Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Tatlım çok geçmiş olsun üzüldüm çok şeyler yaşamışsin. Topikte canlandı aşı tüp herkes bi tedavi telasesinde inşallah hayırlı haberler alırız

Tatlım çok geçmiş olsun üzüldüm çok şeyler yaşamışsin. Topikte canlandı aşı tüp herkes bi tedavi telasesinde inşallah hayırlı haberler alırız

canım benim ;

çok sağol çok sevindim sizleri böyle görünce.
Allahım hayırlı sonuçlar çıkarsın.
seni temmuz ayında ilk siteye üye olduğumda ameliyat olacaktınız seni takip ediyorumdum.

nerden nereye geldik iinşh canım yüzü gülenderden olun çok istiyorum

ablama ben de aynen böyle dedim bi devlet hastanesine de gitsin muayene olsun hem fikir alır hem bu kadar para vermezsiniz diye ama eniştem bir enteresan "gitmez ki" dedi ablam sustu.. ikisine de bir haller oldu.. anlıyorum canları sıkkın ama boşuna vakit kaybediyorlar.. ablam 6000 verirsek herkesin haberi olur zaten diyor.. eşi motorumu satarım diyormuş.. iyibirdoktor bulun da nerede olursa olsun diyorum artık.. şu an güvendikleri doktor (ablam 15 senedir tanıyor) hemen tüp bebek demiş ameliyat olmasın demiş.. kafalar karışık sağol canım cevabın için..

Evet tatlım hey gidi günler bazen ilk yazışmaları okuyorum nerden nereye valla değerler düzeldi falan sevindik gebelik olur derken bu sefer içimizdeki isteği durduramadık bu sefer aşılama tedavisine gectik hersey kader kısmet tatlım. Allah annene babana şifa versin çok üzüldüm ama hayat bizler için acısı tatlısıyla seni gördüğüme çok sevindim

Tatlım ben siteye 2 yıldan fazla hergün giren biriyim inan çok tecrübe sahibi oldum ilk başlarda benim eşimde istemedi gitmedi tedaviye falan daha sonra olumlu sonuç alan yazıları eşime okudum daha sonra eşim kendi düştü üstüne 3 dr gitti hepsi ameliyat dedi ve olduk ablan esine bu sitedeki olumlu sonuçları okutsun o kadar paraya yazık valla başka ile gidip olsunlar ameliyat o gün taburcu olurlar zaten kimse anlamaz iyi bir dr bulun ama

bende seni gördüğüme çok sevindim buralardyım inşh.

aynen öyle canım hayat...
biz ne oldu onu bile bilmiyoruz kısmet bakalım bizi ne süpriz beklicek.

12 haziran dimi tarihin?

bende seni gördüğüme çok sevindim buralardyım inşh.

aynen öyle canım hayat...
biz ne oldu onu bile bilmiyoruz kısmet bakalım bizi ne süpriz beklicek.

12 haziran dimi tarihin?

Evet canım 12 haziran 11 haziran da olabilir bakalım adet olmazsam kan testi yaptiracagim bu ay 5 6 kişi varız aşı tüp le birlikte hemen hemen aynı zamanda ogrenecegiz sonuçları

Evet canım 12 haziran 11 haziran da olabilir bakalım adet olmazsam kan testi yaptiracagim bu ay 5 6 kişi varız aşı tüp le birlikte hemen hemen aynı zamanda ogrenecegiz sonuçları

hepimizinden güzel haberler almak nasip olsun canım...

zeynepi yalnız bırakmamak lazım

kadıköy şifaya gittiler şimdi de bir kez Doç. Dr. Teoman Cem Kadıoğluna gideceklermiş İstanbul Cerrahi hastanesi Nişantaşındaymış. bilginiz var mı? umarım iyi sonuçlanır. çok teşekkürler ilginize..

Tatlım optimist var istanbul dan ona soracağım eşi nerde ameliyat olmuş diye bilgi veririm sana ben istanbulu bilmiyorum ama istanbuldan kişiler var burda optimist le telden görüşüyoruz yarın soracağım yardimci olur sana değerleri iyi suan

Son düzenleme:
Evet canım zeynep bizim topigimiz in umudu tüp aşı farketmıyor çok mutlu oldum bu topik ilk zamanları sen zeynep delinefsim çok girer yazisirdik zeynep e yetişmeye geliyoruz hep birlikte

aynen canım kıza tüp yapayım mı deyince bekle dedim ya şimdi ne utandım ne karşıyon yaa

bu arada daha mutluyum zeynep çıktı

sen delinefsim de sırada ohhh sıra bana geliyorrrrrrrrrr

zahmet olacak çok teşekkürler:)

aynen canım kıza tüp yapayım mı deyince bekle dedim ya şimdi ne utandım ne karşıyon yaa

bu arada daha mutluyum zeynep çıktı

sen delinefsim de sırada ohhh sıra bana geliyorrrrrrrrrr

Evet canım sıra bizlere geldi artık sona geldik gibi bi his var listeden takip ediyorum biri hamile kalınca aradan çıktılar ne güzel sıra bizlere geldi diye . valla canım gönül isterki normal olsun ama tüp aşı yeterki olsun modundayim

aynen canım hiç farketmez sağlıklı olsunda sonra buluşup totolarına vuralım nerdeydiniz diye

Yok tatlım ne zahmet i bizi bizden başka kimse anlamaz telasinizi anlıyorum ilk zamanlar bende deli gibi araştırma yapıyordum acaba ameliyat olsa mı olmasa mı diye çok faydalı böyle topikler.

eşim kızıyor sen bu kadar karışma diye ama ne yapayım ablam sonuçta çok üzülüyor.. tek yumurtası var ablamın.. zaten stresliydi şimdi de bu..

zaten 2 yıl önceden belliydi şimdi yine zaman kaybetmelerinden korkuyorum..

annemle babam da beni sıkıştırıyor "neden olmuyor sor sor" diye.. arada kaldım..

allah herkese tez vakitte yavrusunu kucağına almayı nasip etsin.. ben de anneyim çok iyi anlıyorum nasıl zor olduğunu..

Evet tatlım çok zor birsey allah kimsenin başına vermesin.allahin takdiri canım bizim imtihanımiz bu işte allahım eniştene şifa versin . ablan madem böyle konuyu sana açtı yardimci olman en iyisi allah iyi dr karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…