- Konu Sahibi delinefsim
-
- #8.001
Inşallah canım bu şekilde adet oluyorum maalesef adet oluyorum belli kısmet herşey
canım test yaptın mi merak ettik seni41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN Hamile
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN hAMİLE
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...
optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...
Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN
Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...
leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
isterseninanma- için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
-Alya_34 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
arkadaşlar şimd--nazendeeee-i arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
-kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06--gülbasak86--burcumx--elalmami
Optimist_4
Ayla_34__ 6
Jonguil__10
evlimutlu44__2
.littrebirdie__5
Burcumx__2
Elalmami__6
canım test yaptın mi merak ettik seni
Tatlım üzülme sakin inşallah pozitif çıkar ya senden güzel haber almaya ihtiyacimiz varbulundugum yerde kan testi yapmıyorlar..idrar yaptım negatif..kan için diğer ilçeye gittim sonuc 3.5 da beli olacak..ama negatif olacak biliyorum
Tatlım üzülme sakin inşallah pozitif çıkar ya senden güzel haber almaya ihtiyacimiz var
Tatlım ben adet oluyorum lekelenme oldu. littrebirdie Ve optimist kan yaptı negatif.sen kaldın iyi haberler ver bizeinşallah cnm..bilmiyorum..senin belirtilerin var mı..
bu arada esra1982 vardı.kasım da ameliyat olmuş..hamile..galiba aşılama yapmış..
Tatlım ben adet oluyorum lekelenme oldu. littrebirdie Ve optimist kan yaptı negatif.sen kaldın iyi haberler ver bize
Tatlım ben adet oluyorum lekelenme oldu. littrebirdie Ve optimist kan yaptı negatif.sen kaldın iyi haberler ver bize
Tatlım kısmet herşey inşallah gelecek ay güzel haberler alırıztatlım lekelenmeyi boşver sonu gelmez blki...diger kızlar için çok üzüldüm..kndimden umudu kestim ..aklım hep sizdeydi bari sizlerde güzel bişeyler dymak istedim..
Tatlım daha birsey belli değil.kan testini tel edip mi öğreneceksin hastane sitesine bak lab. Sonucu bölümünden öğren canım hemen sonucu bize bildirdolmuşta gelirken camı actım başıma cama dayadım ağlaya ağlaya gldim arabadakiler görmesin die başımı dişarı çıkardım nerdeyse...
Tatlım kısmet herşey inşallah gelecek ay güzel haberler alırız
Tatlım daha birsey belli değil.kan testini tel edip mi öğreneceksin hastane sitesine bak lab. Sonucu bölümünden öğren canım hemen sonucu bize bildir
tamam canım Kayinbaban arayinca haber ver burdaninşallah..kayınbabam orda tahlli alıp geleck..telefonla söylemeyiz dediler..
tamam canım Kayinbaban arayinca haber ver burdan
tamam canım Kayinbaban arayinca haber ver burdan
tmm..söylerim..
Inşallah canım ya keşke yerleşme kanaması olsakuzum lekelenmeler olabilir canını sıkma lütfen inşh tutunmuştur annesine.
canım çok meraklardayım.inşh hayırlı haberler.bende ortak olmak istiyorum.
sen bu formu açıp bizi toplayansın senle taçlanacak inşh.
Inşallah canım ya keşke yerleşme kanaması olsa
kuzum lekelenmeler olabilir canını sıkma lütfen inşh tutunmuştur annesine.
canım çok meraklardayım.inşh hayırlı haberler.bende ortak olmak istiyorum.
sen bu formu açıp bizi toplayansın senle taçlanacak inşh.
Evet canım aşılama yaptırdım kanama değil de lekelenme oldu. adet ağrım varselam canım seni bu konudan takip ediyorum
aşılama mı yaptırmştın kanamamı var tam anlamadım ben
Evet canım aşılama yaptırdım kanama değil de lekelenme oldu. adet ağrım var
inşallah canm..az kaldı yarım saate test elime gecer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?