Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
valla aşılamanin üstünden 14 gün geçti bat günüm yarın yada persembe canım kısmet ama adet olacağım çok belli karnım in ağrısından anlıyorum

canım inşallah iyi sonuç alırsın bende aşılama ile hamile kldım
son ana kadara adet olacağım dedim çünkü tüm adet belirtilerim vardı
pozitif olunca şok oldum hatta inanamadım
yani adetle gebelik ayrımı yapamadım ben karnımda çok ağrımıştı
bi test yap istersen varsada kanaman başlamadan önlemini alırsın

Kaçıncı aşılaman tuttu canım çok sevindim yaaaa ne guzel bi haber verdin.peki sen aşılamanin üstünden kaç gün geçince test yaptın az da olsa kahverengi akıntı oldu mu çok az yani

Son düzenleme:
Kaçıncı aşılaman tuttu canım çok sevindim yaaaa ne bi haber verdin.peki sen aşılamanin üstünden kaç gün geçince test yaptın az da olsa kahverengi akıntı oldu mu çok az yani

canım ben aşılama sürecinde filan biraz sıkıntılıydım maddi filan o yüzden çok yazamadım ciddden
birincide tuttu benim canım şükür Allaha
lekelenme olmadı bende canım ama olan arkadaşlardan hamile olanlar oldu
ben 10. günde yaptım negatifti 14. günde çok silik bir çizgi çıktı canım ama cidden çok silikti
sora ertesi gün kan verdim 81 çıktı değerim
sen hiç yapmadınmı test

Kaçıncı aşılaman tuttu canım çok sevindim yaaaa ne guzel bi haber verdin.peki sen aşılamanin üstünden kaç gün geçince test yaptın az da olsa kahverengi akıntı oldu mu çok az yani

sonuç şimdimi çıkacak canım çok merak ettim
inşallah çok sevinirsin

ewet canm sonuç şimdi cıkacak bu arada dün bnde de akşam üstü cok az bir şekilde kahverengi akıntı oldu..adet olacam dedim olmadım..o yüzden biraz umutsuzum doğrusu..

ewet canm sonuç şimdi cıkacak bu arada dün bnde de akşam üstü cok az bir şekilde kahverengi akıntı oldu..adet olacam dedim olmadım..o yüzden biraz umutsuzum doğrusu..

umut Allahtandır canım ya
ne diyim anlıyorum bende 10. yılda hamile kaldım
zor ama sabır diliyorum
bekliyorum bende hayırlı sonuç çıksın inşallah senle birlikte sevinelim bizde

yok canım idrar testi alıp yapacaktım az akıntı gelince hevesim gitti beklerim adet sokulse bari beklemek daha kötü senin eşin ameliyat olmusmuydu

iyi ki beklememişin canım benim.Sağlıkla olun. çok hyecanlıyım delinefsinimi bekliyorum haberini

Kizlaaaarrrrr hamileyimmmmmmm :))))))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vay anasını yaaaaaaaaaaa
maşallah tebrik ederim canım sağlıkla

Hep boğaz hep neyse dediğin gibi canım iyi olsunlar da toparlamıştur inşh daha...

Inşallah canım ya keşke yerleşme kanaması olsa

öyledir canım öyledir streslendirme kendini izin ver annesi :)

inşallah canm..az kaldı yarım saate test elime gecer..

çok merak ediyorum canım dua ediyorum.sende oku aytelkürsi oku

çok sevindim yanlış hatırlamıyorsam ameliyat tarihlerimiz aynıydı bizim.
hayırlı olsun çok sevindim.

çok sağol canım darısı sizlerin başına evet hatırlıyorum gibi ameliyat tarihlerimiz yakındı
sende nedir durumlar

yok canım idrar testi alıp yapacaktım az akıntı gelince hevesim gitti beklerim adet sokulse bari beklemek daha kötü senin eşin ameliyat olmusmuydu

evet canım oldu eşim
morfoloji yüzde 5 ti sadece ameliyat olunca bu seferde sayı hızla düştü bizim
ve hemen aşılama denedik canım yoksa gitgide düşüyordu
proxeed kullandık sora o baya bir atkili oldu ve şükür aşılama için alınan örnek çok iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…