- Konu Sahibi delinefsim
-
- #7.941
Tatlım evet gebelik var silik çizgi baya belirgin hemen kanda baktır canım inşallah hamilesindir
Çoook saol canım,resimdekinden dahada belirgin ama umitlenmek istemiyorum :/ koşa koşa hastaneye gittim kan verdim,1bucuk saat sonra cikicak,çok heycanliyim :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi hayırlısı canım hastanenin internet sitesi varsa ordan takip et canım laboratuvar sonuçlarını.henmen bizede haber ver
Sonuç çıkar çıkmaz ilk size yazicam..inşallah....
sağol canım inan bende çok özledim hızlı hızlı okudum okudukça nasıl sevindim anlatamam.
sen sorduğunda bir kere tüp bebeğe başlayım mı bekleyim mi diye sormuştum.
ben sana bekle yaşın genç yazmıştım.ne salaklık yapmışım dedim.kıza ne karışıyorsun...
ama çok şükür çok mutlu oldum.
annemdeki olay daha belli değil tedavi tamamlanmadı.
babamın kalbi yüzde 20 çalşıyor ciğerleri bitmiş ameliyat olamıyor.doktoru böyle durumda hastalar 4-5 yıl arası yaşar diyor.
arada tedavi yatırmak eve sonra sadece.ikiside hasta olunca zor oluyor.
insanın canı acıyor.
yapacak birşey yok yanlarımdayım yaşıyorum işte....
moralinizide bozmak istemiyorum.herkes az az yazıyor ben kocaman dert adamı söyletirmiş işte
Kizlaaaarrrrr hamileyimmmmmmm :))))))))
tabii yetişceksiniz ama benim bebişim büyük 1-2 ay büyük olcağı için sizinkilerin gözüne parmak sokmaya çalışacakkEvet canım zeynep bizim topigimiz in umudu tüp aşı farketmıyor çok mutlu oldum bu topik ilk zamanları sen zeynep delinefsim çok girer yazisirdik zeynep e yetişmeye geliyoruz hep birlikte
tebrik ederiiimmm,Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah:)Kizlaaaarrrrr hamileyimmmmmmm :))))))))
Ahh tatlim cok sevindim ..Rabbim guzel bi hamilelik gecirsin..saglik bir sekilde bebegini kucagina almayi nasip etsin.. ### nasil yaptin kiz...biz mi bilmiyorrz yapmayi :)) ayy cok srvindim ya..tedavi surecini degerlerini yazip aydinlatirsan srvinirin..ki hos normal gebelik dusuncem yok..tup bebegim Tutsun yeter...srn yine de anlat..
Kizlaaaarrrrr hamileyimmmmmmm :))))))))
tabii yetişceksiniz ama benim bebişim büyük 1-2 ay büyük olcağı için sizinkilerin gözüne parmak sokmaya çalışacakk
tebrik ederiiimmm,Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
kızzz napıyosunn,nasıl gidiyoo?yarın büyük güün:)çok heyecanlıyım senn adına:)
Ahh tatlim cok sevindim tam iki ay olmus ameliiyat oldunuz.. ..Rabbim guzel bi hamilelik gecirsin..saglik bir sekilde bebegini kucagina almayi nasip etsin.. ### nasil yaptin kiz...biz mi bilmiyorrz yapmayi :)) ayy cok srvindim ya..tedavi surecini degerlerini yazip aydinlatirsan srvinirin..ki hos normal gebelik dusuncem yok..tup bebegim Tutsun yeter...srn yine de anlat..
inşallah canım ya bizde hamile kalsak kadar keşke bakalım bugün hamile haberi aldık yarın delinefsim test yapacak inşallah sırayla güzel haber veririz
mübarek aylardayız,hepimiz 2 canlı giricez bayrama inşallah.ben çok inanıyorum,daha doğrusu hissediyorum:)o adet ağrıları da iyiye işaret,benim en büyük belirtim oydu:)
Evet canım benim bat günüm berat kandiline denk geliyor.hayırlı güzel haberler alırız inşallah aşılaman in üstünden 13 gün geçti bakalım artık hayırlı ne ise o olsun
Hemen listeye yaz adını canım ohh ohh ne güzel liste doluyor yarın inşallah kendini de yazacaksın canım
tabii yetişceksiniz ama benim bebişim büyük 1-2 ay büyük olcağı için sizinkilerin gözüne parmak sokmaya çalışacakk
tebrik ederiiimmm,Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
kızzz napıyosunn,nasıl gidiyoo?yarın büyük güün:)çok heyecanlıyım senn adına:)
Dun idrar testi yaptin negatifti..hic bisey hisetmiyorum ama kan tahlil sonucunu gorene kdr umut kesilmez..
benim 5. gün embriyosuydu,10. günü kan tehlilinde sonucum 304 çıkmıştı.o gün idrar testi yaptım ve siliiik bi çizgi çıktı.yani 2 gün önce yapsaymışım negatif çıkacakmış.
Dun yaptim 11 . gun ddu..bilmiyorim insallh yaniltir beni idrar testi..
işte diyorum yaaa,senin 3. gün embriyosu daha geç tutunmuş olacak ve çıkmaması gayet normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?