Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:hAMİLE

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

:nazar::nazar:Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:isterseninanma- için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:-Alya_34 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimd--nazendeeee-i arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

-kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06--gülbasak86--burcumx--elalmami

Optimist_4

Ayla_34__ 6

Jonguil__8

evlimutlu44__2

.littrebirdie__5

Burcumx__2

Elalmami__6

inşallah cnm biz hiç aşılama yaptırmadık eşimin spermi 1 milyon çıktı tek şansımız tüp bebekti hatta varıkosel ameliyatından önce hiç yoktu biraz artış olunca vakit kaybetmeden yaptıralım dedik ve çok şükür ilk tedavide tuttu..ilk adetin 3.gunu gıttik ben bu ay başlarız dıye öyle muayne oldum doktorum beklemeyelim dedi bnde tmm dedim ve hmn o gün iğnelerime başladım adetin 13.gunu yumurtalar toplandı 16.gün transfer edildi 2tane meleklerim ve sonra 12 gün bekledım 11.gun ıdrarda 12.gun kanda pozitifi gördüm çok şükür sormak istediklerini sorabilirsin...bu arada doktorum yaşım 22 olduğundan tek transfer edecekti ben iki tane istedim ailemde ikiz var hemde şansımızı artırmak için böyle istedik bakalım hayırlısı tek,mi ikizmı bilmiyorum merak ediyorum

benim yaşadığım yerde hastane yok başka şehire gidip gelicem yazdığından anlaadığım kadarıyla 3 defamı gittin doktora.sonra 12 gün bekledin ve gebelikkkkk :46::46::46::46: bu kadar mı yani :)

Arkadaşlar merhaba, eşimle çocuk sahibi olmak istiyorduk ve yaklaşık 1-1.5 sene korunmadık ama bir türlü hamile kalamadım. Daha sonra doktora gittiğimizde eşimin varikosel olduğu (çift taraflı) ve sperm sayısının 2 milyon civarı olduğu ortaya çıktı. Normal bir şekilde hamile kalabilmem için 20 milyon civarı canlı spermin olması gerektiğini öğrendik. Bu yüzden normal yolla hamile kalmamın imkansız olduğunu hatta tüp bebek ihtimalimin bile olmadığını (onun içinde yanılmıyorsam 6 milyonun üzerinde spermin olması gerekiyor) düşündüm. Tek bir ihtimal vardı o da mikro cerrahi idi galiba... Daha sonra eşim varikosel ameliyatı oldu ancak doktor sperm sayısında yeterli artışın olamayabileceğini de söyledi. Ben çok umutlu değildim, tarihleri şuan çok net hatırlamıyorum ama ameliyattan 4-5 ay sonra hamile kaldım. Şuan bebeğim 2 aylık oldu bile :)

Merhaba tatlim..hos geldin.umut dolu geldin masallh..senin icin cok sevindim melegin cok bkletmemis seni..bebegine de Rabbim uzun omurler versin insallh..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

varikosel ameliyat tarihleri ve sonuçlarımız[sıze=3][/sıze]

:emir_bebek:hisarbuselikameliyat olmadan hamile:nazar::nazar:

:emir_bebek: insanbulameliyat olmadan hamile:nazar::nazar:

:emir_bebek: blaze azh ameliyat olmadan hamile:nazar::nazar:

:emir_bebek:unbelivablieameliyat olmadan hamile..tüp bebek yöntemi

ayseeem= 29 eylül 2012

:emir_bebek:adzeynep= 12 kasım 2012 hamiletup bebek yötemi ile

eses07=17 ocak 2013

:emir_bebek:merinos1= 4 şubat 2013:nazar::nazar::nazar:hamile...

:emir_bebek:eyican06= 5 nisan:nazar::nazar::nazar:hamilee...yaklaşık 3 ay sonra...

hykd = 15 nisan 2013

isterseninanma - =20 nisan 2013

dildildem=30 nisan 2013

:emir_bebek:kelam= 25 mayıs 2013 :nazar::nazar::nazar:hamilee....yaklaşık 4 ay sonra

sefcn =13 haziran 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

nurerdem= 17 temmuz 2013

:emir_bebek:jade86= 27 temmuz 2013:nazar::nazar::nazar:hamile yaklaşık 5 ay sonra

:emir_bebek:minel= 29 temmuz 2013:nazar::nazar::nazar:hamile... Yaklaşık 2 ay sonra...

mariel= 30 temmuz 2013

estrella06 =ağustos 2013

kaansu ağustos 2013

:emir_bebek:tubik_volki 1 eylül 2013:nazar::nazar::nazar:hamilee yaklaşık 3 ay sonra

delinefsim= 14 eylül 2013

zelis82=21 eylül 2013

:emir_bebek:gupse34 =24 eylül 2013:nazar::nazar::nazar:hamileyaklaşık 8 ay sonraa..

su828 = 25 eylül 2013 :nazar::nazar::nazar: hamile...yaklaşık 4 ay sonra

optimist3 =8 ekim 2013

leman24= 15 ekim 2013..

umutsuzvakalar =19 ekim 2013:nazar::nazar::nazar:hamile....yaklaşık 4 ay sonra

yldz61= 10 kasım 2013

:emir_bebek:gldrn = 5 kasım 2013 :nazar::nazar::nazar: hamile..yaklaşık 6ay sonraa

:emir_bebek:arzugursel54 = 11 kasım 2013 :nazar::nazar::nazar:hamile ....yaklaşık 1 ay sonra

nazende88 =12 kasım 2013

esra1982 =14 kasım 2013

herseyguzelolcak=22 kasım 2013

noninoni=22 kasım 2013

seremcem =23 kasım 2013[color="#ff0000":nazar::nazar:]hamile[/color]yaklaşık 6 ay sonra ***tüp bebek yontemi ile..

[color="#0000ff"]badefne [/color]23 kasım hamile*****yaklaşık 4 ay sonra ****düşük

kelesdilek = 25 kasım 2013

evlimutlu44 =29 kasım 2013

:emir_bebek:btd08=7 aralık 2013:nazar::nazar::nazar::nazar:hamile...tüp bebek yöntemi ile..:( 3 haftalık düşük...

sel25= 13 aralık 2013

alya_34 19 aralık 2013

dolunay78 =6 ocak 2014

volim =13 ocak 2014:nazar::nazar::nazar:hamileeyaklaşık 3 ay sonraa..

feelcrying= 14 ocak 2014

lazlar61__3 şubat 2014

benay27=6 şubat 2014

littlebirdie =6 şubat 2014

yuko063 mart 2014

ilayda37=5 nisan 2014

gulbasak86 9 nisan 2014

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...allah kabul etsinn:16:hamilee

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...allah kabul etsinn:16:hamilee

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...allah kabul etsinn:16:

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk...allah kabul etsinn:16:

:nazar::nazar: jonguil için meryem suresini okuduk...allah kabul etsinn:16:

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk...allah kabul etsinn:16:

:nazar::nazar: optimist3 için meryem suresini okuduk...allah kabul etsinn:16:

:nazar::nazar:littlebirdie için meryem suresini okuduk...allah kabul etsinn:16:

:nazar::nazar:evlimutlu44 için meryem suresini okuduk...allah kabul etsinn:16:

:nazar::nazar:leman24 içim meryem suresini okuduk...allah kabul etsinn

:nazar::nazar: isterseninanma içim meryem suresini okuduk...allah kabul etsinn[

:nazar::nazar::alya_34 içim meryem suresini okuduk...allah kabul etsinn[

nazendeeee için okumaya başlıyoruz için meryem suresini okuduk...allah kabul etsınnn

kalanchoe

sndz

sel25

fecelcirying

yuko06

gulbasak86

burcumx

okumak ve okutmak isteyenler haber versin listeye ekliyelim..

seremcem tüp bebek tedavisine başladı ...nisan...hamileee

delinefsim: Tüp bebek tedavisine başladı...15 mayis 2014 .

Optimist3: Aşılama tedavisine başladı...mayis 2014

jonguil:aşılama tedavisine başladı...mayis 2014

littrebirdie:asilama tedavisine basladi...mayis 2014

berna27 aşılama tedavisine başladı mayıs 2014

evlimutlu44:aşilama tedavisine basliyacak..haziran 2015

benim içinde okuyabilirmıyız,bu ay varikosel çift taraflı amelıyat olacak eşim :(

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:Hamile

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:nazar:hAMİLE

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

:nazar::nazar:Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

:nazar::nazar:leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:isterseninanma- için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

:nazar::nazar:-Alya_34 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimd--nazendeeee-i arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

-kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06--gülbasak86--burcumx--elalmami

Optimist_4

Ayla_34__ 6

Jonguil__10

evlimutlu44__2

.littrebirdie__5

Burcumx__2

Elalmami__6

mrb arkadaşlar ankarada varikosel ameliyatı için önerebileceğiniz bi doktor varmı amaliyat olduğunuz birde fiyatı nekadar biliyorsanız söyleyebilirmisinz :16:

Merhaba Canlar ;

vay yaaaaaaaaaa neler olmuş neler yaaa....

eskilerden olarak yetiştim ama çok gelemezsende yanınıza..

malum annem meme kanseri olmuştu tedavi sürecimiz halen devam babamda buna eklendi.oda yattı çıktı geçen.

bana sıra gelemdi eşim 6.ay mayıs dolmasına rağmen test vermedi zaten tüp olcak diyor orda bakarlar...

dert çok yani.

ama sizleri okuyunca çok sevindim ya acayip heyecanlandım.

öncelikle adzeynep süper yaaaaaaaaaaaaa maşallah sana....sonuna kadar devam etsin kuzunu kucağına al ...

Diğer arkadaşlarım delinefim canım hayırlı olsun çok sevindim neler neler yaşamışsın az az okudum ama yetti yani sonu çoook güzel olsun inşh.

jonguil; canım hayırlı olsun çok sevindim 12 hazira yetiştim yaşasın.Alahım emekleriniz boşa çıkarmasın ....

optimist canım benim hayurlı olsun.

diğer arkadaşlarımada hayırlı olsun çok sevindim ALLAHım hepinizi sevindirsin inşh.

Çok özledim sizleri...Hep dualarımdaydınız....

Allah razı olsun adıma Meryem süreside okunmuş kat kat sizlere dönsün.

hepinizi kucaklıyorum.

merhaba arkadaşlar,

istanbulda özel ya da devlette varikosel ameliyatı için doktor tavsiyeniz var mı? bir de ücret bilgisi?

teşekkürler..

merhaba arkadaşlar,

istanbulda özel ya da devlette varikosel ameliyatı için doktor tavsiyeniz var mı? bir de ücret bilgisi?

teşekkürler..

Merhaba canm esim 2 ay once ameliyat oldu ozel gaziosmanpasa hastanesinde oldu doktoru adem fazliogluydu gerek ilgisi gerek hastaliga yaklasimi grcktn iyidi 2.000 tl gibi rakama mal oldu fakat cift tarafliydi senn esinin durumu nedir?

Merhaba canm esim 2 ay once ameliyat oldu ozel gaziosmanpasa hastanesinde oldu doktoru adem fazliogluydu gerek ilgisi gerek hastaliga yaklasimi grcktn iyidi 2.000 tl gibi rakama mal oldu fakat cift tarafliydi senn esinin durumu nedir?

teşekkür ederim canım.. ablam ve eniştem adına sordum.. eniştem konuyu açmaya bile yanaşmıyor çok ketum.. ablam ne yapacağını bilmiyor? tek söylediği varikosel varmış ameliyat olacağım. hepsi bu. ben de biraz bilgi edinmek için bu forumu okudum.. bu ay ameliyat olurum bu ay çocuğumuz olur diyormuş buradan okuduğum kadarıyla öyle olmuyor..aklım karıştı..

Canm malesef burda bulunan cogu bayan bunu yasamstr ki bnm esim bunu kabul etmyp doktor doktor gezdi ufak gibi gornsede onlar icin buyk problem bzm doktorumznda dedigi ameliyat olanin ancak yuzde 80 gibi bi kismi tamamen iyilasio yuzde 40 gibi bi kismnn mudahalesiz cocugu oluo dedi bu uzun sabir isteyn bi durum ablann esine destk olmasi grkn zamanlr genellkle alttan alsin ve bu konuda sakib uzerine gtmesn ama fefgm gibi doktotumuzu onerirm

Canm malesef burda bulunan cogu bayan bunu yasamstr ki bnm esim bunu kabul etmyp doktor doktor gezdi ufak gibi gornsede onlar icin buyk problem bzm doktorumznda dedigi ameliyat olanin ancak yuzde 80 gibi bi kismi tamamen iyilasio yuzde 40 gibi bi kismnn mudahalesiz cocugu oluo dedi bu uzun sabir isteyn bi durum ablann esine destk olmasi grkn zamanlr genellkle alttan alsin ve bu konuda sakib uzerine gtmesn ama fefgm gibi doktotumuzu onerirm

çok sağol canım walla ben de arada kaldım.. ablam 32 eşi 30 yaşında.. 2 yıldır evliler.. 6 aydır deniyorlar olmadı.. şimdi de doktora gitti allahtan.. ki evlenmeden önce demiş bir doktor test yaptır diye ama yaptırmamış.. of çok zor çok üzülüyorum.. bakalım ikna olsun bi.. normalde de az konuşan biri şimdi tam içine kapandı..

Cok normal bu durumda onuda anlamak lazim tam anlam veremedigi hi durumn icindebki erkeklr icin en onmli unsur cocukkn boyle bir durum zor burda bulnn cogu insan ablanla ayni durmda o yzdn allah sabir versin rabbim onnda yuvasinI evlatsiz birakmasn ins.

Cok normal bu durumda onuda anlamak lazim tam anlam veremedigi hi durumn icindebki erkeklr icin en onmli unsur cocukkn boyle bir durum zor burda bulnn cogu insan ablanla ayni durmda o yzdn allah sabir versin rabbim onnda yuvasinI evlatsiz birakmasn ins.

az önce ablamla konuştum, kimseye duyurmadan ameliyat olayım diyormuş ama doktor varikosel ameliyatının başarı şansı düşük test yapalım değerler düşükse tüp bebek yapalım ameliyat olmasın demiş.. ameliyat ücreti olarak 6000-8000 demiş.. başka doktora da sorun dedim..

Merhaba Canlar ;

vay yaaaaaaaaaa neler olmuş neler yaaa....

eskilerden olarak yetiştim ama çok gelemezsende yanınıza..

malum annem meme kanseri olmuştu tedavi sürecimiz halen devam babamda buna eklendi.oda yattı çıktı geçen.

bana sıra gelemdi eşim 6.ay mayıs dolmasına rağmen test vermedi zaten tüp olcak diyor orda bakarlar...

dert çok yani.

ama sizleri okuyunca çok sevindim ya acayip heyecanlandım.

öncelikle adzeynep süper yaaaaaaaaaaaaa maşallah sana....sonuna kadar devam etsin kuzunu kucağına al ...

Diğer arkadaşlarım delinefim canım hayırlı olsun çok sevindim neler neler yaşamışsın az az okudum ama yetti yani sonu çoook güzel olsun inşh.

jonguil; canım hayırlı olsun çok sevindim 12 hazira yetiştim yaşasın.Alahım emekleriniz boşa çıkarmasın ....

optimist canım benim hayurlı olsun.

diğer arkadaşlarımada hayırlı olsun çok sevindim ALLAHım hepinizi sevindirsin inşh.

Çok özledim sizleri...Hep dualarımdaydınız....

Allah razı olsun adıma Meryem süreside okunmuş kat kat sizlere dönsün.

hepinizi kucaklıyorum.

canımmm özledim seni yaa:)sağolasın Allah razı olsun,darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah.topik çok hareketli,bu ay güzel haberler bekliyorum inşallahhh:49::49:

annende biraz düzelme var mı?e babana ne oldu ttatlım yA?

az önce ablamla konuştum, kimseye duyurmadan ameliyat olayım diyormuş ama doktor varikosel ameliyatının başarı şansı düşük test yapalım değerler düşükse tüp bebek yapalım ameliyat olmasın demiş.. ameliyat ücreti olarak 6000-8000 demiş.. başka doktora da sorun dedim..

Canimm enisteni anliorm cunku bizde kimseye solemedn olduk acik fitik ameliyayi olmasi lazmdi oldu dedim o hallolucak bisi doktor knusuna gelnce bizm doktorumzda bize tam tersini soledi yani elle muayenede variksl teshisi koydktan snr ameloyat tek care dedi ve eger ameliyat olmazsa suan canli bulunan spermlernde zarar gorebilecegini tup bebek icin ugrasirken sperm sayisinin 0 dusebilecegini soledi ameliyt icn istedigi mevla cok fazla kesnllle bzm doktora gornmesini tavsiye ederm kendisi uroloji bolumnn docenti oluo ayni zamanda

canımmm özledim seni yaa:)sağolasın Allah razı olsun,darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah.topik çok hareketli,bu ay güzel haberler bekliyorum inşallahhh:49::49:

annende biraz düzelme var mı?e babana ne oldu ttatlım yA?

sağol canım inan bende çok özledim hızlı hızlı okudum okudukça nasıl sevindim anlatamam.

sen sorduğunda bir kere tüp bebeğe başlayım mı bekleyim mi diye sormuştum.

ben sana bekle yaşın genç yazmıştım.ne salaklık yapmışım dedim.kıza ne karışıyorsun...

ama çok şükür çok mutlu oldum.

annemdeki olay daha belli değil tedavi tamamlanmadı.

babamın kalbi yüzde 20 çalşıyor ciğerleri bitmiş ameliyat olamıyor.doktoru böyle durumda hastalar 4-5 yıl arası yaşar diyor.

arada tedavi yatırmak eve sonra sadece.ikiside hasta olunca zor oluyor.

insanın canı acıyor.

yapacak birşey yok yanlarımdayım yaşıyorum işte....

moralinizide bozmak istemiyorum.herkes az az yazıyor ben kocaman dert adamı söyletirmiş işte :1:

Canım ne o öyle 6000 fakan biz devlette ameliyat olduk 5 kuruş bile odemedik eşimin değerleri normale döndü . Özel ya da devlet önemli değil önemli olan iyi dr olması. Ameliyatın başarı oranı % 70 bizde % 100 etki yaptı hiç canınızı sıkmayın ameliyat basit ve 2 güne düzelir kimse anlamaz bizi kimse anlamadı

Back
X