- Konu Sahibi delinefsim
-
- #8.041
artık alışmam gerekiyor blki hiç olmayacak...
yok canim öyle deme canım ablamın 2 ay sonra oldu biliyorsun
Rabbim yardımcın olsun canım
inşallah bu tedavinin ardından kendiliğinden olur
tedavi arkası normal yolla olma oranı yüksekmiş duymuşsundur belki
kızlarr kan testı elime geçti...sonuç 1,20(
bilmiyorum kızlarr..ama neler yaşadım tüp bebek yapmak için..hep bir umut tek çıkışım buydu..ama olmadı hayırlsı alışmak gerekiyor...bu da geçer diyebilemk gerekiyor
Tatlım üzülme allah isteyince verecek inancını yitirme yeterbilmiyorum kızlarr..ama neler yaşadım tüp bebek yapmak için..hep bir umut tek çıkışım buydu..ama olmadı hayırlsı alışmak gerekiyor...bu da geçer diyebilemk gerekiyor
artık alışmam gerekiyor blki hiç olmayacak...
üzülme kuzum yaaa..
denemesi çok zor sana şuan kelime bulmakta zor ama.
İnşh Allahın vardır bir bildiği nasip etmediyse.
ama olacak sen bunu hak ediyorsunuz kuzum.
hiç bir zaman tek çıkış diye birşey yoktur canım sakın ama sakın umudunu yitirme ben inanıyorum anne olacağına
ewet bilmiyorum ne diyeceğim ne yazacağım...
Allah yardımcın olsun özeline msj attım haberin olsun
umarım görüşürüz yine
ken iyi bakın
Yıkama sonrası hareketlilik kaçtı değerleri yazar misinevet canım oldu eşim
morfoloji yüzde 5 ti sadece ameliyat olunca bu seferde sayı hızla düştü bizim
ve hemen aşılama denedik canım yoksa gitgide düşüyordu
proxeed kullandık sora o baya bir atkili oldu ve şükür aşılama için alınan örnek çok iyiydi
Yıkama sonrası hareketlilik kaçtı değerleri yazar misin
Bizimde yıkama sonrası sayı 80 milyon hareketlilik % 80 di kısmet valla olunca oluyorcanım kayınvalidemdeyim şimdi rapor evde
ama hatırladığım kadarıyla hareket yüzde 70 civarı oldu yıkama sorası
sayıda 57 milyon olmuştu
tam kesin sonuç değil ama büyük ihtimal böyle iyi çıkınca bizde şaşırdık hatta
bilmiyorum kızlarr..ama neler yaşadım tüp bebek yapmak için..hep bir umut tek çıkışım buydu..ama olmadı hayırlsı alışmak gerekiyor...bu da geçer diyebilemk gerekiyor
okunuyor canım hoşgeldin aramıza .Ameliyat mi oldu eşin tüp denediniz galibaüzülme arkadaşım . ben oluruna bıraktım . bak yalnız değilsin bizde senin gibiyiz . allah kısmet etmişse her durumda oluverir. inşallah kısmetimizde bi evlat vardır.lütfen üzülme. yeni katıldım yazdıklarım okunuyor mu okunmuyor mu farkında değilim ama içimdekileri yazayım dedim
Canım bu ay hiç birimizin tutmadı Alya ile benay kaldı inşallah onların tutar çok üzüldüm delinefsimeçok üzüldüm,ne desem teselli vermem ama lütfen yıpratma kendini.inşallah kendiliğinden gelir bebeğin.hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum.
Canım bu ay hiç birimizin tutmadı Alya ile benay kaldı inşallah onların tutar çok üzüldüm delinefsime
yok canım ama karnım aşırı ağrıyor adet ağrısı sabah kahverengi leke oldu bi kere yine aynı olmuştu 2 gün sonra adet oldumsenn ne oldu?nasıl yani test mi yaptın?
yok canım ama karnım aşırı ağrıyor adet ağrısı sabah kahverengi leke oldu bi kere yine aynı olmuştu 2 gün sonra adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?