Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
valla bizim ilacın üzerinde etiket yoktu.isveçten geliyormuş.hani büyük boy baharat kavanozları vardır ya su bardağı büyüklüğünde öyle bir kavanozun içindeydi.üzerinde hiç bir şey yazmıyordu.eczacı bu hazırlanan bi ilaç demişti.solgar yazmıyordu monohydroclorig mi ne öyle bir şey yazıyordu.reçetede...

selam benim eşimde 1 temmuzda çif taraflı varikosel ameliyatı olsu ameliyat öncesi sayı 8 milyondu. ameliyat sonrası 3 ay sonra 11 milyon oldu 3 gün önce baktırdık 14 milyon olmuş. faydası oluyor sanırım. bide en az 6 ay sonra tam düzelebilirmiş.bende aşılama oldum 2 gün önce bakalım hamiş olabilecekmiiyim CADIARZU

selam benim eşimde 1 temmuzda çif taraflı varikosel ameliyatı olsu ameliyat öncesi sayı 8 milyondu. ameliyat sonrası 3 ay sonra 11 milyon oldu 3 gün önce baktırdık 14 milyon olmuş. faydası oluyor sanırım. bide en az 6 ay sonra tam düzelebilirmiş.bende aşılama oldum 2 gün önce bakalım hamiş olabilecekmiiyim CADIARZU

slm bende mersındeyım nerde amelıyat oldunuz ve neden acele ettın asılama ıcın dr.kım sende problem varmı? kusura bakma böyle coksoru sordumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 senın dr.kım

slm bende mersındeyım nerde amelıyat oldunuz ve neden acele ettın asılama ıcın dr.kım sende problem varmı? kusura bakma böyle coksoru sordumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 senın dr.kım

selam canım.. tek tek cevaplim o zaman :teytey: yenişehir hastanesinde, acele etmemizin sebebi eşimin sabırsız olması:) en azından 6 ay bitince yaptıralım dedim, o şimdi yaptıralım dedi de başka bişi demedi:) evet bendede problem var malesef pko luyum. tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş işte :ecrin_bebek: doktorum içel tıp merkezinde siyami aksoy. birinci aşılamayı adanada yaptırdım yumurta takibi için her gün git gel çok zor oluyodu orayı bıraktım ama orası iyyidi burdan!! ümidim var yinede inşlh tutar :Saruboceq:

suaenvar sizdeki problemler neler. siz nerelere gittiniz paylaşırsan sevinirim

bende sorularına tek tek cevap vereyim:) eşim yenişehir de ameliyat oldu.acele etmemeiz ise eşimiz sabırsızlığı en azından 6 ay geçsin öle yaptıralım dedim, yok dedi :sm_confused: malesef bende pko var, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. doktorum içel tıp daki siyami aksoy. 1. aşılamamda adanaya gidiyodum yumurta takibi için hergün gitmek çok meşekkatli oldu bende bu sefer mesinde yaptırayım dedim.
sendeki gelişmeler neler hangi doktora gidiyosun sende problem varmı ne yaptınız bu zamana kadar paylaşırsan sevinirim:)

suaenvar sizdeki problemler neler. siz nerelere gittiniz paylaşırsan sevinirim

ben 4 yıllık evlıyım,esımın varıkoselıvardı 2 yıldır bılıyoduk ama bıtkı denedık olmadı tıp fakultesınde oldu mıkro cerr. ıle 3 ay doldu amlyat olalı test yaptırmadık daa,benım tekrarlayan yumurtalık kıstlerım var dr.hemfıkır değıl ama yumurtlama problemımde var mıssss,yada yumurta catlamama kıstlerın sebebı beklıyoruz bız amelıyattan 6 ay sonraya düzelme baslıyomus 1 yıla kadar beklemeyı düşünüyoruz hakkımızda hayırlısı olsun:Saruboceq: yakın oturuyoruz sanırım bızde ıcel tıpa yakınız,ben ğözde ğülay hanımı beğenıyom bu ay baska dr ğıtmıstım yenısehırde feyza hanımaıyıbı dr. ama kafamı katıstırdı ıyıce delikafaduldencok dr değıstırmek ıyı değılmıs bu kez ıyı anladım zamanında cok dr değıstırdım artık bu hataayı yapmayacamay cok uzun olduakannehir kusura bakma sen kac yıllık evlısın

ben 4 yıllık evlıyım,esımın varıkoselıvardı 2 yıldır bılıyoduk ama bıtkı denedık olmadı tıp fakultesınde oldu mıkro cerr. ıle 3 ay doldu amlyat olalı test yaptırmadık daa,benım tekrarlayan yumurtalık kıstlerım var dr.hemfıkır değıl ama yumurtlama problemımde var mıssss,yada yumurta catlamama kıstlerın sebebı beklıyoruz bız amelıyattan 6 ay sonraya düzelme baslıyomus 1 yıla kadar beklemeyı düşünüyoruz hakkımızda hayırlısı olsun:Saruboceq: yakın oturuyoruz sanırım bızde ıcel tıpa yakınız,ben ğözde ğülay hanımı beğenıyom bu ay baska dr ğıtmıstım yenısehırde feyza hanımaıyıbı dr. ama kafamı katıstırdı ıyıce delikafaduldencok dr değıstırmek ıyı değılmıs bu kez ıyı anladım zamanında cok dr değıstırdım artık bu hataayı yapmayacamay cok uzun olduakannehir kusura bakma sen kac yıllık evlısın

bende 3 bucuk yıl oldu. bende pko var ama doktor seninki ok problem deil diyo. yani benim yuymurtalar kendi kendine büyüemiyo yardımcı destek haplarla büyüyo nitekim bu aşılamada her kes iğne ilebüyütürken ben klomenle büyüdü benimki. önemli olan eşimin spermleri bi düzelseydi. gözde ye giteyide düşündüm önce ama dediğin gibi doktor değiştirmek istemedim . gittiğim doktor da beni rahatlatıyo sakin biri mutevazi buda çok önemli! şimdi ne yamayı düşünüyısunuz olurunaı bıraktınız? doktor bizede 6 ay sonra test yaptırın demişti ama benim eşim zaten bu testi yapan cihazlara baktığı için istediği zaman kendi testini kendi yapıyo o yüzden öle 2 kere baktırdı. gelişmeleri yazıcam sende yaz mutlaka kaydirigubbakcemile5

bende bır an önce test yaptırsın ona ğöre vıtamın falan alır dıyorum sızın morfolojı areketlılık nasıl

bıde esın anğı sat. çalısıyo benım esım ordada veremıyo testı evden ğötürüyo oyüzden bu testı yaptırmak bızım ıcın cok zor oluyo

bıde esın anğı sat. çalısıyo benım esım ordada veremıyo testı evden ğötürüyo oyüzden bu testı yaptırmak bızım ıcın cok zor oluyo

canım sayısı kaçtı? inşlh yüksek çıkar. benim eşimde 6 ay önce 22 milyondu ama sıcak suya gittik döndüğümüzde ani inişle 8 milyona düşmüştü. doktorda şaşırdı. sıcak suya felan gitmeyin. aşırı sıcak ve soğuk sular etkiliyo spermleri. ameliyat sonrası yavaş yavaş yükseliyo bakalım. inşlh sizinkide yüsek çıkarda benim gibi aşılamaya mecbur kalmassınız. iyi temennilerim sizinle:)

bızım sayı amlyt. öncesı 39 mılyondu bı ara %13 hareketlılıktı bı de morfolojı %4 tü ğülay hanım ğözdedekı cok düşük morfolojı dedı asılama bıle olmaz ancak tüp bebek olur dedı sonra amelıyata karar verdık yoksa esımın olmaya pek nıyetı yoktu evet sıcak etkılıyo mesela bızımde bıtkıse seyler kullanınca yükselıyodu bırakınca düşüyodu değerler,ılac derken vıtamın falan demıstım amelıyat sonrası dr.verdımı?

X