- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #7.641
tek olsun kaliteli olsun boşver.ya gerçekten çok sevindim senn adına 12 gün sonra güzel habeler bekliyorum,senden umutluyum.
İnsallh canim..insallh..Rabbim hrrkezze nnasiip eder insallh..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi canım gözün aydın inşallah güzel haberlerini alacağız.
İnsallh canimm.insallh..haziranda hepimz gzlx haberlett verirz.
Canımmmmm Rabbim sana bağışlasın kuzunu :)))
Kzlarr kuzumu aldim gldim.. 3 gunluk embrio 8 hucrelli.
Demek veriyormuşlar canım doktorun dışında birsey kullanmamak lazım. siz kullanıyor musunuz
Taatlim senin de benim gibi midene vvuruyr sikintinve sinirsel ..sinirden kaynaklaniyor..bn genlde cok sakin birriyim..gel gor ki yasadiklarim sinir hastasi yapti....knddinni cok uzme ..Rabbim buyuk Allaha havale et kaynanani. Sen kendini uzdukce yipranacaksin..olan senin sagligina oluyor..onlar yine kenarda eski hayatlarina devm..
Buyun kaynanakar mi boyle kaynanam kske ameliyat olmasaydi sen hep soyledin diyor bana. Ewet bn soyledim ameluyati tup bbegi de bn soylrfim cunku size kalsa evde oturup bkliyecz defim..tupumuz tutmazsa yine sen soyledin diyecksb ama bn biaryler yapiyorum en azindan..hepsi atni bunlarib..Rabbim en kisa zamnda hamile kalnayi nasip etsin bizleeeee...bnimde evim yok ama kira da olsa ayriyim sukur. Bir ayaklari yanimdada olsa. Evin ayri..zatwn onlarla yasasaydim. Kesin delimistm..sen de icini ferah tut..herseyde bir hayr vatdr..kndini uzme nolur..hersey duzelitr insalkh dua ile..
Tatlım çok üzüyorsun kendini. Bak kendin diyorsun onunda kızı allah büyük canım senin bu kadar için yanarken nasıl böyle birşey yapabiliyor anlamıyorum. Çok çirkef biriymis takma kafana madem eşin kaynanin tarafında haklı haksizi ayırt etmiyor sende ona göre davran canım. Kendini yıpratma sakın
Canim ben seni Turkiyede yasiyor saniyordum libyami otarafflardaydin sanirim.Cikaramadim kusura bakma.Ne demek istedigini coook cok iyi anliyorum benimmkide oyle bak saat kac gece 11.30 nerdeyse daha gelmedi sabah cik gece yarisi gel boyle hayatmi olur yaa
iyi geceler kızlar ben mayıs ayında aşılama yaptırmıştım,malesef negatif,çok üzüldümaslında çok umutluyduk ama nasib değilmiş demek ki,bugün adet oldum,bi daha aşılama yaptırsam mı çok kararsızım:44: yarın dr lara görüşebilirsem konuşacağım,inşallah delinefsim ve aşılama yaptıran arkadaşlar hepiniz pozitifi görürsünüz
Canim hayirli ugurlu olsun ben senide hamis sayiyorum.Ne guzel yaaa topik canlandi
Kizlar ben size dememismiydim siz yaza hepiniz hamile olcaksiniz diye asilama yaptiranlarda dahil bekleyin gorun bak ben dedim mi cikar o.Insallah hepiniz hamile olunda banada dua edin bebek versin banada Allahta bu evden gideyim.Hamilelerin duasi kabul olur ne de olsa.Bazen sinirler isteyip istememkte kararsiz kaliyorum olmamasi hayirli demekki diyorum bazen ama yinede oduyguyu ysamak istiyrum.Insallah cok aramadan bizede gelir.Sizler artik hamile katagorisindesiniz benim gozumde
canım hayırlı olsun...bebişin artık seninle.ne güzel bir duygu...
bende dün oldum aşılamamı.inşallah hepimizin yüzü güler...
canım çok sevindim dualarımız seninle inşallah sağlıcakla tutunur.Bakıyorum da herkes aşılama tüp bebek yaptırıyor demekki bu hastalığın ameliyatla da bir ilgisi yok.. bu arada biz de tüp bebek yaptırana kadar vitamin incir keçiboybuzu selenyum omega 3 ikimizde tüketiyoruz.en azından tüp bebekte tutma ihtimali artar diye
Simdi 3 tane ekkkedim..sen her okudugun soyke oyle ekliyeyimCanım Meryem süresi okudum günde 3 tane eklersen sevinirim.
Delinefsim 1 tane meryem suresi okumuştum ,Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?