- 16 Eylül 2017
- 7.438
- 13.760
- 248
- Konu Sahibi kalbimaciyor
-
6 içinde boşandığımı söylemedim ben teşekkür ederim bakış açınıza da, doğru da diyorsunuz ama amacımı önceki mesajda da belirttim "ayrılmak üzere olduğum KOCAM" olma sebebi ile. Daha önce korkak fake hesaplardan mesaj atıyordu bu seferde başkası mı o mu diye. Bu seferde ayrılıyorsun ne diye o mu değil mi diye öerak ediyor diyecekseniz belki de ama yaşanan her detay, duygu yada her neyse tüm hepsi burada aktarılacak kadar yeterli değil.Ya yani doğruları söyleyince de kızıyorsunuz kusura bakmayın da. Eğitimli bir kadınsınız annesiniz kendinize kudurmuş gibi bir sıfatı yakıştırıyorsanız o sizin bileceğiniz iş. 6 ay içinde daha boşanmadan iki kişiyle görüşmek doğru değil, çocuk değilsiniz instagramda ısrar ediyorsa adam engeller geçersiniz. Her ısrar eden adamla konuşmuyoruz birbirimizi kandırmayalım. Hayatınızda birini istemek en doğal hakkınız ama mantıklı işler yapın. Doğruları duyunca da sinirlenmeyin.
Belki muhtehcen konuşmuyorsunuz ama adam size cinsellik le alakalı birşeyler diyorsa sizde hala konuşuyorsanız yada konuşma devam ediyorsa bu aynı kapıya çıkıyor erkeklerin gözünde. Ortam artık pis temkinli olmakta fayda var. Umarım iyi olur herşeyBelki bilinçaltında evet ama akıl büyük nimet kullanmasını bilirsen temkinliydim ama sanki ben adama bu müstehcen şeyleri konuşmak için cesaret vermişim gibi bi algı oluşmuş tövbe yarabbim resmi evlisin genede evliyken konuşulmaz falan diye, ayrılmak üzere olduğum eşimde instagramı silmeden önce fake hesaplardan yazıyordu %1de olsa yine acaba o mu diye birazda o sebeple konuştum. Zaten engelledim artık kimse
:) Peki bunlar sizin kendinizi haklı bulmanızı sağlıyorsa öyle olsun. İyi akşamlar dilerim6 içinde boşandığımı söylemedim ben teşekkür ederim bakış açınıza da, doğru da diyorsunuz ama amacımı önceki mesajda da belirttim "ayrılmak üzere olduğum KOCAM" olma sebebi ile. Daha önce korkak fake hesaplardan mesaj atıyordu bu seferde başkası mı o mu diye. Bu seferde ayrılıyorsun ne diye o mu değil mi diye öerak ediyor diyecekseniz belki de ama yaşanan her detay, duygu yada her neyse tüm hepsi burada aktarılacak kadar yeterli değil.
Günümüzde tabirle yürüme dedikleri şeye bakarsan tanımadığımız kaç erkek-kadın o amaçlarda takip isteği mesaj atanlar var. Hepsini değerlendiriyorum he evet kim olursa hiç boş bırakmıyorum niye bırakayım ki eşim yok bileyim yokŞaka gibii adam fotoğraflarınızi görmüştür en fazla nerden ne anladı da sizden kopamıyormuş, neyin ısrarı siz bisey demeden ilk başta belki sevgiliniz var belki evlisiniz(ki öyle) siz de bi nefes alsaydınız.. Ayrıca her ağzı iyi laf yapana böyle meyledecekseniz başınız çok ağrır zira instagram tam olarak öyle bi yer.
tanımak için ısrarcı demeye çalıştım. Kopamıyor gibi bi kelime kullanmadım sanırım. (Sanırım diyorum)Şaka gibii adam fotoğraflarınızi görmüştür en fazla nerden ne anladı da sizden kopamıyormuş, neyin ısrarı siz bisey demeden ilk başta belki sevgiliniz var belki evlisiniz(ki öyle) siz de bi nefes alsaydınız.. Ayrıca her ağzı iyi laf yapana böyle meyledecekseniz başınız çok ağrır zira instagram tam olarak öyle bi yer.
Az önce bir konu okuyordum da bi arkadaş çok güzel özetlemiş, aynen ya burası sözde :hala evliyken bu tarz konuşmaları yapmak karşınızdaki çakal erkeğin cinselliği konuşması kadar tuaf
Az önce bir konu okuyordum da bi arkadaş çok güzel özetlemiş, aynen ya burası sözde :
" Güya kadınlar kulübü bura..
Yargılana yargılana gerçekten derdi olanlar derdini anlatırken utanıyor.
Ben bunu yaşadım demeye dilimiz varmıyor.
Niye?"
Benim için değil ama biley paylaşırken böyle aradığımız yorumu bulmak için yargıya mahal verilmesin diye iğne ucunda duruyoruz gibi yazıyoruz. Sözde kadın olarak.
Evet bişeyler paylaşıyoruz herkese açık yorum bekliyoruz ama hala hala neden kadın kadın sebepsiz yargılıyor. Buraya yazıyorsak böyle ileri yargılamaları da ithamları da hak ediyoruz değil.
Ben ZATEN ENGELLEDİM HER ÖNÜME GELENLE KONUŞUYORUM mu dedim. Açıkladım okursanız sevinirim. Bende savunmadımki yaptığımı ama ilerletecek ve doğru yaptığımı savunacak bi sözde sarfetmedim. Yazdım gereken yorumları okudum kendi çizgime düşeni yaptım bitti ☺
Demek istediğim benim konum öyle abartılacak değil ama bazı konularda da gördüğümüz gibi bazı diller gerçekten çok acımasız gereken yorum yerine fazlaca gereksiz ayrıntılara giriliyor.
Her türlü yorum gelecektir almak istediklerinizi alırsınız almadıklarınızı almazsınız ama kimseye neden böyle söylediniz diyemezsiniz diyemeyizde düşünce çünkü bunAz önce bir konu okuyordum da bi arkadaş çok güzel özetlemiş, aynen ya burası sözde :
" Güya kadınlar kulübü bura..
Yargılana yargılana gerçekten derdi olanlar derdini anlatırken utanıyor.
Ben bunu yaşadım demeye dilimiz varmıyor.
Niye?"
Benim için değil ama biley paylaşırken böyle aradığımız yorumu bulmak için yargıya mahal verilmesin diye iğne ucunda duruyoruz gibi yazıyoruz. Sözde kadın olarak.
Evet bişeyler paylaşıyoruz herkese açık yorum bekliyoruz ama hala hala neden kadın kadınk sebepsiz yargılıyor. Buraya yazıyorsak böyle ileri yargılamaları da ithamları da hake diyoruz değil.
Ben ZATEN ENGELLEDİM HER ÖNÜME GELENLE KONUŞUYORUM mu dedim. Açıkladım okursanız sevinirim. Bende savunmadımki yaptığımı ama ilerletecek ve doğru yaptığımı savunacak bi sözde sarfetmedim. Yazdım gereken yorumları okudum kendi çizgime düşeni yaptım bitti ☺
Demek istediğim benim konum öyle abartılacak değil ama bazı konularda da gördüğümüz gibi bazı diller gerçekten çok acımasız gereken yorum yerine fazlaca gereksiz ayrıntılara giriliyor.
Amaç bilinç oluşsun yoksa ne haddime kime ne söylemesini öğretecek değilim. Sadece gerçekten bazı diller çok incitici çoğumuz kadın olarak kırılmışız burdayız yada bi çare fikir arıyoruz burdayız yapmayalım demek istediğimHer türlü yorum gelecektir almak istediklerinizi alırsınız almadıklarınızı almazsınız ama kimseye neden böyle söylediniz diyemezsiniz diyemeyizde düşünce çünkü bun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?