- Konu Sahibi delinefsim
-
- #7.601
Kızlar aşılama oldum aldım bebeğimizi:) bizim en son yaptığı mız test çok iyiydi biliyorsunuz şimdi biraz düşmüş ama doktor ve Laboratuvar Dru iyi dedi
Yıkama yapıldı yıkama öncesi toplam sayı 80
Ml de sayı 40
Motilite% 50 yıkama sonrası % 80
Tpsmm (x milyon) ne demek bilen var mı?
canım nasılsın sana yazamadım bir türlü çünkü hala ameliyat olamadık.Önümüzdeki hafta inşallah olacak eşim.Sizin biyopside sperm bulunmuş ben çok umutluyum sizden.Demekki üretim var sizde.Ameliyattan sonrada inşallah çıkış başlar.Bence ertelemeniz iyi olmuş canım.Eşin daha rahat eder çalışmadığı için.Herkeste aynı olmuyor öğrendiğime göre.Bazı kişiler az ağrıyla atlatıyor ama bazılarınında yoğun ağrıları olabiliyormuş.İnşallah güzel sonuçlar alırız canım.Ameliyattan sonrada sana durumumuzu bildircem ben gelişmeleri yazarım sana.Senden bana yaz canım merak ederim.Allah yardımcımız olsun inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın.Bu arada daha öncede yazmıştım sana keçiboynuzu kürü fsh yükseltiyor ben o yüzden yapmıyorum hiç.Sizin fsh normalse eğer hiç bozma.Spermler çıkmaya başladıktan sonra sayı çoğaltmak için yaparsan faydasını görürsün canım.Bu yönde fayda sağlayan çok ama bizim durumuzda fayda gören yok sanırım
Bız zaten ameliyatımızı olacaz.. Ama eşim ayatkta oldugundan bu durumda oyuzden ıkı ay sonrasına ertelemek istedık kı Turkıyeye ındıgımızde ıkı ay dınlenır yanı gezıp tocaz normal gunluk hayat işte , burda hep ayakta mesela bu saat oldu hala eşim çalışıyormalesef bzim degerlerimiz sıfır keske ınıslı cıkıslı olsa ona bıle razıyım arkadasım.
Sende bır yıl az bır sure degıll bn buladar dayanamazdım hatta bu erteleyecegımız ıkı ayda bana agır gelıyor ama eşimide düşünmem lazım . Yaşantı konusunda da burda duzensız bır hayatımız var sabah dogru uyuyoruz ne kadar olsa sters oluyor oyuzden ertelemek en ıyısı... Cok tesekkur ederım sıze rabbım bıze bu yolda sabır versınn umarımm. Ve ınsallh herkese evlat nasıp etsınnn
canım benide ekle listeye yarın amelıyat gunu alıcaz yada o zaman eklersın dua edın herseyın hayırlısı olssun hepımız ıcın
kızlar bıse sorcam esı amelıyat olanlar nasıl amelıyat sonrası çok agrıları ouyomu hastanede kalınıyomu yarın nasıpse gun alıca iyileşme surecı nasıl nette arSTIRDIM AMA BIZZAT SIZLEREDEN duymak ıstıyorum
canımmmm Rabbim nasip etsin inşallah hayırlısıyla dualarım senınle tatlımm
İnsallh cnm sagol.
oyyyy maşallah maşallah hadi bakalım inşallah tutunmuşturkuzum Rabbim nasip etsin hayırlısıyla dikakt et kendine duamdasın
canlarim benim sizin adiniza cok mutluyum inanin insallah listede hamile olarak adiniz yer alacak dualarimdasiniz hayirli ugurlu olur insallah rabbim yuzunuzu guldursun hepinizinde.
Ben artik isteyip istemedigimden emin degilim oyle birsey ogrendim ki kocamdan da ailesindende buralara geldigim icinde herseyden sogudum kocamin suratini bile gormek istemiyorum suan.Onun bir kabahati yok ama o da suclu gozumde her haltta annesini korudugu onlardan tarafa ciktigi icin.Bugun kaynanamin en yakin arkadasi diyeyim sirdasi gibi onunla bulustum.Evden isten derken cocuga sira geldi ona diyordum ben zaten istiyorum deniyoruz sorunum yok ama olmuyor diye.Burda kadinin biri beni dedikodu yapmisti anlatmistim gelinde sorun var diye dedikodumu cikarmisti belki unutmussunuzdur.Kaynanamda bana sormustu orda burda lafmi ediyorsun diye neyse bu kadindan cikti sonra arkadasi dedi ki tedavin nasil gidiyor.Ne tedavisi yaa dedim ben tedavi gormuyorum ki dedim.Kaynanam oyle demis agzzindan kacirdi sonra kivirmaya calisti.Dedim sirf bu kadina inat ispatlamak icin ilk ben gittim temiz cokti herseyim dedim.Kocanda gitsin gittimi dedi ben ilk soylemedim birsey yok dedim sonra bu dedi amcasinda babasinda var dedi ve bunlar uzaktan akrabamiz herkeste amcasida dahil kadinda sorun denildi simdi ogreniyorum ki sulalesinde varmisgenetik bence ben zaten tahmin ediyorum soylemene gerek yok belli birsey dedi.Bende basladim aglamaya sonra gldi sarildi bana falan ne yuzsuz cirkef igrenc bir kadin goruyormusunuz orda burda sorun bende diyormus.Anlattim bende herseyi cocuklarinin uzerine yemin etti.Ben zaten senin nisanda icimden demistim ins bir sorun cikmaz diye dedi ama anlamadigim nasil olurda insan bunun tedavisini yapmaz herseyi biliyor annen herkese nasihat verir herseyde dedi kendi isin olunca farkli demekki dedi.Cok sinirlerim bozuk.Zaten sevmiyordum iyice iyice tiksiniyorum biliyorum gunah ama Allah ona da kizinda versin de gorsun nasil oluyonuyormus kiz annesi.Bana yasattiklarinin 10 katini yasasinlar.Nasil agladim bunu ogrenince.Midem bulaniyor basim agriyor resmen.Boyle dengesiz yalanci iki yuzlu bir kadin gormedim ben.Esime de surat yapiyorum onun yuzunden.Kadin dediki nasil olurda tedavisini yatptirmaz buzaman kadar senin oglun dedi onun icin.Kendi basindan gecti kayninin basindan gecti dedi ve ben sordugumda ailede varmi boyle birsey dedigimde yok oyle birsey demisti megersem genetikmis.Kadin moral verdi birsuru ama ne fayda.Resmen aptal yerine konuluyorum burda iste oyuzden altinlarimi satmaktan vazgectim ev icin simdi anliyormusun neden satmadigimi tup yaptircak olursam diye dedim.Satma kimseyede birsey isteme dedi zaten kimseden hayir yok ne ev ne cocuk icin bir kurus yardim edenimiz yok.Allahtan dilegim herkes ettigini kat kat yasasin.Allah elime bile dusurmesin o derece tiksiniyorum hepsinden
canlarim benim sizin adiniza cok mutluyum inanin insallah listede hamile olarak adiniz yer alacak dualarimdasiniz hayirli ugurlu olur insallah rabbim yuzunuzu guldursun hepinizinde.
Ben artik isteyip istemedigimden emin degilim oyle birsey ogrendim ki kocamdan da ailesindende buralara geldigim icinde herseyden sogudum kocamin suratini bile gormek istemiyorum suan.Onun bir kabahati yok ama o da suclu gozumde her haltta annesini korudugu onlardan tarafa ciktigi icin.Bugun kaynanamin en yakin arkadasi diyeyim sirdasi gibi onunla bulustum.Evden isten derken cocuga sira geldi ona diyordum ben zaten istiyorum deniyoruz sorunum yok ama olmuyor diye.Burda kadinin biri beni dedikodu yapmisti anlatmistim gelinde sorun var diye dedikodumu cikarmisti belki unutmussunuzdur.Kaynanamda bana sormustu orda burda lafmi ediyorsun diye neyse bu kadindan cikti sonra arkadasi dedi ki tedavin nasil gidiyor.Ne tedavisi yaa dedim ben tedavi gormuyorum ki dedim.Kaynanam oyle demis agzzindan kacirdi sonra kivirmaya calisti.Dedim sirf bu kadina inat ispatlamak icin ilk ben gittim temiz cokti herseyim dedim.Kocanda gitsin gittimi dedi ben ilk soylemedim birsey yok dedim sonra bu dedi amcasinda babasinda var dedi ve bunlar uzaktan akrabamiz herkeste amcasida dahil kadinda sorun denildi simdi ogreniyorum ki sulalesinde varmisgenetik bence ben zaten tahmin ediyorum soylemene gerek yok belli birsey dedi.Bende basladim aglamaya sonra gldi sarildi bana falan ne yuzsuz cirkef igrenc bir kadin goruyormusunuz orda burda sorun bende diyormus.Anlattim bende herseyi cocuklarinin uzerine yemin etti.Ben zaten senin nisanda icimden demistim ins bir sorun cikmaz diye dedi ama anlamadigim nasil olurda insan bunun tedavisini yapmaz herseyi biliyor annen herkese nasihat verir herseyde dedi kendi isin olunca farkli demekki dedi.Cok sinirlerim bozuk.Zaten sevmiyordum iyice iyice tiksiniyorum biliyorum gunah ama Allah ona da kizinda versin de gorsun nasil oluyonuyormus kiz annesi.Bana yasattiklarinin 10 katini yasasinlar.Nasil agladim bunu ogrenince.Midem bulaniyor basim agriyor resmen.Boyle dengesiz yalanci iki yuzlu bir kadin gormedim ben.Esime de surat yapiyorum onun yuzunden.Kadin dediki nasil olurda tedavisini yatptirmaz buzaman kadar senin oglun dedi onun icin.Kendi basindan gecti kayninin basindan gecti dedi ve ben sordugumda ailede varmi boyle birsey dedigimde yok oyle birsey demisti megersem genetikmis.Kadin moral verdi birsuru ama ne fayda.Resmen aptal yerine konuluyorum burda iste oyuzden altinlarimi satmaktan vazgectim ev icin simdi anliyormusun neden satmadigimi tup yaptircak olursam diye dedim.Satma kimseyede birsey isteme dedi zaten kimseden hayir yok ne ev ne cocuk icin bir kurus yardim edenimiz yok.Allahtan dilegim herkes ettigini kat kat yasasin.Allah elime bile dusurmesin o derece tiksiniyorum hepsinden
Kzzlar guunaydin....bnde dunden beri gogus sisligi var.. Bu neden acaba..daha trasfer olmadan adet mi olacm..k
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rabbim bebeğinin seninle olmasını nasip etsin inşallah tutar senin ve diğer bütün arkadaslarin bol bol "Ya Malikul Mülk" tesbihini cekin Rabbim dualarimizi kabul olanlardan eylesin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldin,epeydir görünmüyordun...
sğol canım,darısı başına.bende tüp bebek yaptırdım,tuttu çok şükür.hormonlarım normaldi benim,zaten bende bir sıkıntı yoktu,eşimin en son 2 milyona düşmüştü sperm sayısı.25 yumurtam toplandı,21 i döllendi,18 tanesi bölündü ve 5. güne 5 tane embriyom kaldı.1. kalite olanı ben aldım,şükür tutundu bna kuzum:)4 tanede dondurulmuşlarım var,onlarda çok iyi kalitede maşallah.biz vitamin filan bırakmıştık artık,ek olarak bişey yapmadık.işiiz hep yolunda gitti,Rabbim OL dedi,çok şükür...
Öncelikle bebeğin hayırlı olsun, maşallah Rabbim nazarlardan korusun. Benim de eşimin sperm sayısı 1.5 milyon. Bir tüp bevek denemesi yaptık ama 11 yumurta da döllenme olmadı denilerek tedaviyi iptal ettiler. Çok sevindim sizin adınıza inşallah bizim de sizin gibi çok sayıda yumurtamız döllenir ikinci denemede. Nerde yaptırdınız tedavinizi acaba? Biz hala karar veremedik eylülde yaptıralım diyoruz. Antalya tüp bebek merkezi diyoruz ama kararsızız.
Kızlar aşılama oldum aldım bebeğimizi:) bizim en son yaptığı mız test çok iyiydi biliyorsunuz şimdi biraz düşmüş ama doktor ve Laboratuvar Dru iyi dedi
Yıkama yapıldı yıkama öncesi toplam sayı 80
Ml de sayı 40
Motilite% 50 yıkama sonrası % 80
Tpsmm (x milyon) ne demek bilen var mı?
Hayırlı uğurlu olsun tatlım inşallah Rabbim sana hayırlı bi evlat nasip etmiştir Allah dualarımızı boşa çıkarmasın haziranda güzel haberlerini alırız amiiiinnn
Inşallah tatlım allah o güzel haberleri almayi hepimize nasip etsin.insallah tedavilere gerek kalmaz sizin allahım tez zamanda bebeklerimize kavuştursun inşallah
Inşallah tatlım allah o güzel haberleri almayi hepimize nasip etsin.insallah tedavilere gerek kalmaz sizin allahım tez zamanda bebeklerimize kavuştursun inşallah
Amiiin çok içten dua ediyorum her seferinde bu zorlukları yaşayan bilir gerçekten o yüzden birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Eğer bi kaç ay daha olmazsa bende aşılama düşünüyorum daha fazla beklemek istemiyorum psikolojim bozuluyor gibi
Anladım tatlım inşallah iyi bir doktor denk gelir allah işinizi rast getirsin.
anladım canım sifa olsun insallahtecrübelerinizi yaz olurmu
Hadi canım hakkınızda hayırlısı olsun.hangi gün olacak canımCanım bgn gittik aldık randevumuzu mikro cerrahi olcakmış zaten uzmanlar ve hocalar hep ameliyatta olcakmış hakkımızdan hayırlısı çok kolay bi ameliyat dedi doktor herkes yapar dedi biraz rahatlattı bizi Allaha emanetiz tevekkül edelim dua edin sizde olur mu 😘😘
Inşallah gerek kalmaz tatlım çekmeyen bilmez gerçekten batın ne zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?