Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hergün arayıp bilgi vermeleri gerekiyor ama.bu birçok hastanede böyle,seni merakta bırakmaya hakları yok ki.en azından kaç hücre oldular onu söylemeliler.

ooo bayağıdır yazamıyorum..meğer bilgisayarımda virüs varmış.Nihayet yazabildim.Zeynep hayırlı olsun bebişin hangi arada oldu..valla yeni görebildim.Sağlıkla büyüsün inşallah.Tüp bebekmi yaptırdınız.Bizimde tüp bebekten başka şansımız yok da tecrübelerini paylaşırmısın canım benimle. hormonlar falan kaç olması gerekiyor.Ayrıca neler yapmamız lazım vitaminlere başladık eşimle birlikte.

Tatlim ssen nerelerddesin...zeynep tup bebek yapti ve tuttu sukur...
Simdi bn tup bebek yapiyyorum. Jonguil.litrebirdie.optimist asilama yapiyorlar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlim ssen nerelerddesin...zeynep tup bebek yapti ve tuttu sukur...
Simdi bn tup bebek yapiyyorum. Jonguil.litrebirdie.optimist asilama yapiyorlar..

valla giriyordum ama yazamıyordum meğer virüs varmış.Şükür yazabildim.Bir de doktorlar tüp bebek deyince araştırma yapıyordum iş arasında.Demekki ameliyat herşey değil ben onu anladım.Benim eşim ameliyat olamdı.doktorlar da önermiyor vakit kaybetmeden tüp bebek yapın diyor.Çünkü benim hormonlarda biraz dengesiz çıktı. gebelik ihtialim düşükmüş.Sen şimdi başladınmı tüp bebeğe..Neler yaptınız kız,hormon değerlerin kaçtı eşinin sperm sayısı kaç canım..

Canim basladik...pazartesi yumlar bile toplandi...trasfer gununu bkliyorum..9 yum tooplandi.2 tanesi dolendi. ..biraz once aradilar yarin belli olack ddediler..nasip..hormonlarin iyi ddediler..esim ilk basladigmzda test yapto degrrleri dusmustu 600 bin cikti..yum toplanacgi gun test yapti tekrar bize yeteck kdr var dediler pek ddetay li soylemediler.

Kizlar buyuk ihtimalle yarin trasfer olacak..dua edin lutfen. 3 . gun. Embriossu olacak..

Kizlar buyuk ihtimalle yarin trasfer olacak..dua edin lutfen. 3 . gun. Embriossu olacak..

Tamam canim dualarimiz seninle .. Insallah tutar .. kalbimiz seninle . icini ferah tut insallah sende zeynep gibi hayirli haber alicaksin .. asilamam oldu bugun benimde .. bakalim 10 hazirani beklicez ..

600 bin ile döllenebiliyrosa süper yaa..inşallah tutar dualarımız seninle canım benim.hadi güzel haberleri bekliyrouz

Kızlar aşılama oldum aldım bebeğimizi:) bizim en son yaptığı mız test çok iyiydi biliyorsunuz şimdi biraz düşmüş ama doktor ve Laboratuvar Dru iyi dedi
Yıkama yapıldı yıkama öncesi toplam sayı 80
Ml de sayı 40
Motilite% 50 yıkama sonrası % 80
Tpsmm (x milyon) ne demek bilen var mı?

Tamam canim dualarimiz seninle .. Insallah tutar .. kalbimiz seninle . icini ferah tut insallah sende zeynep gibi hayirli haber alicaksin .. asilamam oldu bugun benimde .. bakalim 10 hazirani beklicez ..

Haziran ayi bereket ayimiz olur insallh..seninde guzel haberlerini alacz insallh..Rabbm hepumize bol bebislu gunler gosttettsn..

600 bin ile döllenebiliyrosa süper yaa..inşallah tutar dualarımız seninle canım benim.hadi güzel haberleri bekliyrouz

İnsallh canim..sagol onenli 1 saglikli sperm o da varms 600 bnin icndde..

Doktor bana gün vermedi bugün dinlen yarın ilişki olsun dedi ben 14 haziran gideceğim

Hadi hayirli oolsun canim..insallh bebisin tutunurr sana.. Daha fazla bkletmesinler Allhin izni ile gelsin..

hoşgeldin,epeydir görünmüyordun...
sğol canım,darısı başına.bende tüp bebek yaptırdım,tuttu çok şükür.hormonlarım normaldi benim,zaten bende bir sıkıntı yoktu,eşimin en son 2 milyona düşmüştü sperm sayısı.25 yumurtam toplandı,21 i döllendi,18 tanesi bölündü ve 5. güne 5 tane embriyom kaldı.1. kalite olanı ben aldım,şükür tutundu bna kuzum:)4 tanede dondurulmuşlarım var,onlarda çok iyi kalitede maşallah.biz vitamin filan bırakmıştık artık,ek olarak bişey yapmadık.işiiz hep yolunda gitti,Rabbim OL dedi,çok şükür...

aYYYY çok heyecanlandım yaaa,o an muhteşem bişey tadını çıkar.ben ağlamıştım transfer sonrası.düşünsene hayatının dönüm noktası olabilir o an ve sen o an hamile kalacaksın büyük ihtimal.kaç hücre olmuşlar söylediler mi tatlım?

canım,hayırlı olsunnn.inşallah hepiniz pozitif sonuçlar alın,çok heyecanlıııı

Canım kabul ederseniz bende okumak ve okutmak istiyorum. Bugün aşılama oldum

Doktor bana gün vermedi bugün dinlen yarın ilişki olsun dedi ben 14 haziran gideceğim
Canim öncelikle asilaman hayırlı olsun.bende bugün saat 11 de yaptırdım. Devlette yaptırdım ilk asilamam Klomenle oldu.peki doktor sana hap falan verdimi.

Teşekkür ederim bana da vermedi ama ben okuyorum her aşılama olana jel yada progestan hapı vermişler. Bende yarın eczaneden alıp yiyeceğim.

Evet tatlım bana vermedi ama bende yerine bol bol ananas yiyeceğim progestan görevi görüyor Muş. Senin eşinin değerleri nasıl çıktı

Hyr yarin sabah 9 da ariyacagz ddilet..nasil olduklatiba dair bilgi verecz ve szi cagiracgz 12 de burda olursunz ddi..ayy aradiklari vakit bile elim ayagima dolndi heyecndan yarin giderssem kimbilir ne yaparim.. Rabbim nasip ederr ibsallh..

Evet tatlım bana vermedi ama bende yerine bol bol ananas yiyeceğim progestan görevi görüyor Muş. Senin eşinin değerleri nasıl çıktı
Vallahi o konu hakkinda hiçbir bilgi vermediler.biraz karışıklığaa geldi bende sormayı unuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…