Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok canim öyle deme canım ablamın 2 ay sonra oldu biliyorsun

Rabbim yardımcın olsun canım
inşallah bu tedavinin ardından kendiliğinden olur
tedavi arkası normal yolla olma oranı yüksekmiş duymuşsundur belki

bilmiyorum kızlarr..ama neler yaşadım tüp bebek yapmak için..hep bir umut tek çıkışım buydu..ama olmadı hayırlsı alışmak gerekiyor...bu da geçer diyebilemk gerekiyor

bilmiyorum kızlarr..ama neler yaşadım tüp bebek yapmak için..hep bir umut tek çıkışım buydu..ama olmadı hayırlsı alışmak gerekiyor...bu da geçer diyebilemk gerekiyor

hiç bir zaman tek çıkış diye birşey yoktur canım sakın ama sakın umudunu yitirme ben inanıyorum anne olacağına

artık alışmam gerekiyor blki hiç olmayacak...

böyle deöe cnım ne hikayeler var yaşanmış ....

belki normal yolla gelecek..

ama inanamak ve stres yapmamak başlagıcı bu işin.

1 aydır burda görüğüm herşeyi okuyorum.

stres tüm vucudumuzu hormanlarımını etkiliyor.

nice doktor önce psikologa gönderiyor kafan rahat değilse vücüttan sana birşey çıkmıyor.

baksana sen tedavi oldun dedin.buna imkanın var yumurtası olmayan hiç spermi çıkmayanlar var burda.

azo topiğinde sperm olsada olumusz sonuç almaya razı olanlar.

sen güçlü bir bayansın.

şuanlık bunları olması normal ama inşh yarına tazeleneceksin biz burdayız zatn.

sana hep bir omuz olucaz.bunu asla ama sala unutma

Yıkama sonrası hareketlilik kaçtı değerleri yazar misin

Yıkama sonrası hareketlilik kaçtı değerleri yazar misin

canım kayınvalidemdeyim şimdi rapor evde
ama hatırladığım kadarıyla hareket yüzde 70 civarı oldu yıkama sorası
sayıda 57 milyon olmuştu
tam kesin sonuç değil ama büyük ihtimal böyle iyi çıkınca bizde şaşırdık hatta

Bizimde yıkama sonrası sayı 80 milyon hareketlilik % 80 di kısmet valla olunca oluyor

kızlarr kan testı elime geçti...sonuç 1,20 (

üzülme arkadaşım . ben oluruna bıraktım . bak yalnız değilsin bizde senin gibiyiz . allah kısmet etmişse her durumda oluverir. inşallah kısmetimizde bi evlat vardır.lütfen üzülme. yeni katıldım yazdıklarım okunuyor mu okunmuyor mu farkında değilim ama içimdekileri yazayım dedim

çok üzüldüm,ne desem teselli vermem ama lütfen yıpratma kendini.inşallah kendiliğinden gelir bebeğin.hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum.

okunuyor canım hoşgeldin aramıza .Ameliyat mi oldu eşin tüp denediniz galiba

yok canım ama karnım aşırı ağrıyor adet ağrısı sabah kahverengi leke oldu bi kere yine aynı olmuştu 2 gün sonra adet oldum

iyi düşünmek istiyorum,kan gelmeden herşey olabilir canım.inşallah yerleşme kanamasıdır.
delinefsim için çok üzüldüm.evet aşılama negatif oluncada çok üzülür insan ama tüp bebek bam başka bişey.onca acı,emek,hayal,para...off ne denir ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…