- Konu Sahibi delinefsim
-
- #7.961
Ahh tatlim cok sevindim tam iki ay olmus ameliiyat oldunuz.. ..Rabbim guzel bi hamilelik gecirsin..saglik bir sekilde bebegini kucagina almayi nasip etsin.. ### nasil yaptin kiz...biz mi bilmiyorrz yapmayi :)) ayy cok srvindim ya..tedavi surecini degerlerini yazip aydinlatirsan srvinirin..ki hos normal gebelik dusuncem yok..tup bebegim Tutsun yeter...srn yine de anlat..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tabii yetişceksiniz ama benim bebişim büyük 1-2 ay büyük olcağı için sizinkilerin gözüne parmak sokmaya çalışacakk
tebrik ederiiimmm,Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
kızzz napıyosunn,nasıl gidiyoo?yarın büyük güün:)çok heyecanlıyım senn adına:)
Tatlım cokkk sevindim tebrik ederim neler yaptın tüyo ver bizlere:)
Tam bugün 2.ayimiz,inanamıyorum canımmmm gerçektenzaten aglamaktan şiştim Aminnn Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah :)
Yaa doktor bir sürü ilaç verdi,proxeed,evicap,trental,klomen,lacarnitine..bunların yanında keçi boynuzu kürü ve çakşır otu yedirdim, hep nohut ve kırmızı et yedirdim :) adamı nadasa çektim resmen,5kilo aldı :)) yeni değerleri bilmiyorum baktirmadik henüz ama ameliyat öncesi değerleri yaziyim. Ml 9milyon - ileri ve yavaş hareketli %60 - morfoloji %2 idi.. hareket değişkenlik gosteriyodu bi önceki %23 tu mesela...
Herşey bi kenara,her birinize isimlerinizle tek tek dua edicem,Allah hiçbirimizin kucaklarini boş bırakmasın..
e tatlım sen artık kan testi yapabilirsin,bana 12. gün tahlil yapmam söylenmişti.
Tatlım ama bat günüm perşembe günü bat gününü bekleyeyim en azından
progestan kullanıyor musun?ayrıca senn adet günün çatlatma iğnesinin ardından 14. gün biliyorsun değilmi?
Yok canım progestan iğne kullananlara veriyormuşlar. Ben ilaçlı aşılama oldum .bilmiyordum benim 14.gun yarın oluyor bende onu hesapliyordum
benim bildiğim kadarıyla 14. gün adet olunuyor progestan kullanmazsan.inşallah olmazsın canım ya,inan hepinizin nickleriyle dua ediyorum tek tek.
Sağol canım inşallah olmam bakalm kısmet artık bi kaç gün bekleyeyim diyorum duruma göre kan testi yaparım
Valla tatlim bnm kocaya ne ilac ne kur fayda etmedi..ki bizim ki sinirli sirekli blki bu yuzden yukselmedi dgerleri..ama cok sevindim...bu son zamnlarfa pek normal gebelik haberi almadik..ve simdi sirada bn tup brbek..ve 6 arkafsimz da asilama yapti sonuclarimizi bekliyorz..insallh bxde gzel haberlwrle gelirz..dualarin icin Allh razi olsun..
Sonra cok agrıları oldumu ?neyseki bugun daha iyi maşallah ben abartıyo falan dedim ama yok gercekten canı acıyodu kuzumunEvet canım tabii epidural ameliyat oldu esim 7 saat sonra etkisi geçti sonda takacaklardi eğer eşim idrar yapamasydi doktor idrara çıkarsa sorun yok dedi kimi çıkamıyor sorun oluyor dedi hemen idrara çıktı zaten durmadan serum yedi 7 saat içinde yarım saate de birkaç ye kalktı.
Sonra cok agrıları oldumu ?neyseki bugun daha iyi maşallah ben abartıyo falan dedim ama yok gercekten canı acıyodu kuzumun
geçmiş olsun canım.
dilerim tez zamanda atlatır.
biz istanbulda Emre beyde olduk ameliyatımız çift taraflıydı.
hastaneden kalmadık akşam üstü çıktık hastaneden.
tam narkoz aldı eşim.Herhangi bir sıkıntı ya da ağrı yaşamadık.
hastaneden çıkarken ağırı kesici yaptılar evde de olursa diye verdiler.
ama eve gelir gelmez eşim uyudu.
sabah kötü oldu ama ameliyatla ilgili değil.tam narkoz aldığı sabah aç gitti.daha akşamdan aç kaldı.
ameliyat sonrasında yemedi sıvı şeyler getirdiler.
eve gelince de hemen uyuyunca sabaha tansiyonu düştü.
ama kahvaltı edince rahatladı azcık boğazıma düşkünüzde
çok geçmiş olsun canım.
toparlar yarına canım sıkma canını.
Yok canım hiç ağrısı olmadı sadece 2 3 gün sünnetli çocuk gibi gezdi o kadar .senin eşinin çok damarı varmış ve çift taraflı olmuş o kadar ağrısı olmasi normal canım
Anladım canım bi yandanda eşime anlatıyorum yazdıklarınızı :))) çok saolunn
Kızlar hamileyim sonuç 201 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah en kısa zamanda
Amin canımmmm inşallahAllah şifa versin eslerimize inşallah değerleri düzelir. duş almak yasaktı 10 gün demişti doktor.ameliyatin 15. Gün falan ilişki olmuştu sanırım tamamen 2 haftaya duzelir düzelir esin
Yok canım duşunu dün aldı dikişi yok eriyen türden yani dıştan hiç bişe gözükmüyo doktor duş alabilirsin dedi zaten bizimki duramaz öyle normalde günde 2 kere duş alan adam yaz kış hemde :) inşallah düzelir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?