Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Rabbim bebeğinin seninle olmasını nasip etsin inşallah tutar senin ve diğer bütün arkadaslarin bol bol "Ya Malikul Mülk" tesbihini cekin Rabbim dualarimizi kabul olanlardan eylesin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ıyıyım tesekkür ederim sen nasılsın ? Ameliyatınıza az kalmış canım bızde ertelemesk beraber ıyleşme sureceıne gırerdık ya ama ertelemek zorunda kaldık. Ya amelıyattan sonra işe gıdebilirde ama 6-7 saat bızde bole bır durum yok canım mesela halen bu saate kadar çalışıyor .. Amelıyatımızı olup Turkıyeye ınecez allah nasıp ederse orda bol bol dınlenır yemesı ıcmesı burdan cok daha guzel..
Evet canım bıyopside cok şükür ki sperm bulundu ınsallh cıkısımızda olur..
Tamm canım mutlaka yaz bana bende merak ederım ınsallh amelıyatınız basarlı gecerde guzel haberler verırsın bana :) bnde mutlaka sana yazarım.. Hemen gecsın bu ıkı ay ; hem amılyat ıcın hem aılemı gormek için belkı sızde o vakte kadar guzel haberler alırsınız
Hormon degerlerımız normal canım, senın soledıgıne uyacam yapmayacam bu surede tek yapacagım sey haftanın 3 gunu nohut haslayıp yedırmek olacak azospermı olanlar için kuru ıyı oluyormus .. Gorusuruz

Canim ben seni Turkiyede yasiyor saniyordum libyami otarafflardaydin sanirim.Cikaramadim kusura bakma.Ne demek istedigini coook cok iyi anliyorum benimmkide oyle bak saat kac gece 11.30 nerdeyse daha gelmedi sabah cik gece yarisi gel boyle hayatmi olur yaa

canlarim benim sizin adiniza cok mutluyum inanin insallah listede hamile olarak adiniz yer alacak dualarimdasiniz hayirli ugurlu olur insallah rabbim yuzunuzu guldursun hepinizinde.

Ben artik isteyip istemedigimden emin degilim oyle birsey ogrendim ki kocamdan da ailesindende buralara geldigim icinde herseyden sogudum kocamin suratini bile gormek istemiyorum suan.Onun bir kabahati yok ama o da suclu gozumde her haltta annesini korudugu onlardan tarafa ciktigi icin.Bugun kaynanamin en yakin arkadasi diyeyim sirdasi gibi onunla bulustum.Evden isten derken cocuga sira geldi ona diyordum ben zaten istiyorum deniyoruz sorunum yok ama olmuyor diye.Burda kadinin biri beni dedikodu yapmisti anlatmistim gelinde sorun var diye dedikodumu cikarmisti belki unutmussunuzdur.Kaynanamda bana sormustu orda burda lafmi ediyorsun diye neyse bu kadindan cikti sonra arkadasi dedi ki tedavin nasil gidiyor.Ne tedavisi yaa dedim ben tedavi gormuyorum ki dedim.Kaynanam oyle demis agzzindan kacirdi sonra kivirmaya calisti.Dedim sirf bu kadina inat ispatlamak icin ilk ben gittim temiz cokti herseyim dedim.Kocanda gitsin gittimi dedi ben ilk soylemedim birsey yok dedim sonra bu dedi amcasinda babasinda var dedi ve bunlar uzaktan akrabamiz herkeste amcasida dahil kadinda sorun denildi simdi ogreniyorum ki sulalesinde varmisgenetik bence ben zaten tahmin ediyorum soylemene gerek yok belli birsey dedi.Bende basladim aglamaya sonra gldi sarildi bana falan ne yuzsuz cirkef igrenc bir kadin goruyormusunuz orda burda sorun bende diyormus.Anlattim bende herseyi cocuklarinin uzerine yemin etti.Ben zaten senin nisanda icimden demistim ins bir sorun cikmaz diye dedi ama anlamadigim nasil olurda insan bunun tedavisini yapmaz herseyi biliyor annen herkese nasihat verir herseyde dedi kendi isin olunca farkli demekki dedi.Cok sinirlerim bozuk.Zaten sevmiyordum iyice iyice tiksiniyorum biliyorum gunah ama Allah ona da kizinda versin de gorsun nasil oluyonuyormus kiz annesi.Bana yasattiklarinin 10 katini yasasinlar.Nasil agladim bunu ogrenince.Midem bulaniyor basim agriyor resmen.Boyle dengesiz yalanci iki yuzlu bir kadin gormedim ben.Esime de surat yapiyorum onun yuzunden.Kadin dediki nasil olurda tedavisini yatptirmaz buzaman kadar senin oglun dedi onun icin.Kendi basindan gecti kayninin basindan gecti dedi ve ben sordugumda ailede varmi boyle birsey dedigimde yok oyle birsey demisti megersem genetikmis.Kadin moral verdi birsuru ama ne fayda.Resmen aptal yerine konuluyorum burda iste oyuzden altinlarimi satmaktan vazgectim ev icin simdi anliyormusun neden satmadigimi tup yaptircak olursam diye dedim.Satma kimseyede birsey isteme dedi zaten kimseden hayir yok ne ev ne cocuk icin bir kurus yardim edenimiz yok.Allahtan dilegim herkes ettigini kat kat yasasin.Allah elime bile dusurmesin o derece tiksiniyorum hepsinden

Son düzenleme:
canım benide ekle listeye yarın amelıyat gunu alıcaz yada o zaman eklersın dua edın herseyın hayırlısı olssun hepımız ıcın

Tmm cnm ameliyat gununu alnca bildr bzede..

Hyr sadece ilj bir saat sancisi olabilir ama sonra soylenck kadr agir agrilari olnuyor. Hastanede sadeece 2 saat tutuyorlar..

Taatlim senin de benim gibi midene vvuruyr sikintinve sinirsel ..sinirden kaynaklaniyor..bn genlde cok sakin birriyim..gel gor ki yasadiklarim sinir hastasi yapti....knddinni cok uzme ..Rabbim buyuk Allaha havale et kaynanani. Sen kendini uzdukce yipranacaksin..olan senin sagligina oluyor..onlar yine kenarda eski hayatlarina devm..

Buyun kaynanakar mi boyle kaynanam kske ameliyat olmasaydi sen hep soyledin diyor bana. Ewet bn soyledim ameluyati tup bbegi de bn soylrfim cunku size kalsa evde oturup bkliyecz defim..tupumuz tutmazsa yine sen soyledin diyecksb ama bn biaryler yapiyorum en azindan..hepsi atni bunlarib..Rabbim en kisa zamnda hamile kalnayi nasip etsin bizleeeee...bnimde evim yok ama kira da olsa ayriyim sukur. Bir ayaklari yanimdada olsa. Evin ayri..zatwn onlarla yasasaydim. Kesin delimistm..sen de icini ferah tut..herseyde bir hayr vatdr..kndini uzme nolur..hersey duzelitr insalkh dua ile..

Kzzlar guunaydin....bnde dunden beri gogus sisligi var.. Bu neden acaba..daha trasfer olmadan adet mi olacm..k

Tatlım çok üzüyorsun kendini. Bak kendin diyorsun onunda kızı allah büyük canım senin bu kadar için yanarken nasıl böyle birşey yapabiliyor anlamıyorum. Çok çirkef biriymis takma kafana madem eşin kaynanin tarafında haklı haksizi ayırt etmiyor sende ona göre davran canım. Kendini yıpratma sakın

Kzzlar guunaydin....bnde dunden beri gogus sisligi var.. Bu neden acaba..daha trasfer olmadan adet mi olacm..k

Günaydın canım içtiğin hormon ilaçların etkisi benimde geçen ay hep şişti ucu falan hep dikti adet olmayacaksin tatlım stres yapma inşallah hersey yolunda gidecek bebeğini alıp geleceksin daha Sonra hamile haberini alacağız rahat ol

sağol tatlım rabbim inşallah nasip eder bu son olur.tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

Hayırlı uğurlu olsun tatlım inşallah Rabbim sana hayırlı bi evlat nasip etmiştir Allah dualarımızı boşa çıkarmasın haziranda güzel haberlerini alırız amiiiinnn

Hayırlı uğurlu olsun tatlım inşallah Rabbim sana hayırlı bi evlat nasip etmiştir Allah dualarımızı boşa çıkarmasın haziranda güzel haberlerini alırız amiiiinnn

Inşallah tatlım allah o güzel haberleri almayi hepimize nasip etsin.insallah tedavilere gerek kalmaz sizin allahım tez zamanda bebeklerimize kavuştursun inşallah

Inşallah tatlım allah o güzel haberleri almayi hepimize nasip etsin.insallah tedavilere gerek kalmaz sizin allahım tez zamanda bebeklerimize kavuştursun inşallah

Amiiin çok içten dua ediyorum her seferinde bu zorlukları yaşayan bilir gerçekten o yüzden birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Eğer bi kaç ay daha olmazsa bende aşılama düşünüyorum daha fazla beklemek istemiyorum psikolojim bozuluyor gibi

Amiiin çok içten dua ediyorum her seferinde bu zorlukları yaşayan bilir gerçekten o yüzden birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Eğer bi kaç ay daha olmazsa bende aşılama düşünüyorum daha fazla beklemek istemiyorum psikolojim bozuluyor gibi

Inşallah gerek kalmaz tatlım çekmeyen bilmez gerçekten batın ne zaman canım

Anladım tatlım inşallah iyi bir doktor denk gelir allah işinizi rast getirsin.

Canım bgn gittik aldık randevumuzu mikro cerrahi olcakmış zaten uzmanlar ve hocalar hep ameliyatta olcakmış hakkımızdan hayırlısı çok kolay bi ameliyat dedi doktor herkes yapar dedi biraz rahatlattı bizi Allaha emanetiz tevekkül edelim dua edin sizde olur mu 😘😘

Hadi canım hakkınızda hayırlısı olsun.hangi gün olacak canım

Inşallah gerek kalmaz tatlım çekmeyen bilmez gerçekten batın ne zaman canım

Haftaya canım 4 haziran ama bugün mide yanmam var kasıklarım ara ara ağrıyor bi de belime iğne batıyor gibi belirti diye ümitlenmek istemiyorumda aslında ama içimde kıpır kıpır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…