• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ya bizim hem belden asağı uyusturmuslardı hemde uyutmuslardı ameliyatta yaklaşık 2 saat sürdü odaya gelişi uyanması 2bucuk saat odaya geldi geceye kadar belden asağısını hıssetmedı ve dolayısıyla idrar birikmesi oldu sonda takılcaktı esim istemedi dahada sancılandı ordek verdıler hepsını olcturduler kaç cc oldugunu falan hep not aldım istedikleri miktar olmasaydı yıne sondaya gecılcektı neyseki zorlayarakta olsa çok şükür oldu. Öğlen 12de bitti ameliyat düşün geceye kadar uyusugu gecmedi bacaklarındaki hissizlik herkeste farklı oluyo demekki

cnm korkma normal benim esimede aynisi yapildi hemen hemen bayiltmislar ameliyatta 1 saatten uzun surdu hatta biz bekleme salonunda baya bekledik ayilmasini beklemisler bize haber vermek icin ki ignede kesin olmustur.Zaten uyutmalari daha iyi bence ne kadarda lsa gerilirler onlarin erkeklik organlari sonucta.Esimde sonda yoktu ameliyat sirasini bilmiyorum ama yoktu.1-2 saat bekledik idrarini bi kaba yapmasini istediler okadar vitaminden baskada ilac verilmedi.3 gun yatti benimki ilk 3gun sanirim agrisi coktu o gunler sunnetli gibiydi ayni.3 aylik test sonucumuz iyi cikti sukur ama hizimiz morfolojimiz dusuk halen onemli olanlarda onlar 2 milyondu simdi 100 milyndan fazlaymis dusmediyse.Insallah cok beklemeden hamile kaliriz

cnm korkma normal benim esimede aynisi yapildi hemen hemen bayiltmislar ameliyatta 1 saatten uzun surdu hatta biz bekleme salonunda baya bekledik ayilmasini beklemisler bize haber vermek icin ki ignede kesin olmustur.Zaten uyutmalari daha iyi bence ne kadarda lsa gerilirler onlarin erkeklik organlari sonucta.Esimde sonda yoktu ameliyat sirasini bilmiyorum ama yoktu.1-2 saat bekledik idrarini bi kaba yapmasini istediler okadar vitaminden baskada ilac verilmedi.3 gun yatti benimki ilk 3gun sanirim agrisi coktu o gunler sunnetli gibiydi ayni.3 aylik test sonucumuz iyi cikti sukur ama hizimiz morfolojimiz dusuk halen onemli olanlarda onlar 2 milyondu simdi 100 milyndan fazlaymis dusmediyse.Insallah cok beklemeden hamile kaliriz

Geçmiş olsun canım evet ben bugun eşime amelıyat videosunu izletmek istedim izleyemedi çok hassas o konuda hele testislerin dışarı çıkarıldığını hiç bilmiyomuş :))) şoka girdi bilsem böyle yapıldığını ameliyata cesaretim olmazdı diyo :))

Bakalım bizim değerler nasıl olcak gerçi bizim değerler inişli çıkışlı olduğu için ameliyat oldu eşim 63 mlyn en yusek en düşük 22 mlyn morfoloji 2-3 arası değişiyodu inşallah hayırlısı olur.bize vitamin daha vermediler kontrole gidince sorcaz inş. Sadece ağrı kesicive antibiyotik verdi

ayyyy canim benim ne guzel haber yaaa gozun aydin darisi bizlere insallah.Ne gzel her kkyi acisimda boyle haberler duyam keske Allah kimseyi bekletmesin.Sag salim kucaginada alirsin umarim:32::32::32::32::49::49::49::49:
Amiinn Rabb'im en başta size ve isteyen herkese nasip etsin..:) aminn bundan sonraki duamiz sağ salim doğması... Ama inanın ,hepinize bol bol dua edicem...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar gunaydın uzun zamandır yoktum. asılama yaptıranlardan ıyı haberler var mı?

ben gecen gun doktora gtttım .
yumurtalık kapasıten cok ıyı dedı. fsh :10 e2: 26 cıktı ama bu önemlı degıl dedı.

zayf oldugum ıcın 50 ml gonal f basladı. bugun adetımın 6. gunu 4 gundur vuruyorum ıgne .

yarın vurmadan gıdecegm kontrol var.

doktor bana asılama yapmayalım dedı. eger ılıskı oluyorsa aynı asılama surecını devam ettırelım ıgnelerı yap gobekten catlatma ıgnesını de yapalım asılama yapmayalım bosuna para verme dedı.

dıger ayda bu yontemı dener sonra dırekt tup bebege gecerız dedı..

rapor alırken bu yontemın asılama dıye mı gecer kızlar nasıl olur?

canm benm ya kıyamam sana rabbımn bı bıldıgı var işte bız bılemıyoz nasıl bı duygu içşndesın cok ıyı anlayabıluyırm ama yılmak tam gaz devam
Evet canım allah isteyecek ilk önce biz isteyince olmuyor işte kısmet herşey allah tez zamanda hamile k almamız i sağlar inşallah

Back
X