• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim öncelikle asilaman hayırlı olsun.bende bugün saat 11 de yaptırdım. Devlette yaptırdım ilk asilamam Klomenle oldu.peki doktor sana hap falan verdimi.

Tatlim hayirli olsun ..insallh tutar seninkide..Rabbim Hepimize nasip eedr insalh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hyr yarin sabah 9 da ariyacagz ddilet..nasil olduklatiba dair bilgi verecz ve szi cagiracgz 12 de burda olursunz ddi..ayy aradiklari vakit bile elim ayagima dolndi heyecndan yarin giderssem kimbilir ne yaparim.. Rabbim nasip ederr ibsallh..

delinefsim canım.çok sevindim.hadi gözün aydın.yarın bebişini alıp gel inşallah hayırlısyla...benimde yarın aşılamam olacak inşallah...allah hepimizin yardımcısı olsun...

Son düzenleme:
Hayır canım
Ikinci asilamam
Inşallah hepimizin son olur

Merhaba arkadaşlar ...bir çok kişi de oldugu gibi eşimde de varikosel var...çift taraflı..sürekli ameliyat olalım mı olmayalım mı diye düşünüyorduk..ama sitede dolaşırken varikosel ameliyatı basıt ve daha önmlisi ameliyattan sonra hamile kalma olasılığı yüksek oldugunu görünce ameliyat olma kararı aldık...

eşimde sperm sonucu 1 milyon çıktı hareketliği iyi..ama hamile kalabilmem için en az 20 milyon olması gerekioyrmuş...ameliyattan sonra bu kadar yükselmesi pek olasılıklı değil miş..aranızda yükselten oldu mu ??

Varikosel ameliyat tarihleri ve sonuçlarımız

:emir_bebek:hisarbuselikameliyat olmadan hamile:nazar::nazar:

:emir_bebek: insanbulameliyat olmadan Hamile:nazar::nazar:

:emir_bebek: blaze azh ameliyat olmadan Hamile:nazar::nazar:

:emir_bebek:unbelivablieameliyat olmadan Hamile..tüp bebek yöntemi

ayseeem= 29 eylül 2012

:emir_bebek:adzeynep= 12 kasım 2012 Hamiletup bebek yötemi ile

eses07=17 ocak 2013

:emir_bebek:merinos1= 4 şubat 2013:nazar::nazar::nazar:Hamile...

:emir_bebek:eyican06= 5 nisan:nazar::nazar::nazar:Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY SONRA...

hykd = 15 nisan 2013

isterseninanma - =20 nisan 2013

dildildem=30 nisan 2013

:emir_bebek:kelam= 25 Mayıs 2013 :nazar::nazar::nazar:Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA

sefcn =13 haziran 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

nurerdem= 17 temmuz 2013

:emir_bebek:jade86= 27 temmuz 2013:nazar::nazar::nazar:hAMİLE YAKLAŞIK 5 AY SONRA

:emir_bebek:minel= 29 temmuz 2013:nazar::nazar::nazar:hamile... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...

mariel= 30 temmuz 2013

estrella06 =ağustos 2013

kaansu ağustos 2013

:emir_bebek:tubik_volki 1 eylül 2013:nazar::nazar::nazar:Hamilee YAKLAŞIK 3 AY SONRA

delinefsim= 14 eylül 2013

zelis82=21 eylül 2013

:emir_bebek:gupse34 =24 Eylül 2013:nazar::nazar::nazar:hAMİLEYAKLAŞIK 8 AY SONRAA..

su828 = 25 eylül 2013 :nazar::nazar::nazar: Hamile...YAKLAŞIK 4 AY SONRA

optimist3 =8 ekim 2013

leman24= 15 ekim 2013..

umutsuzvakalar =19 ekim 2013:nazar::nazar::nazar:Hamile....YAKLAŞIK 4 AY SONRA

yldz61= 10 kasım 2013

:emir_bebek:gldrn = 5 kasım 2013 :nazar::nazar::nazar: Hamile..YAKLAŞIK 6AY SONRAA

:emir_bebek:arzugursel54 = 11 kasım 2013 :nazar::nazar::nazar:Hamile ....YAKLAŞIK 1 AY SONRA

nazende88 =12 kasım 2013

EsRa1982 =14 Kasım 2013

Herseyguzelolcak=22 kasım 2013

noninoni=22 Kasım 2013

Seremcem =23 kasım 2013

badefne 23 kasım Hamile*****yaklaşık 4 ay sonra ****Düşük

kelesdilek = 25 kasım 2013

evlimutlu44 =29 kasım 2013

:emir_bebek:btd08=7 Aralık 2013:nazar::nazar::nazar::nazar:Hamile...Tüp bebek yöntemi ile..:( 3 haftalık düşük...

SEL25= 13 aralık 2013

Alya_34 19 aralık 2013

dolunay78 =6 ocak 2014

volim =13 ocak 2014:nazar::nazar::nazar:hAMİLEEYAKLAŞIK 3 AY SONRAA..

feelcrying= 14 ocak 2014

lazlar61__3 şubat 2014

benay27=6 şubat 2014

littlebirdie =6 şubat 2014

yuko063 mart 2014

ilayda37=5 nisan 2014

gulbasak86 9 Nisan 2014

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar::nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:16:Hamilee

:nazar::nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:16:hamilee

:nazar::nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:16:

:nazar::nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:16:

:nazar::nazar: jonguil İçin meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:16:

:nazar::nazar:herseygüzelolacak İçin meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:16:

:nazar::nazar: optimist3 İçin meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:16:

:nazar::nazar:littlebirdie İçin meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:16:

:nazar::nazar:evlimutlu44 İçin meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN:16:

:nazar::nazar:Leman24 içim meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar::nazar: isterseninanma içim meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN[

:nazar::nazar::Alya_34 için meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSINNN

nazendeeee için okumaya başlıyoruz

kalanchoe

sndz

SEL25

fecelcirying

yuko06

gulbasak86

burcumx

okumak ve okutmak isteyenler haber versin listeye ekliyelim..

delinefsim: tüp bebek tedavisine başladı...15 mayis 2014 .

optimist3: aşılama tedavisine başladı...mayis 2014

jonguil:aşılama tedavisine başladı...mayis 2014

Littrebirdie:asilama tedavisine basladi...mayis 2014

Evlimutlu44:aşilama tedavisine basliyacak..haziran 2015

canım benide ekle listeye yarın amelıyat gunu alıcaz yada o zaman eklersın dua edın herseyın hayırlısı olssun hepımız ıcın:16:

kızlar bıse sorcam esı amelıyat olanlar nasıl amelıyat sonrası çok agrıları ouyomu hastanede kalınıyomu yarın nasıpse gun alıca iyileşme surecı nasıl nette arSTIRDIM AMA BIZZAT SIZLEREDEN duymak ıstıyorum

Kizlar buyuk ihtimalle yarin trasfer olacak..dua edin lutfen. 3 . gun. Embriossu olacak..

canımmmm Rabbim nasip etsin inşallah hayırlısıyla dualarım senınle tatlımm:16::16::16::16:
Kızlar aşılama oldum aldım bebeğimizi:) bizim en son yaptığı mız test çok iyiydi biliyorsunuz şimdi biraz düşmüş ama doktor ve Laboratuvar Dru iyi dedi
Yıkama yapıldı yıkama öncesi toplam sayı 80
Ml de sayı 40
Motilite% 50 yıkama sonrası % 80
Tpsmm (x milyon) ne demek bilen var mı?

oyyyy maşallah maşallah hadi bakalım inşallah tutunmuştur:52: kuzum Rabbim nasip etsin hayırlısıyla dikakt et kendine duamdasın:16::16::16::49::49::49::49::49:

canımmmm Rabbim nasip etsin inşallah hayırlısıyla dualarım senınle tatlımm:16::16::16::16:

oyyyy maşallah maşallah hadi bakalım inşallah tutunmuştur:52: kuzum Rabbim nasip etsin hayırlısıyla dikakt et kendine duamdasın:16::16::16::49::49::49::49::49:

Sağol tatlım umarım hersey güzel olur .Allah yardımcımız olsun bu tedaviler falan son olsun insallah

kızlar bıse sorcam esı amelıyat olanlar nasıl amelıyat sonrası çok agrıları ouyomu hastanede kalınıyomu yarın nasıpse gun alıca iyileşme surecı nasıl nette arSTIRDIM AMA BIZZAT SIZLEREDEN duymak ıstıyorum

Yok tatlım hiç ağrısı olmadı eşimin sadece yeni sünnet olmuş çocuk gibi yürüdü 2 3 gün o kadar:) hastanede kaldık biz doktor istersen gece çık dedi ama ben kalmani tavsiye ederim dedi bizde o gün hastanede kaldık hep serum verdiler ağrısı hiç olmadı o yüzden

Sağol tatlım umarım hersey güzel olur .Allah yardımcımız olsun bu tedaviler falan son olsun insallah
inşallah canım hayırlısıyla...
Yok tatlım hiç ağrısı olmadı eşimin sadece yeni sünnet olmuş çocuk gibi yürüdü 2 3 gün o kadar:) hastanede kaldık biz doktor istersen gece çık dedi ama ben kalmani tavsiye ederim dedi bizde o gün hastanede kaldık hep serum verdiler ağrısı hiç olmadı o yüzden

hadı bakalım yaaa inşallah hayırlısıyla olurda onuda kafamızdan atarız peki riski varmıymış bu amelıytaın bız mıkro cerrahı olcaz fakultede asıstanlarda gırebılırmıs docent 3500 tl ıstedı

hadı bakalım yaaa inşallah hayırlısıyla olurda onuda kafamızdan atarız peki riski varmıymış bu amelıytaın bız mıkro cerrahı olcaz fakultede asıstanlarda gırebılırmıs docent 3500 tl ıstedı

3500 cok ya canım:53::53::53:bizimkide olacak okadar pahalımı özelde ya

Bizde devlet hastanesinde olduk ama para vermedik risk şu bakımdan var venler iyi bağlanmalı artere zarar verilmemeli doktor iyi ise hiç korkma allahın izni ile birşey olmaz. Doktoru iyi seçin araştırın

3500 cok ya canım:53::53::53:bizimkide olacak okadar pahalımı özelde ya
canım bezmialemde istanbulda fakülte yani
Bizde devlet hastanesinde olduk ama para vermedik risk şu bakımdan var venler iyi bağlanmalı artere zarar verilmemeli doktor iyi ise hiç korkma allahın izni ile birşey olmaz. Doktoru iyi seçin araştırın

doktor secemıyoruz yarı ozel fakulte secınce fark verıyoruz oda 3500 ıstedı yarın tekrar konuscaz bakalım

delinefsim canım.çok sevindim.hadi gözün aydın.yarın bebişini alıp gel inşallah hayırlısyla...benimde yarın aşılamam olacak inşallah...allah hepimizin yardımcısı olsun...

Amin..amin..amin canm insallh..

cnm benim fikrimi sorcak olursan kesinlikle ameliyat olmali faydasi mutlaka oluyor ameliyatsiz basari elde etmekimkansiz gibi birsey.Imkansiz olmasa bile surekli degerler inisli cikisli kalitesiz olacak yine stres olacaksiniz.Iyi bir doktor bulun ve hemen yaptirin zaman kaybetmeyin zaman aleyhine isliyor bu illette ne kadar cabuk olursa okadar iyi.Uzulme hem okadar gec degil ameliayt tarihiniz ben tam 1 yil bekledim ameliyat icin delirecektim artik hemen hemen hergun agliyordum psikolojim cok bozulmustu.Gec olsun ama guc olmasin dedigim gibi iyi bir doktor bulun mutlaka cokkta aceleye getirmeyin conku doktorun basarisi da onemli herkeste basarili olmuyor.Kisisine gorede degisiyor.Esin berbermis agir kaldirmadiktan sonra cok bir sorun olmaz arada oturabilir sanirim en azindan.Bize doktor bu hastalikta stres yapmayacaksin,vitamin kullancaksin mutlaka,uykunu iyi alcaksin bol bol dinlenceksin,iyi besleneceksin herseyden yiyecekler ozellikle et protein agirlikli yemeleri lazim.Ben 3 ay cok dikkat ettim bunlara ameliytin ertesi gunu keci boynuzuna basladim ameliyat onceside icti ama 2 milyondan 3-5 milyondan fazla cikmadi degerlerimiz ne versen ameliyattan once fayda etmiyor yani.Tatilde olursaniz daha iyi yani bence bol bol dinlenmesi lazim ilk ay ozellikle ameliyat yeni oldugu icin.Butun gun oturmakta zarar ayakta durmakta esim gunduzleri ofiste biraz agridi demisti aksamda bazi gunler bir ise daha gidiyordu orda agir kaldiriyordu hic istemiyordum gitmesini doktor agir kaldirmayaacaksin dedi diye 2 hafta falan yollamadim.Kar yagdi mesela kar kurunmesi lazimdi sirf o iyi olsun diye ciktim kar kurudum agir is yapmasin diye.Insallah sizinde tez vakitte olur guzel haberlere kavusursunuz.
Bız zaten ameliyatımızı olacaz.. Ama eşim ayatkta oldugundan bu durumda oyuzden ıkı ay sonrasına ertelemek istedık kı Turkıyeye ındıgımızde ıkı ay dınlenır yanı gezıp tocaz normal gunluk hayat işte , burda hep ayakta mesela bu saat oldu hala eşim çalışıyor :( malesef bzim degerlerimiz sıfır keske ınıslı cıkıslı olsa ona bıle razıyım arkadasım.
Sende bır yıl az bır sure degıll bn buladar dayanamazdım hatta bu erteleyecegımız ıkı ayda bana agır gelıyor ama eşimide düşünmem lazım . Yaşantı konusunda da burda duzensız bır hayatımız var sabah dogru uyuyoruz ne kadar olsa sters oluyor oyuzden ertelemek en ıyısı... Cok tesekkur ederım sıze rabbım bıze bu yolda sabır versınn umarımm. Ve ınsallh herkese evlat nasıp etsınnn :16:

Back
X