Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gunaydin kk ailesi butun gece kafamda bir suru tilki donup durdu 2 ay once esim cift tarafli varikosel ameliyati oldu bu ay cok saglikli bi yumrtam olustu doktor bu gece catlick dedi cok umutlendim aranzdan bj kacinizi taniyorm esm ameliyata girerkn destk olmslardi smdi gordum ki cogu asilama yaptirio😢 o yzdn coj uzldm ne kdr surede asilama boyutuna glddinz nasl bir yol izleyecegimi sasirdm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin kk ailesi butun gece kafamda bir suru tilki donup durdu 2 ay once esim cift tarafli varikosel ameliyati oldu bu ay cok saglikli bi yumrtam olustu doktor bu gece catlick dedi cok umutlendim aranzdan bj kacinizi taniyorm esm ameliyata girerkn destk olmslardi smdi gordum ki cogu asilama yaptirio😢 o yzdn coj uzldm ne kdr surede asilama boyutuna glddinz nasl bir yol izleyecegimi sasirdm

Günaydın canım. Tatlım esin daha yeni ameliyat olmuş en az 6 en çok 1 yıla kadar bekleyin aşılama tüp yaptıranlar karışık canım kiminin yeni 6 ayı doldu benim mesela 11 ay oldu eşimin ameliyat olduğu kimi bu şekilde. Şimdi bunları düşünüp stres yapma

Günaydın canım. Tatlım esin daha yeni ameliyat olmuş en az 6 en çok 1 yıla kadar bekleyin aşılama tüp yaptıranlar karışık canım kiminin yeni 6 ayı doldu benim mesela 11 ay oldu eşimin ameliyat olduğu kimi bu şekilde. Şimdi bunları düşünüp stres yapma

Tesekkur ederim jonguil esimn ameliyati sirasinda ilk yrdmci olan sendin simdi hepinzn asilama tup bebek olaylarini duyunca cok uzldmm doktor bh ay icin vok umutlu knstu cnku ramazann 2 gunu regl olmam grekio dua edinki olmayaym ins bu ay hamile kalma ihtimalm yuksek dualarim sizinle ins hemen hemen ayni gunleri bekliorz sanirim😧

Tesekkur ederim jonguil esimn ameliyati sirasinda ilk yrdmci olan sendin simdi hepinzn asilama tup bebek olaylarini duyunca cok uzldmm doktor bh ay icin vok umutlu knstu cnku ramazann 2 gunu regl olmam grekio dua edinki olmayaym ins bu ay hamile kalma ihtimalm yuksek dualarim sizinle ins hemen hemen ayni gunleri bekliorz sanirim😧

Inşallah canım adet olmazsın doktor kontrolünde hamile kalma Şansın daha yüksek canım aşılama boyutuna geleceğimizi hiç sanmıyordum ama demek kader de yaptırmak varmış kısmet herşey.allah kimseyi bukadar bekletmesin rabbim hepimize En kisa zamanda hamilelik nasip etsin

Amin cnm insllah bnd pko var nrmalde ilk kz bu kdr saglikli yumurtam olstu ondn dolayi cok mutluydm ta ki buraya tekrar bakana kdr insllh hpnzdn iyi hberler bkliyorum

Merhaba Canlar ;

vay yaaaaaaaaaa neler olmuş neler yaaa....

eskilerden olarak yetiştim ama çok gelemezsende yanınıza..

malum annem meme kanseri olmuştu tedavi sürecimiz halen devam babamda buna eklendi.oda yattı çıktı geçen.

bana sıra gelemdi eşim 6.ay mayıs dolmasına rağmen test vermedi zaten tüp olcak diyor orda bakarlar...

dert çok yani.

ama sizleri okuyunca çok sevindim ya acayip heyecanlandım.

öncelikle adzeynep süper yaaaaaaaaaaaaa maşallah sana....sonuna kadar devam etsin kuzunu kucağına al ...

seremcem tüp bebek tedavisine başladı ...nisan...hamileee

delinefsim: Tüp bebek tedavisine başladı...15 mayis 2014 .

Optimist3: Aşılama tedavisine başladı...mayis 2014

jonguil:aşılama tedavisine başladı...mayis 2014

littrebirdie:asilama tedavisine basladi...mayis 2014

berna27 aşılama tedavisine başladı mayıs 2014

evlimutlu44:aşilama tedavisine basliyacak..haziran 2015

Diğer arkadaşlarım delinefim canım hayırlı olsun çok sevindim neler neler yaşamışsın az az okudum ama yetti yani sonu çoook güzel olsun inşh.

jonguil; canım hayırlı olsun çok sevindim 12 hazira yetiştim yaşasın.Alahım emekleriniz boşa çıkarmasın ....

optimist canım benim hayurlı olsun.

diğer arkadaşlarımada hayırlı olsun çok sevindim ALLAHım hepinizi sevindirsin inşh.

Çok özledim sizleri...Hep dualarımdaydınız....

Allah razı olsun adıma Meryem süreside okunmuş kat kat sizlere dönsün.

hepinizi kucaklıyorum.

Tatlim nerdeesinn sen ytaa...annen nasil simdi..cok ozledimm kiz seni..surekli aklimdasin inan ki..bnm sonucum sali gunu belli oluyor..rabbim hepimizin yardimcsi olsun..

Tatlim nerdeesinn sen ytaa...annen nasil simdi..cok ozledimm kiz seni..surekli aklimdasin inan ki..bnm sonucum sali gunu belli oluyor..rabbim hepimizin yardimcsi olsun..

canım benim zor zarrrrrrrr yetişdim sana...:16:
okudum okudum eskilerden para sıkıtı kaynana vs....

sonra baktım okudum başlanmış alınmış inci taneleri:9:

Maşallah dün akşam joınglde konuştuk zeynep yalnız kalamaz hadi teyzesi arakadaş istiyoruz.

salı senden perşembe joınglden inşh.

sürecimiz devam canım annem ve babamla ilgili...sağlıklı sorunları devam.
bana sıra gelemedi inşh. eylüle doğru tüp bebeğe gidicem bende.

hayırlısı canım benim.
sen nasılsın kendini nasıl hissediyorsun canım benim.:16:

arkadaşlar mrb,

İzmir'de özelde varikosel ameliyatı için doktor tavsiyesine ihtiyacımız var?
yardımcı olabilecek olan varmı?

kızlar canım çok sıkıldı

biliyonuz benim eşimde de varikosel vardı.Bir yıl oldu doktora gideli ameliyat olmadı.şimdi tüp bebeğe karar verdik.doktorlar da tüp bebek diyor...bizimki birinden duymuş adam ameliyat olmuş da 2 ay sonra karısı hamile kalmış ameliyatmı olsaymış.temmuz da tüp bebek yaptıracaktık.Ya vallahi moralim bozuldu.bu adamalrı anlamak ne zor yaa.

Canım sizin ameliyat daha çok yeni bence de 6 ay bekleyin herhengi bişey olmazsa sperm değerlerinize göre hareket edersiniz,bizim bu ay 7 ay olacak nerdeyse,bende aşılama yaptırıyorum hafif pko luymuşum,dr a yumurtam kalitelimidir diye sordum onu bu şekilde anlayamayız ancak toplanırsa anlaşılır dedi,yine de siz bu dönemlerinizi iyi değerlendirin kısmet kendiliğinden olur inşallah

Canım sizin ameliyat daha çok yeni bence de 6 ay bekleyin herhengi bişey olmazsa sperm değerlerinize göre hareket edersiniz,bizim bu ay 7 ay olacak nerdeyse,bende aşılama yaptırıyorum hafif pko luymuşum,dr a yumurtam kalitelimidir diye sordum onu bu şekilde anlayamayız ancak toplanırsa anlaşılır dedi,yine de siz bu dönemlerinizi iyi değerlendirin kısmet kendiliğinden olur inşallah

Ins canim sizde yasmissinidr hemen hersy bitsin istiorm ameliytin etkisini gorsk keske😟

Aşılama yaptıran arkadaşlar jonguil,optimist,littlebir size bişey soracağım,cuma günü dr kontrole gittim adetimin 9.günüydü 2 adet yumurtam oluşmuş 18 ve 15,5mm rahim kalınlığı az dedi ama benim o gün bile kanamam devam ediyordu bu ay 10 gün sürdü nerdeyse pazartesi yani ayın 9unda aşılama olacak dedi pazar iğneni yap dedi bana biraz erken geldi ama dr yumurtalar büyük çatlayabilir beklersek dedi benimde biraz kafam karıştı siz ne diyosunuz? Herşeyden öncesi herşeyin en iyisini Rabbim bilir hakkımızda hayırlısı olsun

Aşılama yaptıran arkadaşlar jonguil,optimist,littlebir size bişey soracağım,cuma günü dr kontrole gittim adetimin 9.günüydü 2 adet yumurtam oluşmuş 18 ve 15,5mm rahim kalınlığı az dedi ama benim o gün bile kanamam devam ediyordu bu ay 10 gün sürdü nerdeyse pazartesi yani ayın 9unda aşılama olacak dedi pazar iğneni yap dedi bana biraz erken geldi ama dr yumurtalar büyük çatlayabilir beklersek dedi benimde biraz kafam karıştı siz ne diyosunuz? Herşeyden öncesi herşeyin en iyisini Rabbim bilir hakkımızda hayırlısı olsun

Tatlım erken oluşmuş yumlar 18 20 mm arası çatlama iğneni oluyorsun canım daha çok beklerseniz geç kalırsınız canım o yüzden iğneni pazar vurulman normal 15 mm olan 17 - 18 18 olan yum 20 olur pazar günü tam zamanında iğneni olursun ertesi gün aşılama inşallah sonu güzel olur canım

biz şubatta bebek istemeye başladık. baktım 4 ay bişi olmadı eşimle ben kontrole gittik . ben de bişi çıkmadı eşimde sol yumurtalıkta varikosel çıktı. ileri hızlı %0 . ileri yavş hareletli % 22. yerinde %19 . ölü % 59. morfoloji normal % 28. 13 mayısta ameliyat oldu.sabah akşam proxeed plus ve günde bir adet evicap kullanıyor. keçi boynuzu kürü , bitter çikolata , muz , ananas günlük mutlaka tüketiyor . inşallah karşılığını alırız. aklımıza gelmeyen başımıza geldi . allahtan ümit kesilmez :36:

canm yaa sonucu heyecanla beklıyorum of yaa bız hala beklemedeyz esım kendılıgınden olcak dıye beklıyo hayırlısı olsun ıns

hadı canm hayırlısı olsun gayet normal canm zaman hatrladıgm kadarıyla ins tutar canm

Tatlım erken oluşmuş yumlar 18 20 mm arası çatlama iğneni oluyorsun canım daha çok beklerseniz geç kalırsınız canım o yüzden iğneni pazar vurulman normal 15 mm olan 17 - 18 18 olan yum 20 olur pazar günü tam zamanında iğneni olursun ertesi gün aşılama inşallah sonu güzel olur canım

sağol canım rahatladım biraz sen en son kontrole adetin kaçıncı günü gitmiştin hangi gün aşılaman olmuştu,yumlar kaç mm di? inşallah hepimizin sonucu hayırlısı ile pozitif olur:16::16::16:

canmmmmmmm heyecanla beklıyom sonucu inş rabbım bekledıgın bunca zamann meyvesı vercek sana bende asılama yaptrmak istıyorum esımde bıraz daha bekleyelm dıyo proxeed kullanıyo sımdı cokta ustune gtmek ıstemıyorum erkekler herseyden etkılenıyo işte 😔😔😔

canmmmmmmm heyecanla beklıyom sonucu inş rabbım bekledıgın bunca zamann meyvesı vercek sana bende asılama yaptrmak istıyorum esımde bıraz daha bekleyelm dıyo proxeed kullanıyo sımdı cokta ustune gtmek ıstemıyorum erkekler herseyden etkılenıyo işte 😔😔😔

Canım hoşgeldin uzun zaman oldu Nerelerdeydin özledim valla .inşallah hayırlısıyla bi an once hamile kalırız

Back
X