Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Tam bugün 2.ayimiz,inanamıyorum canımmmm gerçekten zaten aglamaktan şiştim Aminnn Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah :)
Yaa doktor bir sürü ilaç verdi,proxeed,evicap,trental,klomen,lacarnitine..bunların yanında keçi boynuzu kürü ve çakşır otu yedirdim, hep nohut ve kırmızı et yedirdim :) adamı nadasa çektim resmen,5kilo aldı :)) yeni değerleri bilmiyorum baktirmadik henüz ama ameliyat öncesi değerleri yaziyim. Ml 9milyon - ileri ve yavaş hareketli %60 - morfoloji %2 idi.. hareket değişkenlik gosteriyodu bi önceki %23 tu mesela...
Herşey bi kenara,her birinize isimlerinizle tek tek dua edicem,Allah hiçbirimizin kucaklarini boş bırakmasın..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok saol cnm bnm :)))

Tatlım cokkk sevindim tebrik ederim neler yaptın tüyo ver bizlere:)

Bol ilaç,bol keçi boynuzu,bol nohut ve kırmızı et..:)))
Allah hepinize tez zamanda ve hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. inanın dualarimdan eksik olmiycaksiniz...

Kızlar hiç belirti olmadı desem inanirmisiniz? Ki bu ben ilk gebeligim değil tecrubeliyim belirti olsa anlardım.sadece çok başım donuyodu oda benim hep döner :) adet gününüze kadar umudumuzu kaybetmeyin..

Valla tatlim bnm kocaya ne ilac ne kur fayda etmedi..ki bizim ki sinirli sirekli blki bu yuzden yukselmedi dgerleri..ama cok sevindim...bu son zamnlarfa pek normal gebelik haberi almadik..ve simdi sirada bn tup brbek..ve 6 arkafsimz da asilama yapti sonuclarimizi bekliyorz..insallh bxde gzel haberlwrle gelirz..dualarin icin Allh razi olsun..

progestan kullanıyor musun?ayrıca senn adet günün çatlatma iğnesinin ardından 14. gün biliyorsun değilmi?

Yok canım progestan iğne kullananlara veriyormuşlar. Ben ilaçlı aşılama oldum .bilmiyordum benim 14.gun yarın oluyor bende onu hesapliyordum

Yok canım progestan iğne kullananlara veriyormuşlar. Ben ilaçlı aşılama oldum .bilmiyordum benim 14.gun yarın oluyor bende onu hesapliyordum

benim bildiğim kadarıyla 14. gün adet olunuyor progestan kullanmazsan.inşallah olmazsın canım ya,inan hepinizin nickleriyle dua ediyorum tek tek.

benim bildiğim kadarıyla 14. gün adet olunuyor progestan kullanmazsan.inşallah olmazsın canım ya,inan hepinizin nickleriyle dua ediyorum tek tek.

Sağol canım inşallah olmam bakalm kısmet artık bi kaç gün bekleyeyim diyorum duruma göre kan testi yaparım

Hayirli zamanı var demekki canım,Allah daha fazla aratmadan kavuştursun melegine...

Sonra cok agrıları oldumu ?neyseki bugun daha iyi maşallah ben abartıyo falan dedim ama yok gercekten canı acıyodu kuzumun

Sonra cok agrıları oldumu ?neyseki bugun daha iyi maşallah ben abartıyo falan dedim ama yok gercekten canı acıyodu kuzumun

Yok canım hiç ağrısı olmadı sadece 2 3 gün sünnetli çocuk gibi gezdi o kadar .senin eşinin çok damarı varmış ve çift taraflı olmuş o kadar ağrısı olmasi normal canım

Geçmiş olsun canım eşim bugun maşallah bıraz daha iyi çok şükür bizimkinindr dün gece tansiyonu düştü :) bizimkide çok düşkündür boğazına canları sağolsun inşallah bu sıkıntıların sonu hayırlısıyla bebişlerle süslenir :)

Yok canım hiç ağrısı olmadı sadece 2 3 gün sünnetli çocuk gibi gezdi o kadar .senin eşinin çok damarı varmış ve çift taraflı olmuş o kadar ağrısı olmasi normal canım

Anladım canım bi yandanda eşime anlatıyorum yazdıklarınızı :))) çok saolunn

Anladım canım bi yandanda eşime anlatıyorum yazdıklarınızı :))) çok saolunn

Allah şifa versin eslerimize inşallah değerleri düzelir. duş almak yasaktı 10 gün demişti doktor.ameliyatin 15. Gün falan ilişki olmuştu sanırım tamamen 2 haftaya duzelir düzelir esin

Allah şifa versin eslerimize inşallah değerleri düzelir. duş almak yasaktı 10 gün demişti doktor.ameliyatin 15. Gün falan ilişki olmuştu sanırım tamamen 2 haftaya duzelir düzelir esin
Amin canımmmm inşallah
Yok canım duşunu dün aldı dikişi yok eriyen türden yani dıştan hiç bişe gözükmüyo doktor duş alabilirsin dedi zaten bizimki duramaz öyle normalde günde 2 kere duş alan adam yaz kış hemde :) inşallah düzelir canım

Son düzenleme:

canm mecbur olunca 10 gün bekledik :) bizim de eriyen di enfeksiyon kapmasin dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…