Valla hiçbir şey anlamıyorum bu erkeklerden...

Tamamini okumadım. Boşanma aşamasında barı#ma ihtimali yoksa biriyle görüsmek normal. Ama terbiyeli biri israrla instagram dmden mesaj atmaz. Heleki daha ortada bir şey yokken esiyle neden ayrildigini,cinsel isteklerini anlatmaz.

6 içinde boşandığımı söylemedim ben teşekkür ederim bakış açınıza da, doğru da diyorsunuz ama amacımı önceki mesajda da belirttim "ayrılmak üzere olduğum KOCAM" olma sebebi ile. Daha önce korkak fake hesaplardan mesaj atıyordu bu seferde başkası mı o mu diye. Bu seferde ayrılıyorsun ne diye o mu değil mi diye öerak ediyor diyecekseniz belki de ama yaşanan her detay, duygu yada her neyse tüm hepsi burada aktarılacak kadar yeterli değil.

Belki muhtehcen konuşmuyorsunuz ama adam size cinsellik le alakalı birşeyler diyorsa sizde hala konuşuyorsanız yada konuşma devam ediyorsa bu aynı kapıya çıkıyor erkeklerin gözünde. Ortam artık pis temkinli olmakta fayda var. Umarım iyi olur herşey

:) Peki bunlar sizin kendinizi haklı bulmanızı sağlıyorsa öyle olsun. İyi akşamlar dilerim

Bu boşanan erkeklerin yüzde 80 ininde cinsellikten yüzü gülmüyor ,hatta karıları çok isteksiz oluyor vs ya hep aynı numara adam bildiğin ayak yapmış. Kendi yanlışlarını anlatamaz tabi. Ayrıca hala üstüne basa basa adam çok güzel sohbet ediyordu minvali şeyler söylüyorsunuz :) yeşilçam izlemediniz herhalde avına yaklaşan nuri alço taktiği bu ablacım. Önce güzel güzel konuşurlar daha sonra buluştuğunuzda gerçek yüzünü anlardınız bence bunu sizde biliyordunuz sadece kondurmak istemediniz. duygusal boşluktasınız gerçekten anlıyorum ama şu an boşanma aşamasında olduğunuz için başınıza dert açmayın gerçekten , çünkü insanların ne mal olduğunu bilmiyoruz , belki kocan dı belki de yabancıydı ama kocana bunları anlatmakla tehdit edip şantaj bile yapabilirdi. Allah korumuş mu diyelim ne diyelim , çünkü daha önce bu ve bunun benzeri birkaç haber görmüştüm. Önce güzelce boşanın daha sonra ne isterseniz yapın bizi ilgilendirmez..

Şaka gibii adam fotoğraflarınızi görmüştür en fazla nerden ne anladı da sizden kopamıyormuş, neyin ısrarı siz bisey demeden ilk başta belki sevgiliniz var belki evlisiniz(ki öyle) siz de bi nefes alsaydınız.. Ayrıca her ağzı iyi laf yapana böyle meyledecekseniz başınız çok ağrır zira instagram tam olarak öyle bi yer.

Günümüzde tabirle yürüme dedikleri şeye bakarsan tanımadığımız kaç erkek-kadın o amaçlarda takip isteği mesaj atanlar var. Hepsini değerlendiriyorum he evet kim olursa hiç boş bırakmıyorum niye bırakayım ki eşim yok bileyim yok. Az çok bduyuyoruz kadına şiddet zaten fırladı gidiyor. Tabiki ne haberler çıkıyor neler var kimse ayranım ekşi demez. Zira instagramı evladım için kullanıyorum orda onunla olan hatıralarımı biriktirmek için takipçi sayım bile topu topu 14 kişi ailem var sadece. Az çok biliyorum ama adam baya baya konuşuyor, misal veriyorım konuştuğumuz konulardan ben asya mutfağını severim mesela o konularda da baya ilgiliyim. Evlenmeden önce japonyaya gitme durumum vardı master için, kendisi de yıldız teknikte master yapıyormuş. Asya mutfağını sever misin peki dedi. Asya mutfağına ait şeylerde doğrusu hem heryerde bulunmuyor hemde pahalı. Bana nerden nasıl alacağımı bi kaç tarif verince gelde konuşma. Konuştuğumuz konulardan birisi için misal dedim bu arada. Zaten dediğiniz doğru hem duygusal boşluğuma denk geldi hemde acaba ayrıldığım eşim mi diye anlamaya çalışmaktı amacım, ne kadar temkinli olsamda sohbetin buraya gelmesinde duygusal boşluk biraz etkiledi ben bilinçli olarak farkedemesemde. Zaten işler değişmeye başladığında huzursuz oldum buraya sordum. Engelledim bitti.

tanımak için ısrarcı demeye çalıştım. Kopamıyor gibi bi kelime kullanmadım sanırım. (Sanırım diyorum)

Bu arada çocuğumun fotoğrafları var onunla la mahremiyetimiz. Öyle de olduğu için adamı ne takip ettim nede ben kabul ettim takip isteğini. Sadece dmden yaklaşık 2,5 ay boyunca her gün mesaj atmış. Israrınız ne siz kimsiniz diye sordum biraz azarlar şekilde de.

hala evliyken bu tarz konuşmaları yapmak karşınızdaki çakal erkeğin cinselliği konuşması kadar tuaf

hala evliyken bu tarz konuşmaları yapmak karşınızdaki çakal erkeğin cinselliği konuşması kadar tuaf
Az önce bir konu okuyordum da bi arkadaş çok güzel özetlemiş, aynen ya burası sözde :
" Güya kadınlar kulübü bura..
Yargılana yargılana gerçekten derdi olanlar derdini anlatırken utanıyor.
Ben bunu yaşadım demeye dilimiz varmıyor.
Niye?"

Benim için değil ama biley paylaşırken böyle aradığımız yorumu bulmak için yargıya mahal verilmesin diye iğne ucunda duruyoruz gibi yazıyoruz. Sözde kadın olarak.

Evet bişeyler paylaşıyoruz herkese açık yorum bekliyoruz ama hala hala neden kadın kadınk sebepsiz yargılıyor. Buraya yazıyorsak böyle ileri yargılamaları da ithamları da hake diyoruz değil.

Ben ZATEN ENGELLEDİM HER ÖNÜME GELENLE KONUŞUYORUM mu dedim. Açıkladım okursanız sevinirim. Bende savunmadımki yaptığımı ama ilerletecek ve doğru yaptığımı savunacak bi sözde sarfetmedim. Yazdım gereken yorumları okudum kendi çizgime düşeni yaptım bitti

Demek istediğim benim konum öyle abartılacak değil ama bazı konularda da gördüğümüz gibi bazı diller gerçekten çok acımasız gereken yorum yerine fazlaca gereksiz ayrıntılara giriliyor.

Her türlü yorum gelecektir almak istediklerinizi alırsınız almadıklarınızı almazsınız ama kimseye neden böyle söylediniz diyemezsiniz diyemeyizde düşünce çünkü bun

Her türlü yorum gelecektir almak istediklerinizi alırsınız almadıklarınızı almazsınız ama kimseye neden böyle söylediniz diyemezsiniz diyemeyizde düşünce çünkü bun
Amaç bilinç oluşsun yoksa ne haddime kime ne söylemesini öğretecek değilim. Sadece gerçekten bazı diller çok incitici çoğumuz kadın olarak kırılmışız burdayız yada bi çare fikir arıyoruz burdayız yapmayalım demek istediğim

Tabi alan alır almayan kendisi bilir yine

Sen ne olursa olsun hala evlisin, adam evli; muhtemelen onun eşiyle şuan için boşanma durumu yok ve davasıda yok; adam sizle yaşamayı planladığı cinsellik ile ilgili sürekli konu açıyor ve siz adamla konuşarak yüz vermeye devam ediyorsunuz, sonra sana yanlış yapıyorsun diyenlere kızıyorsun. Her şeyi geçtim, adam bu konuşmaları ailene eski eşine falan atsa sana kızıp ne yapacaksın, velayeti bile kaybedebilirsin biliyorsun değil mi; çünkü evli bir adamla ilişkin varmış gibi duruyor. Adamın niyeti belli yatacak kadın arıyor, bunuda sana ima etmiş, senin ona evlenmeden olmaz diyip diyip , konuşmaya devam etmende onun gözünde naz sadece; çünkü konuşmaya devam ederek ona cesaret veriyorsunuz çünkü.

Adamın niyeti çok belli. Cinsel isteklerini yazmak nedir ki? Kusura bakma da sen de daha boşanma dan mesajlara baslamissin unutma hala evlisin

Unutmadan senin gibi birsürü kadına aynı sözleri yazıyordur. Kimi avına dusururse artik

boşluktasınız bence , o yüzden ilginizi çekebilir bu tarz şeyler .
aman bi yanlışa düşmeyin inşallah.

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Adam diyor ki ayıplamayın da
Kızım verecek gibi duruyorsun vereceksen gel.
Flört aşamasında cinsellik konuşmak ne yani
Deniyor başarabilse sizle mesajlaşarak ya da hangi kanaldan konuşuyorsanız seks yapacak işte. Sanal seks telefon seksi ne deniyor bir adı var onunda unuttum

Flörtte ya da ilişkide cinsellik konuşmak nedir
Bu konuya açıksanız bir araya geldiğinizde yaşarsınız yok eğer değilseniz bunu anladığı an kesmesi gerekir
Neden deniyor çünkü siz de o ışığı görmüş kendince
Belki sizin hiç böyle bir niyetiniz yok ama konuşmaya devam ederek 'aha güldü verecek' diye düşünen erkeklerin yığın olışturduğu bir toplumda böyle düşünmesi iğrenç olsa bile olağan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…