Arkadaşımın tanıdığı birisi çünküYaş ve medeni durumundan nasıl eminsiniz peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşımın tanıdığı birisi çünküYaş ve medeni durumundan nasıl eminsiniz peki
Ya aşırı komiksiniz:) Ben hemen evlenmek demiyorum bu devirdeki inanlar gibi iki takılayım gönül eğlendirip bırakılmak istemiyorum.Sevip sevilmek istiyorum olay bundan ibaret .bence ondan cok sen garipsin. Yüzyüze görmemissin bile ama ciddiyim muhabbetlerine girmissin. 24 yasinda degilde 45 yasindasin sanki. Biraz cool ol sekerim
2 kere sesli 1 kere görüntülü konuştuk.Birbirinizin sesini duymak için de instagramdan mi araşıyorsunuz? Yoksa hiç sesli konuşmadınız mı? 3 haftada telefon numarası istememesi çok garip..
Bu sitedeki kadınlarda öfke ve anlama problemi var galiba.Ben evleneceksen gel demedim.Ciddi ilişki istiyorum takılıp bırakılmalık bir ilişki istemiyorum dedim.Karsimdaki eğer böyleyse iletişimi kesmek istedim.Ciddi ilişki ile takılmalık ilişkinin farkını da biliyorsunuzdur diye düşünüyorum.Daha 24 yaşındasın, altı üstü üç haftadır konuştuğun adama ne alaka evleneceksen gel diyorsun anlayamadım ben. Yemin ediyorum libidokiller, flörtkiller, aşkkiller vs yani her ne haltsa işte.
3 haftalık adama bu sorulmaz, ilişkinin yönü anlaşılmaya çalışılır. Daha bir ay olmamış biriyle biz neyiz biz ne yapıyoruz bu ilişki nereye gidiyor konuşması yapılmaz. İlk ay daha adamın nereli olduğunu, ne iş yaptığını falan öğrendiğin aydır. Allah akıl fikir verdiği için ilk sinyalleri toplarsın bakarsın flört olmuşsunuz her şey güzel gidiyor aklımda soru işareti kalmasın dersin anca o zaman işte 'sen benden ne tür bir ilişki bekliyorsun bak ben takılmalık bir ilişki istemiyorum' konuşmasını yaparsın belki. O da bir ihtimal. Takılmalık ilişki istemediğini de böyle konuşarak bile belli etmene gerek yok eve gel şuraya gel buraya gel tatile gidelim diyen adama hayır dersin erkekler de salak değil yatağa atamayacağı kızı gayet iyi anlar, ona göre ya defolur ya da devam eder. Ablandan sana ilişki özeti.Bu sitedeki kadınlarda öfke ve anlama problemi var galiba.Ben evleneceksen gel demedim.Ciddi ilişki istiyorum takılıp bırakılmalık bir ilişki istemiyorum dedim.Karsimdaki eğer böyleyse iletişimi kesmek istedim.Ciddi ilişki ile takılmalık ilişkinin farkını da biliyorsunuzdur diye düşünüyorum.
Adam bana sorduğu için sorma ihtiyacinda bulundum.Sonra dedikleri ile celiştigini fark ederek bu konuyu tekrardan gündeme getirdim.Adamın benim ile alakalı bildiği ve merak ettiği pek bir şey yok o yüzden kalkıp burada soru açtım.Ben anne babasının ne iş yaptığını bile biliyorum ama kalkıp da kendi sorma gereksiniminde bulunmadı.Bunlar normal mi diye sizlere soru açtım.Hunharca eleştiri yağmuruna tutacaginiza bir abla gibi nasihat verirsiniz benden yaşı büyük olanlar.Kaldi ki 2 senelik ilişkim hariç flört tecrübem çok az bu yüzden bu işler nasıl yürüyor bilmiyorum.Zaten saldım artık çünkü bana karşı şimdiden merak duygusu hiç yok.Karsimdaki adam canım bebeğim hayatımlı konuşmaya başladığı için flört olduğumuzu düşündüm.Allah akıl fikir vermiş ya hani.Bu adam benimle böyle konuşmaya başlıyorsa da benim de sormaya hakkım var kimse kusura bakmasın.Yorum için teşekkürler.3 haftalık adama bu sorulmaz, ilişkinin yönü anlaşılmaya çalışılır. Daha bir ay olmamış biriyle biz neyiz biz ne yapıyoruz bu ilişki nereye gidiyor konuşması yapılmaz. İlk ay daha adamın nereli olduğunu, ne iş yaptığını falan öğrendiğin aydır. Allah akıl fikir verdiği için ilk sinyalleri toplarsın bakarsın flört olmuşsunuz her şey güzel gidiyor aklımda soru işareti kalmasın dersin anca o zaman işte 'sen benden ne tür bir ilişki bekliyorsun bak ben takılmalık bir ilişki istemiyorum' konuşmasını yaparsın belki. O da bir ihtimal. Takılmalık ilişki istemediğini de böyle konuşarak bile belli etmene gerek yok eve gel şuraya gel buraya gel tatile gidelim diyen adama hayır dersin erkekler de salak değil yatağa atamayacağı kızı gayet iyi anlar, ona göre ya defolur ya da devam eder. Ablandan sana ilişki özeti.
Evli ve yalancı.Merhabalar:) 3 hafta önce tanıştığım bir bey var şuan kendisi ile flört ediyoruz.Yan yana gelmedik ama ilerleyen zamanlarda düşünüyoruz.Kızlar benim derdim şu bu beyefendi henüz benim numaramı istemedi.İkimiz de 24 yaşındayız ve karşıdakinin evli olma ihtimali yok bunu biliyorum.Sürekli instadan konuşuyoruz.Bazen 3 4 saat cevap vermediği oluyor.Ben bunu kendisine söyledim artık yaşım da ilerlediği için gerçek bir ilişki istiyorum senden bunun izlenimini alamadığım için konuşmak istemiyorum dedim ama kendisi baya panikledi ve asla öyle bir düşüncesinin olmadığını kendisinin de sevilip sevmek istedigini ve devam etmek istediğini belirtti biz konuşmaya devam ettik.Sorun şu ki çok istekli konuşuyor ama ortada samimi bir flört göremiyorum hani ilk zamanlar insanlar sürekli mesajlasir araşır vs. ama bizde öyle bir durum yok.Sizce tepkim nasıl olmalı.Daha önce 2 senelik bir ilişkim olmuştu onda da ilgisizlikten dolayı ayrılmıştım tahammül seviyem çok az.
Ya Allah aşkına şu soruları güzelce okuyun ben evlilik mi demişim ciddi ilişki mi demişim? Elime mesleğimi almışım ciddi bir ilişki istiyorum amacım 1 aylık sanaldan insana nikahı basmak değil.Alemsiniz gerçektenYok daha neler. Yasin 24 ve yasin cok ilerledi? Telefon numarasi bile olmayan. Hic görmediğin biriyle evlilik dusunuyorsun? Numarani bile istememis ne evliligi?
Anladim ben seni. Niyetim ciddi demek istemissin, bana ciddi yaklas demek istemissin. Ama onun icinde bir kac kez gorusmeniz gerekmezmi? Bence cok cabuk birinin uzerine hayal kurma.Ya Allah aşkına şu soruları güzelce okuyun ben evlilik mi demişim ciddi ilişki mi demişim? Elime mesleğimi almışım ciddi bir ilişki istiyorum amacım 1 aylık sanaldan insana nikahı basmak değil.Alemsiniz gerçekten
Bu kadar mantıklı, ciddi, gerçek bi şey isteyip sonrasında internet üzerinden tanışıp hiç yüzyüze gelmeden, numarası bile olmadan 3 hafta Instagram üzerinden kesik kesik yapılan konuşmaya flört demeniz, bu kişiden beklentiye girmeniz enteresan. Bi şeylerden rahatsız olduysanız çok uzatmamak en güzeli, ayrıca ilişkilerde ilgi çok çok önemli ve baştan nasılsa öyle devam ediyor genelde.Daha önce başımdan bir ilişki geçti çünkü ilgisizlik nedeni ile bitirdim.Gecen sene atandım kendi işim var ve hayatıma giren insandan ciddiyet bekliyorum.Tabiki hemen evlenmek istemiyorum ama ciddi ilişki yaşamak 2 sene kadar sonra da evlenmek istiyorum.Bunlar tabiki planım yoksa Allah bilir belki hiç evlenemeyecegim.Cevremdeki insanlara bakıyorum ve özeniyorum boş boş flört edip takılmak istemiyorum sadece.
Tam olarak aslında internetten tanismadim arkadaşım dedi böyle biri var o da senin gibi bir hayat tarzı sürmek istiyor bir istek at konuşun sonra buluşma ayarlayın dedi bende o şekilde yaklaştım.Beğendim de ama dediğim gibi ilgi asla yok.Cok samimi konuşur mesela sürekli konuşmaları o başlatır ama napiyorsun tarzı şeyler.Benim hayatım ile alâkalı bir merak duygusu yok.Bende bundan rahatsız olduğum için dedim hani ben takılmalık değil ciddi ilişki düşünüyorum.Sen bu konuda ne düşünüyorsun ona göre devam edelim dedim bence bunda kötü bir şey yok.Sevip sevilmek istemek herkesin hakkı olan bir şey.Bu kadar mantıklı, ciddi, gerçek bi şey isteyip sonrasında internet üzerinden tanışıp hiç yüzyüze gelmeden, numarası bile olmadan 3 hafta Instagram üzerinden kesik kesik yapılan konuşmaya flört demeniz, bu kişiden beklentiye girmeniz enteresan. Bi şeylerden rahatsız olduysanız çok uzatmamak en güzeli, ayrıca ilişkilerde ilgi çok çok önemli ve baştan nasılsa öyle devam ediyor genelde.
Evet öyle demek istedim çünkü şimdiki erkekler biraz açık konuşmak gerekirse sevişelim ama arkadaş gibi takılalım birbirimizin hayatında olalım ama sevgili gibi hesap da vermeyelim derdinde.Bende ağzını yoklamak amaçlı ciddi ilişki düşünüyorum sen takılmalık bir şey düşünüyorsan benimle alakalı bu konuşma ilerlemeden konuşmayı bitirelim demeye getirdim lafı.Numaramı vs. de istemeyince kuşkulandim.Tesekkur ederim yorum için.Anladim ben seni. Niyetim ciddi demek istemissin, bana ciddi yaklas demek istemissin. Ama onun icinde bir kac kez gorusmeniz gerekmezmi? Bence cok cabuk birinin uzerine hayal kurma.
Ve eger birseylerin ters gittigini, normal olmadigini hissediyorsan o öyledir. Doğru hissetmişsin yani. 3 hafta numara sormamasi normal degil. Genelde ayni gun sorar erkekler.
Evet bende öyle düşünüyorum.HaklisinAsko konudan bağımsız ben 24 yaşındaki bir erkeğin ciddi düşüneceğini pek sanmıyorum ya muhtemelen flortlestigi bir kaç kişi daha vardır
Yaşın mı ilerlemiş senin? Kaç yaşındasın pardon nereye yetişiyosun ne acele bu? İnmidir cinmidir sen görmüyosun herhalde haberlerde neler oluyor .. hiç ibretlik olmuyor heraldeMerhabalar:) 3 hafta önce tanıştığım bir bey var şuan kendisi ile flört ediyoruz.Yan yana gelmedik ama ilerleyen zamanlarda düşünüyoruz.Kızlar benim derdim şu bu beyefendi henüz benim numaramı istemedi.İkimiz de 24 yaşındayız ve karşıdakinin evli olma ihtimali yok bunu biliyorum.Sürekli instadan konuşuyoruz.Bazen 3 4 saat cevap vermediği oluyor.Ben bunu kendisine söyledim artık yaşım da ilerlediği için gerçek bir ilişki istiyorum senden bunun izlenimini alamadığım için konuşmak istemiyorum dedim ama kendisi baya panikledi ve asla öyle bir düşüncesinin olmadığını kendisinin de sevilip sevmek istedigini ve devam etmek istediğini belirtti biz konuşmaya devam ettik.Sorun şu ki çok istekli konuşuyor ama ortada samimi bir flört göremiyorum hani ilk zamanlar insanlar sürekli mesajlasir araşır vs. ama bizde öyle bir durum yok.Sizce tepkim nasıl olmalı.Daha önce 2 senelik bir ilişkim olmuştu onda da ilgisizlikten dolayı ayrılmıştım tahammül seviyem çok az.