Valla hiçbir şey anlamıyorum bu erkeklerden...

İşte isteğini bile kabul etmediğiniz sizin fotoğraflarınızı bile görmeye adam nasıl oluyor da size birsuru mesaj atıyor nerden biliyor kim olduğunuzu? Asya mutfağını sevdiginizi falan

of bir adam vardı kadınların hepsini aynı videoyu atıyordu...
linki atayım bari rezillik...
link
bir de bunun zengin olanı vardı evlerden ırak

Yuhh diyorum artık başka da bişey demiyorum. Terbiyeli olun beni yok ışık görmek falan tanımadan saygınızı bilin!!! Bide yazılanları iyi okuyun çöp kamyonu hikayesi vardır psikoloji de okuyun ne demek istediğimi anlarsınız...

İşte isteğini bile kabul etmediğiniz sizin fotoğraflarınızı bile görmeye adam nasıl oluyor da size birsuru mesaj atıyor nerden biliyor kim olduğunuzu? Asya mutfağını sevdiginizi falan

asya mutfağı kısmına takıldınız sanırım, cevabı zaten var ileriki konularda bahsettim misal diye

Sen değil de karşındaki kudurmuş aklı fikri cinsellikte

Ya pardon da hanımefendi ne denmesini bekliyorsunuz? Resmiyette hem siz hem de size cinsel içerikli mesajlar atan adam evliymiş işte. Mağdur değilsiniz ki mağdur edebiyatı kasıyorsunuz burada. Ortada bir yanlış varsa yanlış demeyelim mi? Saygı sınırları çerçevesinde sizin de içinde bulunduğunuz durumun yanlışlığı izah edildi size..

Yukarıda biri de demiş ki; barışma ihtimali yoksa bence evli çiftler başkaları ile görüşebilir. Şaka mısınız?Üzgünüm ama kuralları sizin değer yargılarınız değil kanunlar belirliyor bu ülkede. Boşanma gerçekleşmediği müddetçe tarafların birbirine karşı olan sadakat yükümlülüğü devam ediyor. Siz de yanlışınızı farkettiniz zaten, mağdur edebiyatı yapıp dram kasmayın komik oluyor çünkü.

Daha 4 tane size olumsuz cevap yazmışlar hemen tepki veriyorsunuz yok dövülmedik yerimiz kalmadı diyorsunuz bence istediğiniz şeyleri duyamadığınız için bu tepkiniz.
Karşıdaki kişi konuyu cinselliğe getiriyorsa bilin ki sizin ağzınızı arıyor evlilik dışı sizi kullanmak amaçlı davranıyor olabilir. Şuan kalbiniz yara aldığı için ısrarlı attığı mesajlardan etkileniyorsunuz karar sizin ama unutmayın bir evladınız var ben şahsen böyle bir durumda sosyal medyadan birine güvenemem devir değişti neler duyuyoruz TV de bence burdaki bayanlara kızmayın size hakaret edilmediği sürece yorumları dikkate almanızı öneririm.

Azcık boş mu dursanız acaba? Ayrıca daha hiç yüzyüze görüşmediğiniz birinin sizden kopamaması, sizden çok etkilenmesi falan filan size de çok saçma gelmiyor mu, yok evini göstermiş, yok işini göstermiş, ben de sandım ki sizi oralara götürdü gösterdi, meğer sosyal medya diliyle anlatıyormuşsunuz... Adam sizi yatağa atmaya çalışıyor kesinlikle, ben diyim.

Hanımefendi buraya konu açmanızda ki amacınız ne?

Size, yaptığınızın yanlış olduğu her şekliyle yazıldı ..İnsanlar size ne yazsin,ne bekliyorsunuz?

Hâlâ resmiyette evli olup, 6 ay için de 2 kişiyle ergenler gibi yazışmanızı mı alkışlayalım, destekleyelim ,ne yapalim?

1 Evladınız var ve ne olduğu belli olmayan adamlarla mesajlaşıyorsunuz bir durun , bir durulun, evladınıza da bu hengamede dikkat edin bari çocuğa zarar gelmesin.

Haydaaa ben çöp kamyonu falan bilmem bir kadın olarak sizi korumak istedim ama sanırım anlamadınız...

Boşanma ve ayrılıklarda uzmanlar 18 ay nadasa alın kendinizi derler siz maaşallah dört nala koşuyorsunuz sonra bir de milleti paylıyorsunuz enteresan.

Fake hesaptan ayrılmak üzere olduğunuz resmiyette hala evli olduğunuz eşiniz bile olabilir. Boşanmadan beni aldatıyor başka erkeklerle görüşüyor velayeti istiyorum dese ne yapacaksınız acaba

Ama bi dk buradakileri azarlayın siz pardon.

Bayanlar toplu cevap vereyim ilgi istemiyorum sevgili aramıyorum kafama takılan bi konu oldu sordum sadece bu sadece bu adamın yatağına girecekmiş gibi yorumlarınız var korumak isteyen yada destekçi olmak isteyenlere ayrıca teşekkür ederim yorumları zaten görüyorum destekliyorum . 6ay için 2 adam diyorsunuzda ben eşimle ayrıldıktan sonra ciddi olarak önceki konularda bahsettiğim kişi oldu ve ona da bunu anlattım. Olsaydı hayatımda o olurdu hala ki Allahtan olmadı mesafe koyan yine bendim ama elbette etkilendğimi itiraf edebilrim sanırım kadın olarak, burada daha aylar önceki konudan birinde bahsettiğim beyfendi bu arada. ben kimseye talep etmedim ümitte vermedim aksine kafan rahat olsun diyorum. Aksine kendimi seviyorum bakımlı bir bayanım kültürlü kendini eliştirmiş biriyim SOSYAL MEDYADAN KİMSEYLE YAZIŞMIYORUM ADAM MANYAK ÇIKTI KİMSİN DEDİM mesele uzadı. kimse için değil kendim için dik ve güçlü bir bayan olmam lazım ki ben anneyim o evladıma yetecek gücü kendimde bulmalıyım, baba figürü zaten eksik ve sıkıntılı birisi. Tatmin edecekse sizleri kısacası bunların farkında biriyim. Ha şunu da diyeyim. Kendi evimde yaşamama rağmen ailem refakatçi olarak yanımda kalıyor annem babam bazen kız kardeşim sağolsunlar dönüşümlü bende kalıyorlar. Eve adamda atmıyoruma atamamda istesemde, yada ben birine gidemem. İstemesemde normal hayatta bi bayan olarak taleple karşılaşıyorum hani o zaman gerçek hayattada sizin bu algınıza göre ben adamlara yem atıyorum oluyorum herhalde. Bu sebeple arkadaş ortamına da girmiyorum mecbur bi durum olmadıkça. Çocuğumu merak ediyorsanız onun için işe bile girmedim nafakamla yetinmeye çalışıyorum zaten babasız bide kreşe gitmesin ebeveyn yokluğunu hissetmesin ilgimden mahrum kalmasın diye. Tuttunuz nerelere vurmuşsunuz da ben ne desem sizi tatmin edemem bunu biliyorum. Yinede gönlünüz rahat olsun. Elbette sınırlarımızı bilicepiz hemcinslerimizin yaşadıkları az çok göz önünde, daha neyin deli cesareti olmalı. Mahkemede önümüzdeki ay son duruşma bitiyor. Rabbim herkesin yardımcısı olsun.

Kadın olarak koruma iç güdüsüne karşı sanırım ama meraklanmayacağınız güvende olduğum tüm her detayı verdim sanırım.

Teşekkür ederim

Not: adam zaten anında engellendi

Normal hayatta taleple karşılaşıyorum ne kadar irrite bir cümle siz biz malmıyız .
Dip not; bu kadar fırtına fikir alışverişi engellediğiniz adam için mi koptu kaldı ki engellediğim kimse için fikir almam kimse de zannetmem almaz

Yanlış anlamayın ama siz mesaj engeli kesinlikle koyun tüm hesaplarınıza.. Tanımadığınız istek taleplerini de reddetmeyin bekletin. Adam size kafayı takmamış. Siz adamı kafaya takmışsınız. Bu tarz ısrarla mesaj atan herkese bir çok kişi çıkar. Oltaya kim takılırsa.

Erkeklerden gerçekten anlamıyorsunuz dediğim gibi internet ortamında tanışmaktan siz uzak durun.

Daha boşanmanıza bir ay var.

Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla dini açıdan dikkat etmeye çalışan birisiniz. Ayrı yaşasanız bile boşanmanız neticelenmeden hem dinen hem kanunen biriyle görüşemezsiniz.

Ayrıca siz böyle bir durumdayken, yaralıyken, üzgünken, evladınız varken sizi gerçekten düşünen ve seven, mert, adam gibi adam olan biri asla size böyle yaklaşmaz. Bekler, siz bekar olunca niyetini hassas bir şekilde belli eder. Cinsellik ise zaten zamanı gelince konuşulur. Daha yüzyüze gelinmeden bir erkeğin bir kadınla cinsellik konuşmasının hiçbir olumlu açıklaması olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…