- 15 Eylül 2012
- 8.365
- 6.837
- 398
- Konu Sahibi delinefsim
- #7.921
mrb canm geçmiş olsun çabucak iyileşir inş . nerde oldunuz canm ameliyatı bizdede 3.6 mm varikosel var sizinki kaç mm di
solda 3.6 4.1 5.1 sağda grade 1 solda grade 2-3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb canm geçmiş olsun çabucak iyileşir inş . nerde oldunuz canm ameliyatı bizdede 3.6 mm varikosel var sizinki kaç mm di
kızlaar ben geldim nasılsınız bakalım cuma günü eşim ameliyat oldu çok şükür1 gece kaldık hastanede şimdi biraz sancısı var amelıyat yerlerı çok ağrıyor
sizin amelıyat surecınız nasıl gecmıstı nasıl atlattınız valla 5 dk zor oturuyorum
ağrı eşiğimi düşük bilemedim yoksa naz mı yapıyo bana
keske naz olsa kuzucuma boyle gormeye dayanamıyorum.
çift taraflı olmuş tek taraflı demelerıne ragmen gercı amelıyat esnasında karar verılcek demıslerdı galıba asısıtan doktor yapmıs unı has oldugu ıcın hocalar buyuk amelıyatlara gırmıyomus yada 3500 tl gozden cıkarcakdık esım ıstemedeı doktoruda grk yok bu tur amlıyat ıcın bu paraya degmez demız zaten mıkro cerrahı oldugu ıcın hata olmaz Allahın izniyle inşallah dıye dıye karar verdık
basarılı geçmiş falan dediler
15 gun sonra kontrol var bakalım nolcak hadı hayırlısı
![]()
üniversite hastanesinde bezmialemde hiç bakmadım canım bi bakayım geleyım
Geçmiş olsun canım,hiç sıkıntı yapma olur o kadar sancı ve ağrı ,bir hafta-on gün az da olsa ara ara ağrı olur sonuçta ameliyat bu,bir hafta dikkat edin eşin uzansın sürekli ve o bölgenin altına yastık koyun demişlerdi bize siz de yapın sıkıntısız atlatırsınız inş çok ağrısı olursa da ağrı kesici kullanırsınız.
tmm canm sağolasın sizde sperm çıkışı varmıydı bizim azosperm
canım aslında bızım değerlerımız normalın cok cok ustundeydı ama ınıslı cıkıslıydı total syı 63 mlyon hız 60larda morfolojıde 2-3 arası degısıyodu sonra 33 ılyn 22 mılyon tekrar 63 mılyon derken amelıyata karar verdıler bakalım sonumuz hayr olsun inşallah![]()
inş canm inş en kısa zamanda hamile kalırsın![]()
çok saol canım yaa içimi rahatlattın valla çok afedersin elimde ördekle geziyorumsürekli yatıyor zaten sabahları çok erken kalkıyor kıyamıyorum bende kalkıyorum mecbur hele hastanedekı gecemız benım ıcın resmen kabustu tabı olcak bu kadarıda RAbbim başka sıkıntı vermesın beterınden korusun ınsallah şimdide uyuyo umarım gecede uyur
inşallah ki bebişlerimizin gelmesine vesile olsun bu sıkıntılar unuttırsun bıze Allahım
![]()
Canım benim eşim sadece ilk gün ördek kullandı sonra kullanmadı kalktı yavaş yavaş kendi yaptı,sen fazla nazlandırmışın sanırımbence kalksın korkmasın lavaboya vs gitsin sürekli yatmasına gerek yok artık 4. gün eşim işe gitti,sadece biraz daha dikkat etsin ,değerleriniz iyiymiş zaten inşallah daha da iyi olur
![]()
kızlaar ben geldim nasılsınız bakalım cuma günü eşim ameliyat oldu çok şükür1 gece kaldık hastanede şimdi biraz sancısı var amelıyat yerlerı çok ağrıyor
sizin amelıyat surecınız nasıl gecmıstı nasıl atlattınız valla 5 dk zor oturuyorum
çift taraflı olmuş tek taraflı demelerıne ragmen gercı amelıyat esnasında karar verılcek demıslerdı galıba asısıtan doktor yapmıs unı has oldugu ıcın hocalar buyuk amelıyatlara gırmıyomus yada 3500 tl gozden cıkarcakdık esım ıstemedeı doktoruda grk yok bu tur amlıyat ıcın bu paraya degmez demız zaten mıkro cerrahı oldugu ıcın hata olmaz Allahın izniyle inşallah dıye dıye karar verdık
![]()
Yok cnm kalkıyo wc ye ama her seferinde değil abartıyomu yalandan bi yerim ağrıyo demez ama inşallah ters bise yoktur.
İnşallsh canım hepimizin sorunları çözülür
![]()
gecmis olsun canım Kızlar benim eşim ameliyattan hemen sonra kendi wc gitti hiç ördek kullanma ihtiyacı hissetmedi ağrısı hiç olmadı nerdeyse sizin 5 damar çok büyümüş ve çift taraflı olduğu için belki bu kadar ağrısı oldu.bizim 3.5 ve 4 mm ileri derece varıkosel di
Ya bizim hem belden asağı uyusturmuslardı hemde uyutmuslardı ameliyatta yaklaşık 2 saat sürdü odaya gelişi uyanması 2bucuk saat odaya geldi geceye kadar belden asağısını hıssetmedı ve dolayısıyla idrar birikmesi oldu sonda takılcaktı esim istemedi dahada sancılandı ordek verdıler hepsını olcturduler kaç cc oldugunu falan hep not aldım istedikleri miktar olmasaydı yıne sondaya gecılcektı neyseki zorlayarakta olsa çok şükür oldu. Öğlen 12de bitti ameliyat düşün geceye kadar uyusugu gecmedi bacaklarındaki hissizlik herkeste farklı oluyo demekki
![]()
inşallah cnm biz hiç aşılama yaptırmadık eşimin spermi 1 milyon çıktı tek şansımız tüp bebekti hatta varıkosel ameliyatından önce hiç yoktu biraz artış olunca vakit kaybetmeden yaptıralım dedik ve çok şükür ilk tedavide tuttu..ilk adetin 3.gunu gıttik ben bu ay başlarız dıye öyle muayne oldum doktorum beklemeyelim dedi bnde tmm dedim ve hmn o gün iğnelerime başladım adetin 13.gunu yumurtalar toplandı 16.gün transfer edildi 2tane meleklerim ve sonra 12 gün bekledım 11.gun ıdrarda 12.gun kanda pozitifi gördüm çok şükür sormak istediklerini sorabilirsin...bu arada doktorum yaşım 22 olduğundan tek transfer edecekti ben iki tane istedim ailemde ikiz var hemde şansımızı artırmak için böyle istedik bakalım hayırlısı tek,mi ikizmı bilmiyorum merak ediyorum
canım ya ben şimdi bi merkezle görüştüm tüp bebek için.bana ordan dediler ki 2-3 günde bi gelip tahlil yaptırman lazım.ondan sonra yumurta toplama 4 gün sonrada transfer dediler.benim yaşadığım yerde yok başka şehire gidicem.sende öyle bişi oldumu ne tahlili yapacaklar ki.2 günde bir şehir dışına gidip gelmekten mahvedecek bizi![]()
Kızlar selam.. acill yardiminiza ihtiyacım var.bugün regl olmam lazımdı,henüz gelen giden yok.. erken gebelik testi yaptım sanki ikinci cizgi silik çıktı gibi :/ ama karar veremedim,bide siz baksanız sizce olabilirmi??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm yumurtalar toplanana kadar muayne ediyolar büyüklüğüne göre seni toplama işlemine çağırıyolar çatlatma iğnesi veriyorlar toplamadan 36 saat önce birde kan tahlilinde hormonlara bakılıyor...malisef zorlu bir süreç kalacak yer bulsanız iyi olur aslında ama