Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Geçmiş olsun canım,hiç sıkıntı yapma olur o kadar sancı ve ağrı ,bir hafta-on gün az da olsa ara ara ağrı olur sonuçta ameliyat bu,bir hafta dikkat edin eşin uzansın sürekli ve o bölgenin altına yastık koyun demişlerdi bize siz de yapın sıkıntısız atlatırsınız inş çok ağrısı olursa da ağrı kesici kullanırsınız.

çok saol canım yaa içimi rahatlattın valla çok afedersin elimde ördekle geziyorum sürekli yatıyor zaten sabahları çok erken kalkıyor kıyamıyorum bende kalkıyorum mecbur hele hastanedekı gecemız benım ıcın resmen kabustu tabı olcak bu kadarıda RAbbim başka sıkıntı vermesın beterınden korusun ınsallah şimdide uyuyo umarım gecede uyur inşallah ki bebişlerimizin gelmesine vesile olsun bu sıkıntılar unuttırsun bıze Allahım

tmm canm sağolasın sizde sperm çıkışı varmıydı bizim azosperm

canım aslında bızım değerlerımız normalın cok cok ustundeydı ama ınıslı cıkıslıydı total syı 63 mlyon hız 60larda morfolojıde 2-3 arası degısıyodu sonra 33 ılyn 22 mılyon tekrar 63 mılyon derken amelıyata karar verdıler bakalım sonumuz hayr olsun inşallah

inş canm inş en kısa zamanda hamile kalırsın

Canım benim eşim sadece ilk gün ördek kullandı sonra kullanmadı kalktı yavaş yavaş kendi yaptı,sen fazla nazlandırmışın sanırım bence kalksın korkmasın lavaboya vs gitsin sürekli yatmasına gerek yok artık 4. gün eşim işe gitti,sadece biraz daha dikkat etsin ,değerleriniz iyiymiş zaten inşallah daha da iyi olur

Yok cnm kalkıyo wc ye ama her seferinde değil abartıyomu yalandan bi yerim ağrıyo demez ama inşallah ters bise yoktur.

İnşallsh canım hepimizin sorunları çözülür

gecmis olsun canim - bizim ameliyat cok kolay gecmisti esim tek tarafli ameliyat olmustu ve ayni gece eve gelmistik hatta ben ertesi gun ise gidip onu yalniz birakabilmistim .. bence seninki naz yapiyor :) o kadar uzulme bikac gun sonra biz sehir disina bile cikmistik - Insallah iyi olur canim

Yok cnm kalkıyo wc ye ama her seferinde değil abartıyomu yalandan bi yerim ağrıyo demez ama inşallah ters bise yoktur.

İnşallsh canım hepimizin sorunları çözülür

gecmis olsun canım Kızlar benim eşim ameliyattan hemen sonra kendi wc gitti hiç ördek kullanma ihtiyacı hissetmedi ağrısı hiç olmadı nerdeyse sizin 5 damar çok büyümüş ve çift taraflı olduğu için belki bu kadar ağrısı oldu.bizim 3.5 ve 4 mm ileri derece varıkosel di

Son düzenleme:

geçmiş olsun arkadaşım . benim eşim de 13 mayısta ameliyat oldu . benimki ilk gün çıktı . arabayı da kendi kullandı çok şükür. ama bizim ki tek tearaflıydı. 10 damar halletmişler 8 i garanti dedi doktor. biz bir hafta sonra kontrole gittik . ilaç yazdı gönderdiler

Ya bizim hem belden asağı uyusturmuslardı hemde uyutmuslardı ameliyatta yaklaşık 2 saat sürdü odaya gelişi uyanması 2bucuk saat odaya geldi geceye kadar belden asağısını hıssetmedı ve dolayısıyla idrar birikmesi oldu sonda takılcaktı esim istemedi dahada sancılandı ordek verdıler hepsını olcturduler kaç cc oldugunu falan hep not aldım istedikleri miktar olmasaydı yıne sondaya gecılcektı neyseki zorlayarakta olsa çok şükür oldu. Öğlen 12de bitti ameliyat düşün geceye kadar uyusugu gecmedi bacaklarındaki hissizlik herkeste farklı oluyo demekki

Evet canım tabii epidural ameliyat oldu esim 7 saat sonra etkisi geçti sonda takacaklardi eğer eşim idrar yapamasydi doktor idrara çıkarsa sorun yok dedi kimi çıkamıyor sorun oluyor dedi hemen idrara çıktı zaten durmadan serum yedi 7 saat içinde yarım saate de birkaç ye kalktı.

geçmiş olsun canım.
dilerim tez zamanda atlatır.
biz istanbulda Emre beyde olduk ameliyatımız çift taraflıydı.
hastaneden kalmadık akşam üstü çıktık hastaneden.
tam narkoz aldı eşim.Herhangi bir sıkıntı ya da ağrı yaşamadık.
hastaneden çıkarken ağırı kesici yaptılar evde de olursa diye verdiler.
ama eve gelir gelmez eşim uyudu.
sabah kötü oldu ama ameliyatla ilgili değil.tam narkoz aldığı sabah aç gitti.daha akşamdan aç kaldı.
ameliyat sonrasında yemedi sıvı şeyler getirdiler.
eve gelince de hemen uyuyunca sabaha tansiyonu düştü.
ama kahvaltı edince rahatladı azcık boğazıma düşkünüzde

çok geçmiş olsun canım.
toparlar yarına canım sıkma canını.

canım ya ben şimdi bi merkezle görüştüm tüp bebek için.bana ordan dediler ki 2-3 günde bi gelip tahlil yaptırman lazım.ondan sonra yumurta toplama 4 gün sonrada transfer dediler.benim yaşadığım yerde yok başka şehire gidicem.sende öyle bişi oldumu ne tahlili yapacaklar ki.2 günde bir şehir dışına gidip gelmekten mahvedecek bizi

cnm yumurtalar toplanana kadar muayne ediyolar büyüklüğüne göre seni toplama işlemine çağırıyolar çatlatma iğnesi veriyorlar toplamadan 36 saat önce birde kan tahlilinde hormonlara bakılıyor...malisef zorlu bir süreç kalacak yer bulsanız iyi olur aslında ama

Kızlar selam.. acill yardiminiza ihtiyacım var.bugün regl olmam lazımdı,henüz gelen giden yok.. erken gebelik testi yaptım sanki ikinci cizgi silik çıktı gibi :/ ama karar veremedim,bide siz baksanız sizce olabilirmi??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1402307523216.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 38

Tatlım evet gebelik var silik çizgi baya belirgin hemen kanda baktır canım inşallah hamilesindir

sağol canım ya,kalacak yer ayarladım şimdi,mecbur 15 gün gidip kalıcam yapacak başka bişi yok..cuma günü hasta olursam eğer gidiyorum..umarım güzel haberlerle dönerim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…