Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol canım rahatladım biraz sen en son kontrole adetin kaçıncı günü gitmiştin hangi gün aşılaman olmuştu,yumlar kaç mm di? inşallah hepimizin sonucu hayırlısı ile pozitif olur

Tatlım ben ilk adetin 2. Günü gittim 3.gun günde 1 tane klomen kullandım bide adetin 13. Günü gittim 3 yum var 19 20 23 mm de çatlama ignemi o gün oldum 28 saat sonra aşılama oldu 28 Mayıs aşılama tarihim test günüm 11 haziran

Canım hoşgeldin uzun zaman oldu Nerelerdeydin özledim valla .inşallah hayırlısıyla bi an once hamile kalırız
hosbuldum canm ya ozledım tanımasam bıle sızı merak edıyorum ya ısenmekten yazamıyom koptum ıyıce
Sağol canım inşallah tutar hayırlısı ile sen nasılsın,neler yapıyosun?

ben aynı devam amelıyat olalı 7 ay olcak ben yıne adet oldum artık alıstım galıba uzulmuyom

hosbuldum canm ya ozledım tanımasam bıle sızı merak edıyorum ya ısenmekten yazamıyom koptum ıyıce

ben aynı devam amelıyat olalı 7 ay olcak ben yıne adet oldum artık alıstım galıba uzulmuyom

Arada yaz canım arıyor gözlerim tanıdık nickleri.insallah adetin son olur canım değerler nasıl test yaptınız mı

Iyiyiz canım sen nasılsın bugün biraz korktum adet olacam sandım geçti agrilarim inşallah olmam ya

sağol çok şükür iyiyim . zaman ayıracağım diye söz verdim artık.

yemek yedik bulaşık vs..ve bir sürü birikmiş ütü bu saatte kadar belim kolum ağırdı.

ve burdayım

şuanda tüp bebek topiklerini okuyorum eskileri.tutunmaya çalıştığı zaman böyle adet ağrılarına benzer ağrılar yapıyormuş canım.

ilk okuduğumda bunu düşündün.seninki savaşıyor annesi

Inşallah tutunmaya çalışıyordur.cok yorulmuşsun canım bir sürü şey yapmışsın valla aramızda olmana inan çok seviniyorum destek oluyoruz bir birimize iyi geliyor.hani insan bi şey olunca sırtını ailesine eşine dayar ya bende öyleyim sırtımi dayandım buraya rahatım yani:) sagolun sizin gibi ark.sayesinde

evet canım ben çift evliyim çünkü annemlerede yardımcı oluyorum.her zaman önemli benim için.kolunun enfeksiyon tutmaması için kullanmaması gerekiyor annemin.kazındın çünkü ameliyatında.eşimde yardımcıdır sağolsun.
gene de anne kıyamıyor bana.babamda hasta ellerinde geldiğince az iş bırakıyorlar bana.arada bayan alıyoruz.

hayat işte süreç içinde yaşıyoruz.
ne demek canım ya...
şöyle durumlar başımda olmasa daha çok olurum burda hep destek tam destek.
bende sizlerin yanında çok rahatım.
12 haziranda yanlış okumadıysam berat kandiline denk geliyor.hayırlı güzel haberlere,.

Canım allah şifa versin annene babana herkesin başında ayrı dert var dertsiz kul yok yani allah güç kuvvet sabır versin inşallah. bende yanlış hatırlamıyorsam Berat kandilinde ölecek ler ole doğacaklar yazılıyor diye biliyorum insalah o gün hayırlı haberler alırız canım eğer almassak inşallah bebeklerimiz yazılır ve biran önce hamile kalırız

aynen öyle canım etkilenirsin diye yazmak istemedim.
ama çok şanlısın bence o gece ye kadar bol bol dua et.mümkünse oruç tut o gün bilmiyorum ben akıllımca dedim sen bana uyma genede...

bir tüp bebek topiğinde duydum 313 ayetel kürsi oku canım benim.

bende ordan alıyorum sana satıyorum

çok sağolcanım her seferin annem babam hasta yazıp duruyom hayatımla ilgili birşey anlatırken bile onlar var.
kusura bakmayın millet okumaktan bıktı ya çok sağol inşh Allahım iyi edecek.Herkese şifalar acil.

Yok canım be demek derdine ortak olabiliyorsak bi nevi destek oluyorsam ne mutlu bana hiç o şekilde düşünme üzülürüz. inşallah okuyacağım canım o güne kadar Sağol tatlım

Yok canım be demek derdine ortak olabiliyorsak bi nevi destek oluyorsam ne mutlu bana hiç o şekilde düşünme üzülürüz. inşallah okuyacağım canım o güne kadar Sağol tatlım

oku canım eğer yetiştiremezsen destek olurum canım...
saat kaç gibi olcak test mi vereceksin kandan ?

oku canım eğer yetiştiremezsen destek olurum canım...
saat kaç gibi olcak test mi vereceksin kandan ?

Canım telden yazdığım için bazı şeyler msj da karışmış be yazısı çıkmış farkında değilim kusura bakma .yetistiremezsem söylerim canım .persembe sabah veririm kanı öğlen çıkar tabii inşallah adet olmazsam o güne kadar adetim gelir eğer hamilelik yoksa

yok yokkarışıklık yok canım anladım ben sorun yok.
tamamdır canım inşh güzel haberler alıcaz
gelmicek kırmızılar

merhaba tatlım nerdesin pek görünmüyorsun...nasılsnn

Canim valla giremiyorum internete pek vakit bulamiyorum.Iyilik calismaya verdim kendimi paso.10 gun kaldi gelmeme heyecanlardayim.Bu arada 3 aile arkadasimiz geldi ilk defa 3u bir arada ucununde bebekleri var bebeklerden hamileiklerden vs birbirlerine tavsiyeler falan verdiler.Ve bliyormusunuz ilk defa ben umursamadim,uzulmedim,kiskanmadim.Kiskancliktan kastimi biliyorsunuz,Sanirim ben bu duruma iyice alistim umursamaz oldum heralde.Ccuklaini severken icim acirdi hep uzulurdum bizim olmuyor diye ilk defa dogru duzgun sevdim eskiden de severdim ama icimden gelmeyerek numara yapardim uzulurdum.Bu arada keci boynuzu kuru yapmayi ve kocamin pesinden haplarini ictinmi ic vs diye kosmalari da biraktim.Hicbirsey yapmiyorum cnm anlayacagin.Belki de boylesi daha iyi.Yada oraya gelecegim diye oyleyimSen nasilsin nasil gidiyor hamilelik diyeyim artik

bizim morfoloji %28 di. ameliyattan sonra bunda düşme olur mu. yani ameliyatın morfolojiye etkisi her zaman olumlu mu oluyor ?

kızlaar ben geldim nasılsınız bakalım cuma günü eşim ameliyat oldu çok şükür 1 gece kaldık hastanede şimdi biraz sancısı var amelıyat yerlerı çok ağrıyor sizin amelıyat surecınız nasıl gecmıstı nasıl atlattınız valla 5 dk zor oturuyorum ağrı eşiğimi düşük bilemedim yoksa naz mı yapıyo bana keske naz olsa kuzucuma boyle gormeye dayanamıyorum.çift taraflı olmuş tek taraflı demelerıne ragmen gercı amelıyat esnasında karar verılcek demıslerdı galıba asısıtan doktor yapmıs unı has oldugu ıcın hocalar buyuk amelıyatlara gırmıyomus yada 3500 tl gozden cıkarcakdık esım ıstemedeı doktoruda grk yok bu tur amlıyat ıcın bu paraya degmez demız zaten mıkro cerrahı oldugu ıcın hata olmaz Allahın izniyle inşallah dıye dıye karar verdık basarılı geçmiş falan dediler 15 gun sonra kontrol var bakalım nolcak hadı hayırlısı

mrb canm geçmiş olsun çabucak iyileşir inş . nerde oldunuz canm ameliyatı bizdede 3.6 mm varikosel var sizinki kaç mm di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…