- Konu Sahibi delinefsim
-
- #7.981
Kizlaaaarrrrr hamileyimmmmmmm :))))))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya bizim hem belden asağı uyusturmuslardı hemde uyutmuslardı ameliyatta yaklaşık 2 saat sürdü odaya gelişi uyanması 2bucuk saat odaya geldi geceye kadar belden asağısını hıssetmedı ve dolayısıyla idrar birikmesi oldu sonda takılcaktı esim istemedi dahada sancılandı ordek verdıler hepsını olcturduler kaç cc oldugunu falan hep not aldım istedikleri miktar olmasaydı yıne sondaya gecılcektı neyseki zorlayarakta olsa çok şükür oldu. Öğlen 12de bitti ameliyat düşün geceye kadar uyusugu gecmedi bacaklarındaki hissizlik herkeste farklı oluyo demekki
canm mecbur olunca 10 gün bekledik :) bizim de eriyen di enfeksiyon kapmasin dedi doktor
cnm korkma normal benim esimede aynisi yapildi hemen hemen bayiltmislar ameliyatta 1 saatten uzun surdu hatta biz bekleme salonunda baya bekledik ayilmasini beklemisler bize haber vermek icin ki ignede kesin olmustur.Zaten uyutmalari daha iyi bence ne kadarda lsa gerilirler onlarin erkeklik organlari sonucta.Esimde sonda yoktu ameliyat sirasini bilmiyorum ama yoktu.1-2 saat bekledik idrarini bi kaba yapmasini istediler okadar vitaminden baskada ilac verilmedi.3 gun yatti benimki ilk 3gun sanirim agrisi coktu o gunler sunnetli gibiydi ayni.3 aylik test sonucumuz iyi cikti sukur ama hizimiz morfolojimiz dusuk halen onemli olanlarda onlar 2 milyondu simdi 100 milyndan fazlaymis dusmediyse.Insallah cok beklemeden hamile kaliriz
Amiinn Rabb'im en başta size ve isteyen herkese nasip etsin..:) aminn bundan sonraki duamiz sağ salim doğması... Ama inanın ,hepinize bol bol dua edicem...ayyyy canim benim ne guzel haber yaaa gozun aydin darisi bizlere insallah.Ne gzel her kkyi acisimda boyle haberler duyam keske Allah kimseyi bekletmesin.Sag salim kucaginada alirsin umarim
Seremcemimmm kuzum bnm tekrardan tebrik ederim eşimde ameliyat oldu3 gün önce darısı başımıza canım bizede dua et 😘😘😘😘
Canım test yapmadinmi seni merak ettim insallah guzel bi sonuç alirsinYok canım progestan iğne kullananlara veriyormuşlar. Ben ilaçlı aşılama oldum .bilmiyordum benim 14.gun yarın oluyor bende onu hesapliyordum
Tatlım adet oluyorum galiba lekelenme oldu kısmet değilmiş [emoji20]Canım test yapmadinmi seni merak ettim insallah guzel bi sonuç alirsin
Tatlım adet oluyorum galiba lekelenme oldu kısmet değilmiş [emoji20]
Inşallah canım bu şekilde adet oluyorum maalesef adet oluyorum belli kısmet herşeyAyy cnm sakin uzulme inşallah birdahaki ay olacak hem bekleyeli, belkide devami gelmez
Inşallah canım bu şekilde adet oluyorum maalesef adet oluyorum belli kısmet herşey
Evet canım allah isteyecek ilk önce biz isteyince olmuyor işte kısmet herşey allah tez zamanda hamile k almamız i sağlar inşallahcanm benm ya kıyamam sana rabbımn bı bıldıgı var işte bız bılemıyoz nasıl bı duygu içşndesın cok ıyı anlayabıluyırm ama yılmak tam gaz devam
Evet canım allah isteyecek ilk önce biz isteyince olmuyor işte kısmet herşey allah tez zamanda hamile k almamız i sağlar inşallah
Teşekkür ederim cnm inşallah darisi sizlere..sizede gecmis olsun etmezmiyim cnm ediyorum
Tatlım adet oluyorum galiba lekelenme oldu kısmet değilmiş [emoji20]
Evet canım kısmet inşallah çok bekletmez valla çok oldu artık 3 yıl az mı [emoji20]Yaa kuzum benim üzülme napalım kısmet değilmiş demekki önümüzdeki maçlara bakıcaz belkide bi dahaki ay gelicek kendiliğinden
Çok saol kızçemm...
Belli oldumu ikiz olup olmadığı yaa ne heyecanlıdır şimdi 😍
Evet canım kısmet inşallah çok bekletmez valla çok oldu artık 3 yıl az mı [emoji20]
Daha belli degil yarin muayne var belki belli olabilir evet cok heycanli inşallah sizlerde bu heycani hissedeceksiniz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?