Bayanlar toplu cevap vereyim ilgi istemiyorum sevgili aramıyorum kafama takılan bi konu oldu sordum sadece bu sadece bu
adamın yatağına girecekmiş gibi yorumlarınız var korumak isteyen yada destekçi olmak isteyenlere ayrıca teşekkür ederim
yorumları zaten görüyorum destekliyorum . 6ay için 2 adam diyorsunuzda ben eşimle ayrıldıktan sonra ciddi olarak önceki konularda bahsettiğim kişi oldu ve ona da bunu anlattım. Olsaydı hayatımda o olurdu hala ki Allahtan olmadı mesafe koyan yine bendim ama elbette etkilendğimi itiraf edebilrim sanırım kadın olarak, burada daha aylar önceki konudan birinde bahsettiğim beyfendi bu arada. ben kimseye talep etmedim ümitte vermedim aksine kafan rahat olsun diyorum. Aksine kendimi seviyorum bakımlı bir bayanım kültürlü kendini eliştirmiş biriyim SOSYAL MEDYADAN KİMSEYLE YAZIŞMIYORUM ADAM MANYAK ÇIKTI KİMSİN DEDİM mesele uzadı. kimse için değil kendim için dik ve güçlü bir bayan olmam lazım ki ben anneyim o evladıma yetecek gücü kendimde bulmalıyım, baba figürü zaten eksik ve sıkıntılı birisi. Tatmin edecekse sizleri kısacası bunların farkında biriyim. Ha şunu da diyeyim. Kendi evimde yaşamama rağmen ailem refakatçi olarak yanımda kalıyor annem babam bazen kız kardeşim sağolsunlar dönüşümlü bende kalıyorlar. Eve adamda atmıyoruma atamamda istesemde, yada ben birine gidemem. İstemesemde normal hayatta bi bayan olarak taleple karşılaşıyorum hani o zaman gerçek hayattada sizin bu algınıza göre ben adamlara yem atıyorum oluyorum herhalde. Bu sebeple arkadaş ortamına da girmiyorum mecbur bi durum olmadıkça. Çocuğumu merak ediyorsanız onun için işe bile girmedim nafakamla yetinmeye çalışıyorum zaten babasız bide kreşe gitmesin ebeveyn yokluğunu hissetmesin ilgimden mahrum kalmasın diye. Tuttunuz nerelere vurmuşsunuz da ben ne desem sizi tatmin edemem bunu biliyorum. Yinede gönlünüz rahat olsun. Elbette sınırlarımızı bilicepiz hemcinslerimizin yaşadıkları az çok göz önünde, daha neyin deli cesareti olmalı. Mahkemede önümüzdeki ay son duruşma bitiyor. Rabbim herkesin yardımcısı olsun.
Kadın olarak koruma iç güdüsüne karşı sanırım ama meraklanmayacağınız güvende olduğum tüm her detayı verdim sanırım.
Teşekkür ederim
Not: adam zaten anında engellendi