- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #7.841
Hayirli olsun gozunuz aydin.Insallah benimde sizinki gibi bir sonucum olur bizimde 2 milyndu ameliyat oncesi ameliyat olali 4.5 ay oldu.
inşallah cnm biz hiç aşılama yaptırmadık eşimin spermi 1 milyon çıktı tek şansımız tüp bebekti hatta varıkosel ameliyatından önce hiç yoktu biraz artış olunca vakit kaybetmeden yaptıralım dedik ve çok şükür ilk tedavide tuttu..ilk adetin 3.gunu gıttik ben bu ay başlarız dıye öyle muayne oldum doktorum beklemeyelim dedi bnde tmm dedim ve hmn o gün iğnelerime başladım adetin 13.gunu yumurtalar toplandı 16.gün transfer edildi 2tane meleklerim ve sonra 12 gün bekledım 11.gun ıdrarda 12.gun kanda pozitifi gördüm çok şükür sormak istediklerini sorabilirsin...bu arada doktorum yaşım 22 olduğundan tek transfer edecekti ben iki tane istedim ailemde ikiz var hemde şansımızı artırmak için böyle istedik bakalım hayırlısı tek,mi ikizmı bilmiyorum merak ediyorum
Arkadaşlar merhaba, eşimle çocuk sahibi olmak istiyorduk ve yaklaşık 1-1.5 sene korunmadık ama bir türlü hamile kalamadım. Daha sonra doktora gittiğimizde eşimin varikosel olduğu (çift taraflı) ve sperm sayısının 2 milyon civarı olduğu ortaya çıktı. Normal bir şekilde hamile kalabilmem için 20 milyon civarı canlı spermin olması gerektiğini öğrendik. Bu yüzden normal yolla hamile kalmamın imkansız olduğunu hatta tüp bebek ihtimalimin bile olmadığını (onun içinde yanılmıyorsam 6 milyonun üzerinde spermin olması gerekiyor) düşündüm. Tek bir ihtimal vardı o da mikro cerrahi idi galiba... Daha sonra eşim varikosel ameliyatı oldu ancak doktor sperm sayısında yeterli artışın olamayabileceğini de söyledi. Ben çok umutlu değildim, tarihleri şuan çok net hatırlamıyorum ama ameliyattan 4-5 ay sonra hamile kaldım. Şuan bebeğim 2 aylık oldu bile :)
varikosel ameliyat tarihleri ve sonuçlarımız[sıze=3][/sıze]
hisarbuselikameliyat olmadan hamile
insanbulameliyat olmadan hamile
blaze azh ameliyat olmadan hamile
unbelivablieameliyat olmadan hamile..tüp bebek yöntemi
ayseeem= 29 eylül 2012
adzeynep= 12 kasım 2012 hamiletup bebek yötemi ile
eses07=17 ocak 2013
merinos1= 4 şubat 2013 hamile...
eyican06= 5 nisan hamilee...yaklaşık 3 ay sonra...
hykd = 15 nisan 2013
isterseninanma - =20 nisan 2013
dildildem=30 nisan 2013
kelam= 25 mayıs 2013 hamilee....yaklaşık 4 ay sonra
sefcn =13 haziran 2013
jonguil= 16 temmuz 2013
nurerdem= 17 temmuz 2013
jade86= 27 temmuz 2013 hamile yaklaşık 5 ay sonra
minel= 29 temmuz 2013 hamile... Yaklaşık 2 ay sonra...
mariel= 30 temmuz 2013
estrella06 =ağustos 2013
kaansu ağustos 2013
tubik_volki 1 eylül 2013 hamilee yaklaşık 3 ay sonra
delinefsim= 14 eylül 2013
zelis82=21 eylül 2013
gupse34 =24 eylül 2013 hamileyaklaşık 8 ay sonraa..
su828 = 25 eylül 2013hamile...yaklaşık 4 ay sonra
optimist3 =8 ekim 2013
leman24= 15 ekim 2013..
umutsuzvakalar =19 ekim 2013hamile....yaklaşık 4 ay sonra
yldz61= 10 kasım 2013
gldrn = 5 kasım 2013 hamile..yaklaşık 6ay sonraa
arzugursel54 = 11 kasım 2013 hamile ....yaklaşık 1 ay sonra
nazende88 =12 kasım 2013
esra1982 =14 kasım 2013
herseyguzelolcak=22 kasım 2013
noninoni=22 kasım 2013
seremcem =23 kasım 2013[color="#ff0000"]hamile[/color]yaklaşık 6 ay sonra ***tüp bebek yontemi ile..
[color="#0000ff"]badefne [/color]23 kasım hamile*****yaklaşık 4 ay sonra ****düşük
kelesdilek = 25 kasım 2013
evlimutlu44 =29 kasım 2013
btd08=7 aralık 2013 hamile...tüp bebek yöntemi ile.. 3 haftalık düşük...
sel25= 13 aralık 2013
alya_34 19 aralık 2013
dolunay78 =6 ocak 2014
volim =13 ocak 2014hamileeyaklaşık 3 ay sonraa..
feelcrying= 14 ocak 2014
lazlar61__3 şubat 2014
benay27=6 şubat 2014
littlebirdie =6 şubat 2014
yuko063 mart 2014
ilayda37=5 nisan 2014
gulbasak86 9 nisan 2014
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...allah kabul etsinn hamilee
adzeynep için meryen suresini okuduk...allah kabul etsinn hamilee
delinefsim için meryen suresini okuduk...allah kabul etsinn
nazende88 için meryem suresini okuduk...allah kabul etsinn
jonguil için meryem suresini okuduk...allah kabul etsinn
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk...allah kabul etsinn
optimist3 için meryem suresini okuduk...allah kabul etsinn
littlebirdie için meryem suresini okuduk...allah kabul etsinn
:nazar:evlimutlu44 için meryem suresini okuduk...allah kabul etsinn
leman24 içim meryem suresini okuduk...allah kabul etsinn
isterseninanma içim meryem suresini okuduk...allah kabul etsinn[
:alya_34 içim meryem suresini okuduk...allah kabul etsinn[
nazendeeee için okumaya başlıyoruz için meryem suresini okuduk...allah kabul etsınnn
kalanchoe
sndz
sel25
fecelcirying
yuko06
gulbasak86
burcumx
okumak ve okutmak isteyenler haber versin listeye ekliyelim..
seremcem tüp bebek tedavisine başladı ...nisan...hamileee
delinefsim: Tüp bebek tedavisine başladı...15 mayis 2014 .
Optimist3: Aşılama tedavisine başladı...mayis 2014
jonguil:aşılama tedavisine başladı...mayis 2014
littrebirdie:asilama tedavisine basladi...mayis 2014
berna27 aşılama tedavisine başladı mayıs 2014
evlimutlu44:aşilama tedavisine basliyacak..haziran 2015
Merhaba tatlim..hos geldin.umut dolu geldin masallh..senin icin cok sevindim melegin cok bkletmemis seni..bebegine de Rabbim uzun omurler versin insallh..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba arkadaşlar,
istanbulda özel ya da devlette varikosel ameliyatı için doktor tavsiyeniz var mı? bir de ücret bilgisi?
teşekkürler..
Merhaba canm esim 2 ay once ameliyat oldu ozel gaziosmanpasa hastanesinde oldu doktoru adem fazliogluydu gerek ilgisi gerek hastaliga yaklasimi grcktn iyidi 2.000 tl gibi rakama mal oldu fakat cift tarafliydi senn esinin durumu nedir?
Canm malesef burda bulunan cogu bayan bunu yasamstr ki bnm esim bunu kabul etmyp doktor doktor gezdi ufak gibi gornsede onlar icin buyk problem bzm doktorumznda dedigi ameliyat olanin ancak yuzde 80 gibi bi kismi tamamen iyilasio yuzde 40 gibi bi kismnn mudahalesiz cocugu oluo dedi bu uzun sabir isteyn bi durum ablann esine destk olmasi grkn zamanlr genellkle alttan alsin ve bu konuda sakib uzerine gtmesn ama fefgm gibi doktotumuzu onerirm
Cok normal bu durumda onuda anlamak lazim tam anlam veremedigi hi durumn icindebki erkeklr icin en onmli unsur cocukkn boyle bir durum zor burda bulnn cogu insan ablanla ayni durmda o yzdn allah sabir versin rabbim onnda yuvasinI evlatsiz birakmasn ins.
Merhaba Canlar ;
vay yaaaaaaaaaa neler olmuş neler yaaa....
eskilerden olarak yetiştim ama çok gelemezsende yanınıza..
malum annem meme kanseri olmuştu tedavi sürecimiz halen devam babamda buna eklendi.oda yattı çıktı geçen.
bana sıra gelemdi eşim 6.ay mayıs dolmasına rağmen test vermedi zaten tüp olcak diyor orda bakarlar...
dert çok yani.
ama sizleri okuyunca çok sevindim ya acayip heyecanlandım.
öncelikle adzeynep süper yaaaaaaaaaaaaa maşallah sana....sonuna kadar devam etsin kuzunu kucağına al ...
seremcem tüp bebek tedavisine başladı ...nisan...hamileee
delinefsim: Tüp bebek tedavisine başladı...15 mayis 2014 .
Optimist3: Aşılama tedavisine başladı...mayis 2014
jonguil:aşılama tedavisine başladı...mayis 2014
littrebirdie:asilama tedavisine basladi...mayis 2014
berna27 aşılama tedavisine başladı mayıs 2014
evlimutlu44:aşilama tedavisine basliyacak..haziran 2015
Diğer arkadaşlarım delinefim canım hayırlı olsun çok sevindim neler neler yaşamışsın az az okudum ama yetti yani sonu çoook güzel olsun inşh.
jonguil; canım hayırlı olsun çok sevindim 12 hazira yetiştim yaşasın.Alahım emekleriniz boşa çıkarmasın ....
optimist canım benim hayurlı olsun.
diğer arkadaşlarımada hayırlı olsun çok sevindim ALLAHım hepinizi sevindirsin inşh.
Çok özledim sizleri...Hep dualarımdaydınız....
Allah razı olsun adıma Meryem süreside okunmuş kat kat sizlere dönsün.
hepinizi kucaklıyorum.
az önce ablamla konuştum, kimseye duyurmadan ameliyat olayım diyormuş ama doktor varikosel ameliyatının başarı şansı düşük test yapalım değerler düşükse tüp bebek yapalım ameliyat olmasın demiş.. ameliyat ücreti olarak 6000-8000 demiş.. başka doktora da sorun dedim..
canımmm özledim seni yaa:)sağolasın Allah razı olsun,darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah.topik çok hareketli,bu ay güzel haberler bekliyorum inşallahhh
annende biraz düzelme var mı?e babana ne oldu ttatlım yA?
az önce ablamla konuştum, kimseye duyurmadan ameliyat olayım diyormuş ama doktor varikosel ameliyatının başarı şansı düşük test yapalım değerler düşükse tüp bebek yapalım ameliyat olmasın demiş.. ameliyat ücreti olarak 6000-8000 demiş.. başka doktora da sorun dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?