Yeni flört

Soru sahibi merhaba, evli değilse bile birçok kişiyle flört ediyordur.

Ayrıca niye yüz yüze görüşmüyorsunuz uzak mesafe mi?

Tam olarak aslında internetten tanismadim arkadaşım dedi böyle biri var o da senin gibi bir hayat tarzı sürmek istiyor bir istek at konuşun sonra buluşma ayarlayın dedi bende o şekilde yaklaştım.Beğendim de ama dediğim gibi ilgi asla yok.Cok samimi konuşur mesela sürekli konuşmaları o başlatır ama napiyorsun tarzı şeyler.Benim hayatım ile alâkalı bir merak duygusu yok.Bende bundan rahatsız olduğum için dedim hani ben takılmalık değil ciddi ilişki düşünüyorum.Sen bu konuda ne düşünüyorsun ona göre devam edelim dedim bence bunda kötü bir şey yok.Sevip sevilmek istemek herkesin hakkı olan bir şey.
Elbette kötü bir şey yok.
Beklentinizi karşılamıyorsa devam etmeye gerek yok. İlgi olmadan olmaz.

Soru sahibi merhaba, evli değilse bile birçok kişiyle flört ediyordur.

Ayrıca niye yüz yüze görüşmüyorsunuz uzak mesafe mi?
Hayır değil.Normalde ilk zamanlar birbirini tanıma evresidir heyecan çok olur diye biliyorum ama karşımdakinden bunu göremiyorum.Dediginiz gibi yüksek ihtimalle konuştuğu birden fazla kadın var.Sanaldan da tanismadik sayılır çünkü arkadaşımın uzaktan tanıdığı bir arkadaşı kendisi.Evli olmadığına eminim.

Elbette kötü bir şey yok.
Beklentinizi karşılamıyorsa devam etmeye gerek yok. İlgi olmadan olmaz.
Evet haklısınız ama konuşmayı bitirmek için mesajını beğeniyorum 10 dakika sonra naptin diye mesaj atıyor yazıyorum aradan bir saat geçiyor cevap veriyor vs. İlişkisi biteli de bir buçuk yıl olmuş 8 aylık bir ilişkisi varmış başka da sevgilisi olmamış.Hatta eski sevgilisinden ayrılma nedeni ise kızın ona ilgi göstermemesi ve umursamaz olmasıymış.Suan rahatsız olduğu şeyleri kendi yapıyor bilmiyorum belki de bilerek bana bu şekilde davranıyor geçmişten dolayı.Yüz yüze gelebilirsem ancak o zaman anlarim niyetini.

Evet haklısınız ama konuşmayı bitirmek için mesajını beğeniyorum 10 dakika sonra naptin diye mesaj atıyor yazıyorum aradan bir saat geçiyor cevap veriyor vs. İlişkisi biteli de bir buçuk yıl olmuş 8 aylık bir ilişkisi varmış başka da sevgilisi olmamış.Hatta eski sevgilisinden ayrılma nedeni ise kızın ona ilgi göstermemesi ve umursamaz olmasıymış.Suan rahatsız olduğu şeyleri kendi yapıyor bilmiyorum belki de bilerek bana bu şekilde davranıyor geçmişten dolayı.Yüz yüze gelebilirsem ancak o zaman anlarim niyetini.
Bence bahane aramak gibi oluyor bunlar; bazısının yapısında yok ilgi, incelik, hassasiyet. Şimdiden böyle düşündürüp huzursuz etmesi çok kötü.

Merhabalar:) 3 hafta önce tanıştığım bir bey var şuan kendisi ile flört ediyoruz.Yan yana gelmedik ama ilerleyen zamanlarda düşünüyoruz.Kızlar benim derdim şu bu beyefendi henüz benim numaramı istemedi.İkimiz de 24 yaşındayız ve karşıdakinin evli olma ihtimali yok bunu biliyorum.Sürekli instadan konuşuyoruz.Bazen 3 4 saat cevap vermediği oluyor.Ben bunu kendisine söyledim artık yaşım da ilerlediği için gerçek bir ilişki istiyorum senden bunun izlenimini alamadığım için konuşmak istemiyorum dedim ama kendisi baya panikledi ve asla öyle bir düşüncesinin olmadığını kendisinin de sevilip sevmek istedigini ve devam etmek istediğini belirtti biz konuşmaya devam ettik.Sorun şu ki çok istekli konuşuyor ama ortada samimi bir flört göremiyorum hani ilk zamanlar insanlar sürekli mesajlasir araşır vs. ama bizde öyle bir durum yok.Sizce tepkim nasıl olmalı.Daha önce 2 senelik bir ilişkim olmuştu onda da ilgisizlikten dolayı ayrılmıştım tahammül seviyem çok az.
Bu Z kuşağı erkek çocuklarına dikkat edin.ayakta uyutup cebe 5 -10tane atar.. şimdiki şu zaman tehlikeli. Kendinize dikkat edin. Kendinizi sevdirmek için uğraşmayın...

Merhabalar:) 3 hafta önce tanıştığım bir bey var şuan kendisi ile flört ediyoruz.Yan yana gelmedik ama ilerleyen zamanlarda düşünüyoruz.Kızlar benim derdim şu bu beyefendi henüz benim numaramı istemedi.İkimiz de 24 yaşındayız ve karşıdakinin evli olma ihtimali yok bunu biliyorum.Sürekli instadan konuşuyoruz.Bazen 3 4 saat cevap vermediği oluyor.Ben bunu kendisine söyledim artık yaşım da ilerlediği için gerçek bir ilişki istiyorum senden bunun izlenimini alamadığım için konuşmak istemiyorum dedim ama kendisi baya panikledi ve asla öyle bir düşüncesinin olmadığını kendisinin de sevilip sevmek istedigini ve devam etmek istediğini belirtti biz konuşmaya devam ettik.Sorun şu ki çok istekli konuşuyor ama ortada samimi bir flört göremiyorum hani ilk zamanlar insanlar sürekli mesajlasir araşır vs. ama bizde öyle bir durum yok.Sizce tepkim nasıl olmalı.Daha önce 2 senelik bir ilişkim olmuştu onda da ilgisizlikten dolayı ayrılmıştım tahammül seviyem çok az.
Sor bakayım annene yalancı damat ister miymiş? Boşver balım ya yoluna bak olmaz ondan 😊

Back
X