Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Inşallah canım bu şekilde adet oluyorum maalesef adet oluyorum belli kısmet herşey

Üzülme nolur,Rabb imin var bir bildiği... Allah aratmadan tez ve hayırlı zamanda,sağlıklı ve hayirli evlatlar versin sana ve hepimize.. Ben hep bu duayı ederim,umarım sizin içinde işe yarar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNNHamile

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNNhAMİLE

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

isterseninanma- için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

-Alya_34 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimd--nazendeeee-i arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

-kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06--gülbasak86--burcumx--elalmami

Optimist_4

Ayla_34__ 6

Jonguil__10

evlimutlu44__2

.littrebirdie__5

Burcumx__2

Elalmami__6

canım test yaptın mi merak ettik seni

canım test yaptın mi merak ettik seni

bulundugum yerde kan testi yapmıyorlar..idrar yaptım negatif.. kan için diğer ilçeye gittim sonuc 3.5 da beli olacak..ama negatif olacak biliyorum dukanda oldugum için sadece buraya girebiliyorum pc de...telde net olmadıgı için ..

Son düzenleme:
Tatlım ben adet oluyorum lekelenme oldu. littrebirdie Ve optimist kan yaptı negatif.sen kaldın iyi haberler ver bize

tatlım lekelenmeyi boşver sonu gelmez blki...diger kızlar için çok üzüldüm..kndimden umudu kestim ..aklım hep sizdeydi bari sizlerde güzel bişeyler dymak istedim..

Tatlım ben adet oluyorum lekelenme oldu. littrebirdie Ve optimist kan yaptı negatif.sen kaldın iyi haberler ver bize

dolmuşta gelirken camı actım başıma cama dayadım ağlaya ağlaya gldim arabadakiler görmesin die başımı dişarı çıkardım nerdeyse...

tatlım lekelenmeyi boşver sonu gelmez blki...diger kızlar için çok üzüldüm..kndimden umudu kestim ..aklım hep sizdeydi bari sizlerde güzel bişeyler dymak istedim..
Tatlım kısmet herşey inşallah gelecek ay güzel haberler alırız
dolmuşta gelirken camı actım başıma cama dayadım ağlaya ağlaya gldim arabadakiler görmesin die başımı dişarı çıkardım nerdeyse...
Tatlım daha birsey belli değil.kan testini tel edip mi öğreneceksin hastane sitesine bak lab. Sonucu bölümünden öğren canım hemen sonucu bize bildir

inşallah..kayınbabam orda tahlli alıp geleck..telefonla söylemeyiz dediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…