- 22 Mart 2017
- 204
- 704
- 103
- Konu Sahibi kalbimaciyor
-
İşte isteğini bile kabul etmediğiniz sizin fotoğraflarınızı bile görmeye adam nasıl oluyor da size birsuru mesaj atıyor nerden biliyor kim olduğunuzu? Asya mutfağını sevdiginizi falanBu arada çocuğumun fotoğrafları var onunla la mahremiyetimiz. Öyle de olduğu için adamı ne takip ettim nede ben kabul ettim takip isteğini. Sadece dmden yaklaşık 2,5 ay boyunca her gün mesaj atmış. Israrınız ne siz kimsiniz diye sordum biraz azarlar şekilde de.
Yuhh diyorum artık başka da bişey demiyorum. Terbiyeli olun beni yok ışık görmek falan tanımadan saygınızı bilin!!! Bide yazılanları iyi okuyun çöp kamyonu hikayesi vardır psikoloji de okuyun ne demek istediğimi anlarsınız...Adam diyor ki ayıplamayın da
Kızım verecek gibi duruyorsun vereceksen gel.
Flört aşamasında cinsellik konuşmak ne yani
Deniyor başarabilse sizle mesajlaşarak ya da hangi kanaldan konuşuyorsanız seks yapacak işte. Sanal seks telefon seksi ne deniyor bir adı var onunda unuttum
Flörtte ya da ilişkide cinsellik konuşmak nedir
Bu konuya açıksanız bir araya geldiğinizde yaşarsınız yok eğer değilseniz bunu anladığı an kesmesi gerekir
Neden deniyor çünkü siz de o ışığı görmüş kendince
Belki sizin hiç böyle bir niyetiniz yok ama konuşmaya devam ederek 'aha güldü verecek' diye düşünen erkeklerin yığın olışturduğu bir toplumda böyle düşünmesi iğrenç olsa bile olağan.
İşte isteğini bile kabul etmediğiniz sizin fotoğraflarınızı bile görmeye adam nasıl oluyor da size birsuru mesaj atıyor nerden biliyor kim olduğunuzu? Asya mutfağını sevdiginizi falan
Bayanlar haklısınız zaten ümidim yok, ayrıca önümüzdeki ay zaten boşanıyorum. Kusura bakmayın da kudurmadık, sadece adam baya baya ısrarcı diye de belirttm hani ben sanki adamı aramış bulmuşta devam etmek istiyorum gibi konuşmuşsunuz. Aksine beni işkillendiren bi konu var diye sordum ama bi dövülmediğin kalıyor şu sitede. Teşekkür ederim yinede fikirleriniz için.
Ya pardon da hanımefendi ne denmesini bekliyorsunuz? Resmiyette hem siz hem de size cinsel içerikli mesajlar atan adam evliymiş işte. Mağdur değilsiniz ki mağdur edebiyatı kasıyorsunuz burada. Ortada bir yanlış varsa yanlış demeyelim mi? Saygı sınırları çerçevesinde sizin de içinde bulunduğunuz durumun yanlışlığı izah edildi size..Az önce bir konu okuyordum da bi arkadaş çok güzel özetlemiş, aynen ya burası sözde :
" Güya kadınlar kulübü bura..
Yargılana yargılana gerçekten derdi olanlar derdini anlatırken utanıyor.
Ben bunu yaşadım demeye dilimiz varmıyor.
Niye?"
Benim için değil ama biley paylaşırken böyle aradığımız yorumu bulmak için yargıya mahal verilmesin diye iğne ucunda duruyoruz gibi yazıyoruz. Sözde kadın olarak.
Evet bişeyler paylaşıyoruz herkese açık yorum bekliyoruz ama hala hala neden kadın kadınk sebepsiz yargılıyor. Buraya yazıyorsak böyle ileri yargılamaları da ithamları da hake diyoruz değil.
Ben ZATEN ENGELLEDİM HER ÖNÜME GELENLE KONUŞUYORUM mu dedim. Açıkladım okursanız sevinirim. Bende savunmadımki yaptığımı ama ilerletecek ve doğru yaptığımı savunacak bi sözde sarfetmedim. Yazdım gereken yorumları okudum kendi çizgime düşeni yaptım bitti ☺
Demek istediğim benim konum öyle abartılacak değil ama bazı konularda da gördüğümüz gibi bazı diller gerçekten çok acımasız gereken yorum yerine fazlaca gereksiz ayrıntılara giriliyor.
Daha 4 tane size olumsuz cevap yazmışlar hemen tepki veriyorsunuz yok dövülmedik yerimiz kalmadı diyorsunuz bence istediğiniz şeyleri duyamadığınız için bu tepkiniz.Bayanlar haklısınız zaten ümidim yok, ayrıca önümüzdeki ay zaten boşanıyorum. Kusura bakmayın da kudurmadık, sadece adam baya baya ısrarcı diye de belirttm hani ben sanki adamı aramış bulmuşta devam etmek istiyorum gibi konuşmuşsunuz. Aksine beni işkillendiren bi konu var diye sordum ama bi dövülmediğin kalıyor şu sitede. Teşekkür ederim yinede fikirleriniz için.
HaydaaaYuhh diyorum artık başka da bişey demiyorum. Terbiyeli olun beni yok ışık görmek falan tanımadan saygınızı bilin!!! Bide yazılanları iyi okuyun çöp kamyonu hikayesi vardır psikoloji de okuyun ne demek istediğimi anlarsınız...
Bayanlar toplu cevap vereyim ilgi istemiyorum sevgili aramıyorum kafama takılan bi konu oldu sordum sadece bu sadece buadamın yatağına girecekmiş gibi yorumlarınız var korumak isteyen yada destekçi olmak isteyenlere ayrıca teşekkür ederim yorumları zaten görüyorum destekliyorum . 6ay için 2 adam diyorsunuzda ben eşimle ayrıldıktan sonra ciddi olarak önceki konularda bahsettiğim kişi oldu ve ona da bunu anlattım. Olsaydı hayatımda o olurdu hala ki Allahtan olmadı mesafe koyan yine bendim ama elbette etkilendğimi itiraf edebilrim sanırım kadın olarak, burada daha aylar önceki konudan birinde bahsettiğim beyfendi bu arada. ben kimseye talep etmedim ümitte vermedim aksine kafan rahat olsun diyorum. Aksine kendimi seviyorum bakımlı bir bayanım kültürlü kendini eliştirmiş biriyim SOSYAL MEDYADAN KİMSEYLE YAZIŞMIYORUM ADAM MANYAK ÇIKTI KİMSİN DEDİM mesele uzadı. kimse için değil kendim için dik ve güçlü bir bayan olmam lazım ki ben anneyim o evladıma yetecek gücü kendimde bulmalıyım, baba figürü zaten eksik ve sıkıntılı birisi. Tatmin edecekse sizleri kısacası bunların farkında biriyim. Ha şunu da diyeyim. Kendi evimde yaşamama rağmen ailem refakatçi olarak yanımda kalıyor annem babam bazen kız kardeşim sağolsunlar dönüşümlü bende kalıyorlar. Eve adamda atmıyoruma atamamda istesemde, yada ben birine gidemem. İstemesemde normal hayatta bi bayan olarak taleple karşılaşıyorum hani o zaman gerçek hayattada sizin bu algınıza göre ben adamlara yem atıyorum oluyorum herhalde. Bu sebeple arkadaş ortamına da girmiyorum mecbur bi durum olmadıkça. Çocuğumu merak ediyorsanız onun için işe bile girmedim nafakamla yetinmeye çalışıyorum zaten babasız bide kreşe gitmesin ebeveyn yokluğunu hissetmesin ilgimden mahrum kalmasın diye. Tuttunuz nerelere vurmuşsunuz da ben ne desem sizi tatmin edemem bunu biliyorum. Yinede gönlünüz rahat olsun. Elbette sınırlarımızı bilicepiz hemcinslerimizin yaşadıkları az çok göz önünde, daha neyin deli cesareti olmalı. Mahkemede önümüzdeki ay son duruşma bitiyor. Rabbim herkesin yardımcısı olsun.
Kadın olarak koruma iç güdüsüne karşı sanırım ama meraklanmayacağınız güvende olduğum tüm her detayı verdim sanırım.
Teşekkür ederim
Not: adam zaten anında engellendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?