- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #8.101
ewet kızlar bir tüp bebek denemesinin sonucunda yıkıldım ama hiç birinizin umudu kırılmasın herkesin kndi nasibi...olmadı bu ay yıkıldım ağladım hala da ağlıyorum ama toparlanırım..adetim bitsin yeni aya umut atarım ..yapacak başka bişey yok..benim yavrum biraz fazla ınatcı çıktı..tutunamadı bir türlü ama bir gelsin ..babasına ve bana yaşattıkşarını anlatacam . o pişman olur neden erken gelmedinğine : )
dediğim gibi yapacak bisey yok..herseyi hayırlsı..vardır bir hikmet..maddi menevi yıpransakta toparlanmak zorun da oldugumu biliyorum..bildiğim diğer sey yasım küçük elbet olacak ..blki olgunlaşmamaşım o yüzden bu kadr yıkıldım bilmiyorum..ama sonu bu kadr acı verecegini hiç tahmin etmemiştim..
nasip işte...hepimizden ALLAH RAZİ OLSUN ..destekleriniz için...cok tşkler...
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN..RABBİM HAYIRLI EVLATLAR NASİP EDER İNŞALLAH...
canım benim seninde kandilin mübarek olsun umraım biraz daha iyisindir.
seninle birlikte tabiki tüm arkadaşımlarım bu akşam dualarımda olacaklar
Sagol cnm..iyim yani dun coj kotuydum. Bugun toparlkamdim biraz daha..sagol..kismet..otesi yok..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canimmm uzuntunu paylasiyorum, toparlanmana cok sevindim senin ilacin yine sende, umudunu sakin yitirme yasin genc cok buyuk bir avantaj, ben inaniyorumki kendiliginden gelecek bebsiin sana azicik sabir ve oyalanacak aktiviteler yeni hobiler bul lutfen..bu gunun yuzu suyu hurmetine dualarimiz kabul olsun tum bebek isteyenleri kucaklari bir an once dolsun insallahhhhhhh aminnn
Sagol cnm..iyim yani dun coj kotuydum. Bugun toparlkamdim biraz daha..sagol..kismet..otesi yok..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar mrb,
17 haziran salı günü tek taraflı ameliyatımız var,ameliyat öncesi ve sonrası ile ilgili bilgi paylaşabilirmisiniz?
çok ihtiyacım var
canım sizin sorun az bence,ilacını içsin güzelce,bu arada sen de ovilasyon testi yap o günleri değerlendirin.bir de vajinal jel kullan. biz bugün ilaca ve diğerlerine başlayacağız.bu ay da bu ilaçlarla tutmazsa bir dahaki aya tüp bebek yapacağız.
Tatlım ben adetin 2. günü gittim bide 13.gunu gittim yum boyutları 19 20 23 mm de çatlama ignemi oldum. 28 saat sonra aşılama oldu.iliski 4.gunu geçmesin canım.
Tatlım çatlama iğneni olduktan sonra 36 saat s ona yum çatlıyor 36 saat dolmadan çalışın 3 gün art arda çalışın ilk 3 gün önemliymis.canm araya da adet gırınce neredeyse ıkı haftadır olmuyo bızım ılıskı. bu gece ıgneden sonra 36 saat gece 12 dedoluyo.
doktor cuma pazar ılıskı olsun demıstı ama ne yapsak cuma cumartesı mı olsa pazar olsa gec kalır mıyız catlayan yumurta ne kdar beklıyo.
ne yapsam acaba?
varikoseliniz kaçıncı derece acaba ? rabbim yardımcınız olsun ameliyat sonrası topikde gördüğünüz üzere değerler mümkün oldugu müdetce artıyo ameliyat olmak sansınızı arttırıcak inşallah ameliyatıda başarılı geçer cok basit bir ameliyat zaten.
Arkadaşlar merhaba bir sure topiğe girmedim herşey cok cabuk ilerlemiş hamişş haberine cok sevındım.bende sevindiri haberler vermek istiyordum ama malesef nasip değilmiş ameliyatın üzerinden 4 ay geçti ve değerlerimizde hiç bir ilerleme olmamış tam tersi düşüş olmuş eşim moralmen cokmuş durumda ve artık ilaç kullanmak istemıyor sigarayı bıraktırmıştım tekrar başlıyacagını soyluyor dun ameliyat sonrası ilk testımızı yaptık değerler kötüüü
bu değerleri nasıl yükselticez ya cok bunaldımmmmm.yardımcı olun lütfennnn
ameliyat sonrası değerlerimiz
total sperm sayısı 18 milyon
+1 hareketsiz %60
+2 yerinde hareketli %20
+3 yavaş hareketli %10
+4 ileri hızlı hareketli %10
Hayırlısı olsun canım inşallah bu ay gelir bebişiniz de hiç gerek kalmaz tüp bebeğe...
Cahilliğime ver lütfen,vajinal jel nedir?
canım benim ;
üzülmeni istemeyiz bu yüzden sürekli boşver önüne bak gibisinden yazıyoruz ama sakın yanlış anlama.
Acını paylaşırız senin kadar olmazsada herkes gönlünden kendine başına gelecebilecek gibi geçiyor seni daha iyi anlayıp üzülüyoruz bizde.
Sana dualar ettik.ve hepimize. Inşh güzel günler göreceğiz inşh...
olur mu canm ne yanlış anlaması ..allah hepinizden razı olsun...rabbim bu sıkınıtlardan en kısa zamnda kurtulmayı nasip etsin...
kızlar mrb,
17 haziran salı günü tek taraflı ameliyatımız var,ameliyat öncesi ve sonrası ile ilgili bilgi paylaşabilirmisiniz?
çok ihtiyacım var
amin canım...olacak inşh şuan çok taze bizler senin yanındayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?