sağol canım darısı başına inşallah her zaman duacıyım.ama bence umutsuz olma benim adetim gecikti ama hemen 3 ayda hamile olabileceğim gelmedi aklıma ama oldu sen umudunu kaybetme hangisi hayırlıysa o yoldan gelsin bebeğin ister doğal ister tüp ama umudunu kaybetme
inşallah güzel haberlerinizi duyarız
ben de bunların bir çoğunu yaptım.kızlar tek tek yazamıyorum hepiniz çok sağolun canlarım darısı sizlere doktora gittim bugün kesemizi gördük kalp atışı için erken 2 hafta sonra gel dedi resim verdi buzdolabına astık minnacık bi nokta..
hepinize duacıyım kızlar inşallah sizler de yaşarsınız bu mutluluğu
soranlar olma ameliyattan önce en son testte sayı 24 mil.du sanırım
ileri hareket %15
ileri yavaş%5
gerisini hatırlamadım morfoloji de %6 idi
gnc den arginmax die bi vitamin almıştık ameliyattan önce bitirdik 3 ay k.boynuzu denedik ameliyat öncesi sonra 1 ay havuç suyu içti
tekrar k.boynuzuna başlamıştık
bol incir yedik taze kışın da zeytinyağlı kuru incir verecektim
kuru yemiş,bol bol
ramazan da namaza başlamıştım
her akşam meryem suresi okudum 41 e tamamlayacaktım ama beyramda okuyamadim kaldı öyle
bence mutlaka deneyin türkçesini okudum anlayarak
707 kere ya varis die tesbih çektim vakit buldukça
böyle işte kızlar eşim 24 eylül de kontrole gidecekti 3 ay doldu bayram geçsin giderim dedi sonra 24 ekimde gidim dedi daha tahlil yaptırmadı yani
düzelme oldu mu yoksa Allah ol dedi ve düzelmeden mi oldu bilemem
istersen bi tahlil yap ta görelim dedim eşime istemiorum o stresi yaşamayı dedi
kalp atışını duyalım doktoruna gidip haber vericek
kızlar inşallah en kısa zaman da sizde yaşarsınız bu duyguyu
sormak istediklerinizi yazın cevaplarım
ameliyat ta kararsız arkadaşlar mutlaka olun çok kolay
öptüm herkesi
sağol canım darısı başına inşallah her zaman duacıyım.ama bence umutsuz olma benim adetim gecikti ama hemen 3 ayda hamile olabileceğim gelmedi aklıma ama oldu sen umudunu kaybetme hangisi hayırlıysa o yoldan gelsin bebeğin ister doğal ister tüp ama umudunu kaybetme
inşallah güzel haberlerinizi duyarız
arkadaşlar dün sperm testi yaptırdık..3 ay geçti varikosel ameliyatının üzerinden..değerimiz ameliyattan önce 6 milyondu, 12 milyon olmuş..harektlilik oranımız %25 idi, %75 olmuş..ama ileri hareketlimiz hala % 2..ne bileyim sevindik ama hala tam değerlere ulaşamadık..ameliyat işe yaramış dedi doktor..bilemiyorum inşallah sonradan düşmez tekrar..aşılamamı yaptırsak ne yapsak..
arkadaşlar dün sperm testi yaptırdık..3 ay geçti varikosel ameliyatının üzerinden..değerimiz ameliyattan önce 6 milyondu, 12 milyon olmuş..harektlilik oranımız %25 idi, %75 olmuş..ama ileri hareketlimiz hala % 2..ne bileyim sevindik ama hala tam değerlere ulaşamadık..ameliyat işe yaramış dedi doktor..bilemiyorum inşallah sonradan düşmez tekrar..aşılamamı yaptırsak ne yapsak..
emel diğer arkadaşlarında dediği gibi cnım biraz daha sabredin zordur biliyorum beklemek bi an önce bebiş olsun istiyosundur değerleriniz yükselmiş inşallah daha iyi olur bende ameliyttan 6 ay sonra hamile kaldım sana tavsiyem 3-4 ay daha beklemeniz bu arada dr ilaç verirse onu kullanın bize ace selenyum vermişti 1 ay kullandı eşim birde eşin içerse keçiboynuzu kürü yap ve tabiki bol bol dua Allah emanet ol
mrb kızlar bize de doktor ilaç vermemişti 3 ay sonra bi bakalım karar veririz demişti şükür gerek kalmadı
umutsuzluğa kapılmayın ve k.boynuzunu deneyin mutlaka
güzel haberlerinizi duyup tebrik etmek istiyorum sizi
dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?