Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tebrik ederim canım darısı bizlere artık.tum masraflar ne kadar tuttu canım özelde yaptırdın dimi

çok teşekkür ederim inşallah darısı sizlere ilaçsız 4250 tuttu hastane ilaçlar vardı bizde Ankara medıcana hastanesinde yaptırdık çok şükür tuttu şimdide tek mi ikizmi onu merak ediyorum 😊😊iki tane transfer edildi de 😊😊

Anladım canım ikiz istiyor musun peki allah gönlüne göre versin canım çok sevindim senin adına

canım ya bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum,rica etsem en başından nasıl bir süreç geçirdin anlatabilirmisin? hiç aşılama yaptırdın mı? internette ikiz gebelik riskli diyor siz yada doktor neye göre karar verdiniz? tedavi ve hamile olduğunu öğrenmen ne kadar sürdü? çok soru sordum ama cevaplarsan çok sevinirim.şimdiden çok teşekkürler

sadece 1 ay surdu geçen ay mayıs 9 da doktora gittim dun hamile kaldığımı öğrendim biz ikiz istedik

sadece 1 ay surdu geçen ay mayıs 9 da doktora gittim dun hamile kaldığımı öğrendim biz ikiz istedik
tebrik ederim canım hamilemisin
tüp bebek yaptırdığını okumuştum ne güzel sonu mutlu bitmişilk tedavindi sanırım çok şanslısın ilk seferinde hamile kaldın inş 9 ay boyunca sağlıkla sürer gebeliğin
darısı bana ve tüm isteyenlere olsun...

evet cnm ilkte tuttu çok şükür inşallah senin de bu haberi alman yakındır şu keseyle kalp atışını görebilsek içim biraz rahat edicek inşallah sen ve tüm isteyenler tadacak çok teşekkür ederim inşallah

teşekkür ederim,umarım sağlıkla kucağına alırsın bebişini

inşallah cnm biz hiç aşılama yaptırmadık eşimin spermi 1 milyon çıktı tek şansımız tüp bebekti hatta varıkosel ameliyatından önce hiç yoktu biraz artış olunca vakit kaybetmeden yaptıralım dedik ve çok şükür ilk tedavide tuttu..ilk adetin 3.gunu gıttik ben bu ay başlarız dıye öyle muayne oldum doktorum beklemeyelim dedi bnde tmm dedim ve hmn o gün iğnelerime başladım adetin 13.gunu yumurtalar toplandı 16.gün transfer edildi 2tane meleklerim ve sonra 12 gün bekledım 11.gun ıdrarda 12.gun kanda pozitifi gördüm çok şükür sormak istediklerini sorabilirsin...bu arada doktorum yaşım 22 olduğundan tek transfer edecekti ben iki tane istedim ailemde ikiz var hemde şansımızı artırmak için böyle istedik bakalım hayırlısı tek,mi ikizmı bilmiyorum merak ediyorum

Spermiogram için istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz lab var mı kızlar

Spermiogram için istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz lab var mı kızlar

Birini laboratuarlarında yaptir bence cnm,tüp bebek merkezi olan hastanelerde speemiyogram tavsiye etmiyorlar,biruni bağımsız bi laboratuar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Birini laboratuarlarında yaptir bence cnm,tüp bebek merkezi olan hastanelerde speemiyogram tavsiye etmiyorlar,biruni bağımsız bi laboratuar..

Aklımda o vardı aslında canım çok eksi bi lab bi de güvenilirdir diye düşünüyorum bende. Teşekkür ederim :)

biri bana yardımcı olabilir mi 3. sperm testimizin sonuçlarını yazıyorum ilk ikisinden daha kötü çıktı
ilkinde konsantrasyon 8 milyon ikincisinde 13 milyondu.
3. test sonuçlarımız bunlar sizce neler yapmalıyız

hacim: 4cc
konsantrasyon 5 mil/ml
görünüm: normal
viskozite: normal
lifefaksiyon süresi: 25 dk
progresif motilite %55
nonprogresif motilite %5
immotilite:% 45
aglutinasyon : yok
morfoloji(WHO ya göre): %1

Kruger yöntemi ne oluyor peki bilgin var mı biz gittiğimizde direk spermiogram demiştik daha önce ama bi de kruger diye bişey duydum

Tatlım Üzgünüm ama değerler biraz düşük varıkosel mi var değerler inişli çıkışlı anladigim kadariyla

yeni üyeyim ,ve 2 gün önce öğrendim eşimin varikoseli oldugunu ameliyet için doktor araştırıyoruz,eşi ameliyat olan ve sonrasında hamile kalan varmı merak ediyorum ,,zor bi süreç başlıyor bizim için..inş hakkımızda hepimizn hayırlısı olur ...

Tatlım Üzgünüm ama değerler biraz düşük varıkosel mi var değerler inişli çıkışlı anladigim kadariyla

varikosel var dedi bi doktor hemen ameliyata alacaktı başka bi doktor o kadar ileri değil ameliyata gerek yok dedi bakalım bu doktor ne diyecek (

varikosel var dedi bi doktor hemen ameliyata alacaktı başka bi doktor o kadar ileri değil ameliyata gerek yok dedi bakalım bu doktor ne diyecek (

Canım el ile muayene de varikosel ciktiysa düşünmeden ameliyat olsun esin spermler de şekil bozukluğu var bizimde böyleydi ameliyat olduk düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…