emel hiç önemli değil umarım sen de kısa zamanda bebeğine kavuşursun.ya dr una söyle l-arginine yi mutlaka yazdır.yazdıramazsan 100 lira ya satılıyor.bence ihmal etme.her dr vermiyor ama benim kullanan bütün tanıdıklarım sonuç aldılar.
incilikaftan oyaya sormuşsun ama ben de cevaplıyım sorunu.ilk 3-4 ay ilaç vermiyorlar çünkü ameliyatın iyi geçip geçmediğini anlamaya çalışıyorlar.allah korusun eğer ameliyat başarılı geçmemişse değerler yükselmiyor ve ilaçlar spermi iyice bozuyorlar.ama ameliyattan sonra değerler yükseldiyse ameliyat tamam damarlar düzelmiş deyip sperm kalitesi iyileştirci ilaç veriyorlar.yani ilk aylar ilaç kullanımı hiçbir dr tarafından desteklenmiyor.çünkü varikoselin tedavisi sadece ameliyat.eşin yediklerine dikkat etsin ilaç için bekleyin derim ben...
incilikaftn bize dr ameliyattan 3 ay sonra vermişti ilaç ama ben keçiboynuzunu ameliyattan öncede sonrada hep içirdim
cevap yazıp yardımcı olan tüm arkadaşlara çook teşekkür ederim..şu l- arginin adlı ilacı doktora bi söyleyeyim..gerçi o kadar ilgisizki doktorlar..devlet hastanesinde yüzümüze bile bakmadı ürolog..heralde özele gidip biraz para vericez de doğru dürüst konuşacaklar..ameliyatı ankarada olduk ve kendi doktoru ameliyattan 3 ay sonra buraya gelin demişti..ama gidemiyoruz maalesef..bizde buradaki ürologların peşinde uğraşıp duruyoruz..o kadar sinir oluyorki insan..neyse artık yapacak bişey yok..burada iyi bir ürolog bulmaya çalışıcaz..
kızlar ya bende solgar l-arginin diye bir ilaç aldım.içinde 50 kapsül var ama 22 tl ye aldım ben.bi yanlışlıkmı var.ben yanlış ilaçmı aldım acaba ya.
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Eşim bugün 2. kez doktora gitti. Doktor belli belirsiz varikosel var demiş. Sperm hiç yok dencek kadar az. Bütün değerler N.A. yazıyo neyse o. Doktor Ankara Ünv. Cebeci Hastanesi İnterfilite Merkezine sevk etti. Sormak istediğim şey bu hastaneye yarın gitcez biz. Sıra gidince alabilirmiyiz. Ünv hastanelerinde 120 TL gibi bi para ödeyip özel muayene olma durumu oluyo Bu hastanede varmı yada neler yapalım yarın biz bilen vardır yardımcı olursanız çok sevinirim.
yok benim bahsettiğim ilaç kapsül değil tuz gibi bi şey yarım bardak suda eritilip içiliyor.senin bahsettiğin ne tam olarak bilmiyorum.
kıslarr slm benim eşimde çok şükür ameliyat oldu 9 ekimde rabbim sağlık sıhhat verir hepsine inş. bişey sormak istiyorum eşleri ameliyat olan arkadaşlara morarma şime gibi şeyler oldumu benim eşimde oldu doktor ameliyat oldun olabilir bunlar demiş ama kafama takıldı bilgisi olan varmıııı
sever benim eşimin ameliyatın olduğu bölge çok hafif şişti ve kesiğin olduğu bölge çok sertti..şimdi normale döndü..ama çizgi halinde kırmızılık var hala..o da normal galiba..sizin ne kadar oldu ameliyat olalı..?
ğeçmış olsun canım yok bızede boyle bı sey olmadı ama endıse etme daa cok yenıymıs:Saruboceq:
kızlar ya bende solgar l-arginin diye bir ilaç aldım.içinde 50 kapsül var ama 22 tl ye aldım ben.bi yanlışlıkmı var.ben yanlış ilaçmı aldım acaba ya.
teşekkürler.umarım işe yarar.yengeç keşke dr una sorsaydın ama belki benim ki tozdur seninki kapsül.aynı işe yarıyordur.şu an elimizde ilaç yok resmini koyamıyorum onun için.belki de sen o ilacın faydasını görürsün inşallah tabi.
toz veya kapsül ikisinin de etken maddesi aynı pazarlaması değişik o yüzden için rahat olsun doğru ilaç