- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #8.021
canım seninki ne sonucu onuda anlamadım
valla aşılamanin üstünden 14 gün geçti bat günüm yarın yada persembe canım kısmet ama adet olacağım çok belli karnım in ağrısından anlıyorumhımmm anladım canım günün geçmişmiydi peki test filan yaptınmı
bende tüp bebek yaptım..bugün 13. günüm..paazar günü idrar testi yaptım negatif..bu gün de negatif çıktı..kan sonucunu bkliyorum..
canım inşallah hayırlı sonuç gelir yüzün güler ya
valla aşılamanin üstünden 14 gün geçti bat günüm yarın yada persembe canım kısmet ama adet olacağım çok belli karnım in ağrısından anlıyorum
Kaçıncı aşılaman tuttu canım çok sevindim yaaaa ne guzel bi haber verdin.peki sen aşılamanin üstünden kaç gün geçince test yaptın az da olsa kahverengi akıntı oldu mu çok az yanicanım inşallah iyi sonuç alırsın bende aşılama ile hamile kldım
son ana kadara adet olacağım dedim çünkü tüm adet belirtilerim vardı
pozitif olunca şok oldum hatta inanamadım
yani adetle gebelik ayrımı yapamadım ben karnımda çok ağrımıştı
bi test yap istersen varsada kanaman başlamadan önlemini alırsın
inşallh canımm.
Kaçıncı aşılaman tuttu canım çok sevindim yaaaa ne bi haber verdin.peki sen aşılamanin üstünden kaç gün geçince test yaptın az da olsa kahverengi akıntı oldu mu çok az yani
Kaçıncı aşılaman tuttu canım çok sevindim yaaaa ne guzel bi haber verdin.peki sen aşılamanin üstünden kaç gün geçince test yaptın az da olsa kahverengi akıntı oldu mu çok az yani
sonuç şimdimi çıkacak canım çok merak ettim
inşallah çok sevinirsin
ewet canm sonuç şimdi cıkacak bu arada dün bnde de akşam üstü cok az bir şekilde kahverengi akıntı oldu..adet olacam dedim olmadım..o yüzden biraz umutsuzum doğrusu..
yok canım idrar testi alıp yapacaktım az akıntı gelince hevesim gitti beklerim adet sokulse bari beklemek daha kötü senin eşin ameliyat olmusmuyducanım ben aşılama sürecinde filan biraz sıkıntılıydım maddi filan o yüzden çok yazamadım ciddden
birincide tuttu benim canım şükür Allaha
lekelenme olmadı bende canım ama olan arkadaşlardan hamile olanlar oldu
ben 10. günde yaptım negatifti 14. günde çok silik bir çizgi çıktı canım ama cidden çok silikti
sora ertesi gün kan verdim 81 çıktı değerim
sen hiç yapmadınmı test
çok üzüldüm canım yaa,Rabbim ikisine de şifa versin siz evlatlarına bağışlasın onları.dua et bol bol,en büyük iyilik odur onlar için.
estağfurullah canım olur mu?fikrinizi almak istmiştim,ama o ay bir arkadaşımın hamile haberni alınca daha fazla beklemek istemediğimi anladım:)
Kizlaaaarrrrr hamileyimmmmmmm :))))))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmiş olsun canım eşim bugun maşallah bıraz daha iyi çok şükür bizimkinindr dün gece tansiyonu düştü :) bizimkide çok düşkündür boğazına canları sağolsuninşallah bu sıkıntıların sonu hayırlısıyla bebişlerle süslenir :)
Inşallah canım ya keşke yerleşme kanaması olsa
inşallah canm..az kaldı yarım saate test elime gecer..
canım inşallah iyi sonuç alırsın bende aşılama ile hamile kldım
son ana kadara adet olacağım dedim çünkü tüm adet belirtilerim vardı
pozitif olunca şok oldum hatta inanamadım
yani adetle gebelik ayrımı yapamadım ben karnımda çok ağrımıştı
bi test yap istersen varsada kanaman başlamadan önlemini alırsın
Kız çatladım valla hadi pozitif de bizeewet canm sonuç şimdi cıkacak bu arada dün bnde de akşam üstü cok az bir şekilde kahverengi akıntı oldu..adet olacam dedim olmadım..o yüzden biraz umutsuzum doğrusu..
iyi ki beklememişin canım benim.Sağlıkla olun.çok hyecanlıyım delinefsinimi bekliyorum haberini
çok sevindim yanlış hatırlamıyorsam ameliyat tarihlerimiz aynıydı bizim.
hayırlı olsun çok sevindim.
yok canım idrar testi alıp yapacaktım az akıntı gelince hevesim gitti beklerim adet sokulse bari beklemek daha kötü senin eşin ameliyat olmusmuydu
üzülme tatlım ya inşallah normal yolla kalacaksınkızlarr kan testı elime geçti...sonuç 1,20(
üzülme tatlım ya inşallah normal yolla kalacaksın
yok canim öyle deme canım ablamın 2 ay sonra oldu biliyorsunartık alışmam gerekiyor blki hiç olmayacak...
kızlarr kan testı elime geçti...sonuç 1,20(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?