmaya başlıyormuş.biliyorsun sperm testinde bile 5 günü geçmesin 3.günden de az olmasın cinsel perhiz diyorlar.

keske dun olsaydı o zaman

ne yapsakkı bugun olursa bekleme olmamıs oluyo

çok üzüldüm,ne desem teselli vermem ama lütfen yıpratma kendini.inşallah kendiliğinden gelir bebeğin.hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum.

canm benm uzulme sakın grcekten hayırlı olan buymus demekte zor neden dıye sakın sorma kendını teslım ol yuregını ferah tut bj bakmssın hamılesın
umudunu yıtirmek yok yok

ewet kızlar bir tüp bebek denemesinin sonucunda yıkıldım ama hiç birinizin umudu kırılmasın herkesin kndi nasibi...olmadı bu ay yıkıldım ağladım hala da ağlıyorum ama toparlanırım..adetim bitsin yeni aya umut atarım ..yapacak başka bişey yok..benim yavrum biraz fazla ınatcı çıktı..tutunamadı bir türlü ama bir gelsin ..babasına ve bana yaşattıkşarını anlatacam . o pişman olur neden erken gelmedinğine : )

dediğim gibi yapacak bisey yok..herseyi hayırlsı..vardır bir hikmet..maddi menevi yıpransakta toparlanmak zorun da oldugumu biliyorum..bildiğim diğer sey yasım küçük elbet olacak ..blki olgunlaşmamaşım o yüzden bu kadr yıkıldım bilmiyorum..ama sonu bu kadr acı verecegini hiç tahmin etmemiştim..
nasip işte...hepimizden ALLAH RAZİ OLSUN ..destekleriniz için...cok tşkler...

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN..RABBİM HAYIRLI EVLATLAR NASİP EDER İNŞALLAH...

canm benım cok uzuldum ınsallah bugunlerde gececek Rabbım bı daha yasatmasın

dualarımızdasın

Sen umudunu kesme canım,tüp bebek yaptırıp tutunamayan ve sonra kendiliğinden tutan çok insan duydum.ben de bir özel de bir devlet hastanesinde tüp bebek yaptırıcam.ikisinde de olmazsa inan zorlamayacağım.olmazsa olmaz yani zorla değil ya..değilmi.çocuk demek hayat demekmi.bir çocuk için hayata küsmemizin anlamı yok.ilerde hayırsız bir evladım olacağına inan olmaması daha iyi.hep diyoruz ya vardır bir hayır.

canm benım cok uzuldum ınsallah bugunlerde gececek Rabbım bı daha yasatmasın

dualarımızdasın
sağol canm ALLAH RAZI OLSUN...AMİNN İNŞALLAH..

CANM ZATEN BİZDE UMUT TÜKENMİYOR.HEP BİŞEYLER BKLİYORUZ..ŞİMDİ DE UMUDUM YEDİNEDEN ADET GÜNLERİ NİN GEÇMESİ OLAXCAK..

Tatlım ben adetin 2. günü gittim bide 13.gunu gittim yum boyutları 19 20 23 mm de çatlama ignemi oldum. 28 saat sonra aşılama oldu.iliski 4.gunu geçmesin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…