Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim öncelikle asilaman hayırlı olsun.bende bugün saat 11 de yaptırdım. Devlette yaptırdım ilk asilamam Klomenle oldu.peki doktor sana hap falan verdimi.

Tatlim hayirli olsun ..insallh tutar seninkide..Rabbim Hepimize nasip eedr insalh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

delinefsim canım.çok sevindim.hadi gözün aydın.yarın bebişini alıp gel inşallah hayırlısyla...benimde yarın aşılamam olacak inşallah...allah hepimizin yardımcısı olsun...

Son düzenleme:
Hayır canım
Ikinci asilamam
Inşallah hepimizin son olur

canım benide ekle listeye yarın amelıyat gunu alıcaz yada o zaman eklersın dua edın herseyın hayırlısı olssun hepımız ıcın

kızlar bıse sorcam esı amelıyat olanlar nasıl amelıyat sonrası çok agrıları ouyomu hastanede kalınıyomu yarın nasıpse gun alıca iyileşme surecı nasıl nette arSTIRDIM AMA BIZZAT SIZLEREDEN duymak ıstıyorum

Kizlar buyuk ihtimalle yarin trasfer olacak..dua edin lutfen. 3 . gun. Embriossu olacak..

canımmmm Rabbim nasip etsin inşallah hayırlısıyla dualarım senınle tatlımm

oyyyy maşallah maşallah hadi bakalım inşallah tutunmuştur kuzum Rabbim nasip etsin hayırlısıyla dikakt et kendine duamdasın

Sağol tatlım umarım hersey güzel olur .Allah yardımcımız olsun bu tedaviler falan son olsun insallah

Yok tatlım hiç ağrısı olmadı eşimin sadece yeni sünnet olmuş çocuk gibi yürüdü 2 3 gün o kadar:) hastanede kaldık biz doktor istersen gece çık dedi ama ben kalmani tavsiye ederim dedi bizde o gün hastanede kaldık hep serum verdiler ağrısı hiç olmadı o yüzden

Sağol tatlım umarım hersey güzel olur .Allah yardımcımız olsun bu tedaviler falan son olsun insallah
inşallah canım hayırlısıyla...

hadı bakalım yaaa inşallah hayırlısıyla olurda onuda kafamızdan atarız peki riski varmıymış bu amelıytaın bız mıkro cerrahı olcaz fakultede asıstanlarda gırebılırmıs docent 3500 tl ıstedı

3500 cok ya canımbizimkide olacak okadar pahalımı özelde ya

Bizde devlet hastanesinde olduk ama para vermedik risk şu bakımdan var venler iyi bağlanmalı artere zarar verilmemeli doktor iyi ise hiç korkma allahın izni ile birşey olmaz. Doktoru iyi seçin araştırın

3500 cok ya canımbizimkide olacak okadar pahalımı özelde ya
canım bezmialemde istanbulda fakülte yani
Bizde devlet hastanesinde olduk ama para vermedik risk şu bakımdan var venler iyi bağlanmalı artere zarar verilmemeli doktor iyi ise hiç korkma allahın izni ile birşey olmaz. Doktoru iyi seçin araştırın

doktor secemıyoruz yarı ozel fakulte secınce fark verıyoruz oda 3500 ıstedı yarın tekrar konuscaz bakalım

delinefsim canım.çok sevindim.hadi gözün aydın.yarın bebişini alıp gel inşallah hayırlısyla...benimde yarın aşılamam olacak inşallah...allah hepimizin yardımcısı olsun...

Amin..amin..amin canm insallh..

Bız zaten ameliyatımızı olacaz.. Ama eşim ayatkta oldugundan bu durumda oyuzden ıkı ay sonrasına ertelemek istedık kı Turkıyeye ındıgımızde ıkı ay dınlenır yanı gezıp tocaz normal gunluk hayat işte , burda hep ayakta mesela bu saat oldu hala eşim çalışıyor malesef bzim degerlerimiz sıfır keske ınıslı cıkıslı olsa ona bıle razıyım arkadasım.
Sende bır yıl az bır sure degıll bn buladar dayanamazdım hatta bu erteleyecegımız ıkı ayda bana agır gelıyor ama eşimide düşünmem lazım . Yaşantı konusunda da burda duzensız bır hayatımız var sabah dogru uyuyoruz ne kadar olsa sters oluyor oyuzden ertelemek en ıyısı... Cok tesekkur ederım sıze rabbım bıze bu yolda sabır versınn umarımm. Ve ınsallh herkese evlat nasıp etsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…