Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Saol canım inşallah hayırlara vesile olur burdan yazarım inşallah güzel sonuçlarımızı. Göğüs ağrısı aldığın ilaçlardsn canım çok fazla hormon yuklendi ondan normaldede yum catladığı zmn agrı olurmus yani olabilirmiş bnde prolaktın yukseklıgımı acsba dedım normal degrelerım ama alakası yokmuş yum catlamasıymış odemler

Haftaya canım 4 haziran ama bugün mide yanmam var kasıklarım ara ara ağrıyor bi de belime iğne batıyor gibi belirti diye ümitlenmek istemiyorumda aslında ama içimde kıpır kıpır

Az kalmış canım inşallah adetin gelmez hamile haberini alırız. Dua Et tatlım

Az kalmış canım inşallah adetin gelmez hamile haberini alırız. Dua Et tatlım

Amin canım dua ediyorum hepimiz için Allah kabul etsin. Dün akşamda yasin okudum elimden geldiğince okuyorum gün içinde zaten sürekli içimden diliyorum umarım kabul olur :)

Kzlarr kuzumu aldim gldim.. 3 gunluk embrio 8 hucrelli.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

11 ay geçti canım 1 yıl olacak nerdeyse o yüzden aşılamaya geçtik . 2 ay önce değerler çok iyiydi arginmax kullanmıştı 2 ay sonra düşmüş değerler ilaç o kadar etkilemiş demek

Ya canım aslında bnde amelıyat oncesı kullsnsakmı dedım ama önce amelıyat olsun snra ilaca geceriz görümcemin eşine prengly galiba vermişler haftada 1 kere vurulcan demiş galiba 2.iğneye gerek kalmadan hsmile kalmış bu iğne hamile kadınların idrarından yapılıyomuş beta hcg hormonuymuş :) eşim bunu duysa gerci daha belli değil doktorun ne vercegı :))))))))) hadi bakalım görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler 🙏🙏

Prengly çatlama iğnenisi ama doktor mu vermiş eşi için Alala

Prengly çatlama iğnenisi ama doktor mu vermiş eşi için Alala

Aaa çatlatma iğnesiydi demi :) erkeklerdede sperm arttırıyomuş saklamış kutusunu ben eski dosyalarına falan bakmak istedim ordan gördüm 17 yıllık evliler 10 sene bu illet yuzunden olmamış düşün artık

Demek veriyormuşlar canım doktorun dışında birsey kullanmamak lazım. siz kullanıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…