- 9 Haziran 2019
- 87
- 54
- 3
- 33
- Konu Sahibi kalbimaciyor
-
Ayyyy okurken icime afakanlar bastı. Şu sozlerden sonra insanin sans veresi varsada vermez tam bir sırnaşık kusura bakmayin. Bu tarz erkeklerden uzak durmaniz tavsiyem. Cin olmadan adam carpmaya calısanlardan.Senden kopamıyorum ilk gördüğğm andan beridir senden çok etkilendim tanımama , tanıtmama kendimi fırsat ver diyor, bu arada cinsel isteklerini falan ben sormadan söylüyor.
Zaten düşüncem bu adam baya ısrarcı. Beni hoşnutsuz eden de buydu teşekkür ederim.Ay valla ben siz tarzı kadınları da anlamıyorum.
Boşanma aşamasında olmanız bi şeyi değiştirmez evlisiniz henüz, evli olmanıza rağmen ne münasebet bu konuşma tanışmalar.
Ayrıca yıl 2020. Hala daha instagramdan mesajla size yürüyen üstelik konuyu cinselliğe çekmek isteyen birinin entelektüel,kendini geliştirmiş, kibar birisi olduğunu düşünebiliyorsunuz :) Çok cahil ve tecrübesiz biri olduğunuz belli ama böyle davranamayacak bi durumdasınız çünkü bir çocuğunuz var. Doğrular değişmez tektir içinizde acabası olan her şey yanlıştır, riske edilmez.
Güzelce boşanın ve düzgünce tanışın insanlarla. Bu şekilde olmaz.
Allahaşkına kim hangi laflarıyla tokatladı da bi dövmediğiniz kaldı yazdınız... buraya kadar okuduğum yorumlar gayet nazik ve yapıcı dikkate almanızı tavsiye ederim. Burada Eski üyeliğiniz var mıydı acaba?Bayanlar haklısınız zaten ümidim yok, ayrıca önümüzdeki ay zaten boşanıyorum. Kusura bakmayın da kudurmadık, sadece adam baya baya ısrarcı diye de belirttm hani ben sanki adamı aramış bulmuşta devam etmek istiyorum gibi konuşmuşsunuz. Aksine beni işkillendiren bi konu var diye sordum ama bi dövülmediğin kalıyor şu sitede. Teşekkür ederim yinede fikirleriniz için.
Adam tam bir sırtlan..Merhaba
Buraya daha öncesinde de konu açtım eşimle boşanma aşamasındayken bir beyle tanışmıştım diye adam şerefsiz diyebileceğimiz kadar kötü olmasa da ben uzak kalmak istediğim bi zaman diliminde aileden birinin tanıştırmak istediği bi bayanla tanışıp o arada konuşmuşlar. Tabiki aramızdaki ilişki tam anlamıyla bitmemişti ama bunu duyunca artık görüşmek istemediğimi söyledim o kişiyle de yada istediği kimse ile mutluluklar dileyip noktaladım.
İnstagramdan sürekli bi adam istek atıp duruyordu. Kişiyi tanımıyorum bu arada. Defalarca da mesaj atmış. Takdir edersiniz ki günümüzde erkeklerin tanışma bahanesi yada işte adı her neyse... Bu arada o kadar tatlı ki hani yazdıklarını görünce okumaktan güldüm. Baya zeki de birisi ve hani ısrarla mesaj atmış. Bu arada ben sosyal medya uygulamalarımı eski eşim stalklıyor diye silmiştim. Birazda ales ve ydsye ağırlık veriyordum. Bu arada o kişiyide görmedim hesabı dondurmadım, sadece uygulama sildim. Sonra bu kişide o döneme rast gelmiş. Daha sonra birazda açıkçası çakallar var olduğu için kişiye "ne bu ısrarınız? " yazdım sadece, öyle öyle derken sohbet gelişti. Bizim mahkemenin şubatta sadece karar duruşması kaldı resmi anlamda boşanmak için, o ise daha önce mahkeme açılmasına rağmen eşiyle iki yıl önce barışmışlar sonra tekrar ayrılmışlar 6 aydırda ayrılarmıl, kız baba evine gitmiş kendisi de daha önce ailesi baskı yaptığı için birleştik bu sefer ikna etmek istiyorum diyor. Biraz mesafeliydim ama kayıtsız kalınacak gibi değil çok dilli. Doğru da söylüyor hani bi kaç defa yaşadığı evi işini gösterdi. Senden kopamıyorum ilk gördüğğm andan beridir senden çok etkilendim tanımama , tanıtmama kendimi fırsat ver diyor, bu arada cinsel isteklerini falan ben sormadan söylüyor. Herkese saygım var ama ben muhafazakar bi ailede büyüdüm kaldı ki bi oğlum var. Kimse bilmese Allah biliyor bu şeylerin sadece helal ile yaşanması taraftarıyım. Bunu da belirttim. Arada şehir farklılıkları da var. Belirtmesinin sebebi de eski eşiyle zaten cinsel yönden yaşadıkları sıkıntı, uzaklık. Ben bundan sonra tanıyacağım ve istediğim bayana bu yönden de diğer yönlerden de dürüst olmak istiyorum , sana da özelimi bu yüzden açtım diyor ama kararlılığım devam ediyor. Allah şaşırtmasın nikahsız birliktelik bana göre değil. Tanışmak içinde illa konuşmaya da ihtiyaç var. Acelem yok ama baya baya beni tanı diye ısrarcı aylar boyunca hergün nerdeyse tatlı tatlı mesaj yazmış. Bilmiyorum ben mi yanlış yapıyorum ya o halini mi anlatmaya çalışıyor bundan sonraki zaman dilimi içinde yada çok çakal birini mi karşıma aldım (hislerim biraz bunu söylüyor ama...) size de bi sormak istedim. Eşim benim ilk aşkım sevgilimdi. Daha sonra da zaten biriyle bişeyler yaşamak istemeyenicek kadar yaralandım. Bu son beyefendi 3. Kişi yani hayatımda konuştuğum. Belki tuhaf karşılayacak olan olacak yada ne bileyim ama bence herşeyden önce birini tanıyacaksan onun sana olan mücadelesi önemli o yüzden çokta ilişki yaşayayım onu bunu tanıyayım demedim. Kaldı ki kendimce yeteri kadar ekonomik özgürlüğüm var kendine güvenen ve kendiyle (sorunlu bi evlilikten sonrası çok şükür) barışık biriyim. Bunu elde edene kadar kendimle de çok mücadele verdim. Bu kişiyi tanımak istiyorum da istemiyorum da. İstediğim yönü kendini geliştirmiş entellektüel kendini geliştirmiş kibar birisi ki yüzyüze gelmedim henüz. Devam etmeyi bu sebeple gerçekten anlamak ve önyargılı olmamak için isterim. Nasıl bir yol izleyeceğimi bilemiyorum. Bana farklı isteklerini belirtince noluyoruz yahu oluyorum. Geri çekiliyorum hatta muhabbeti sonlandırasım geliyor. Ama muhabbet öyle bi akıyorki cinsellik konusu hariç hiç bitmesinde istiyorum o sohbet. Zaten bu konular hakkında konuşmak istemediğimde de sen bilirsin seni üzemem deyip sonrasında arada sıkıştırarak bi şekilde de rengini belli ediyor. Bilmiyorum bu durumda siz neler yapardınız? Ayıplamayın ama gerçekten çok cahilim ve tecrübesizim. Bu konuda da hemcinslerime size danışayım dedim. Hata yapmaktan çok kazandığım benliğimi üzmek istemiyorum bu yüzden de heyecan istemiyorum. Kafam karışık
Belki boşanacağınız kişi size yem atıyor ve boşanma davası için elini güçlendiriyor.Merhaba
Buraya daha öncesinde de konu açtım eşimle boşanma aşamasındayken bir beyle tanışmıştım diye adam şerefsiz diyebileceğimiz kadar kötü olmasa da ben uzak kalmak istediğim bi zaman diliminde aileden birinin tanıştırmak istediği bi bayanla tanışıp o arada konuşmuşlar. Tabiki aramızdaki ilişki tam anlamıyla bitmemişti ama bunu duyunca artık görüşmek istemediğimi söyledim o kişiyle de yada istediği kimse ile mutluluklar dileyip noktaladım.
İnstagramdan sürekli bi adam istek atıp duruyordu. Kişiyi tanımıyorum bu arada. Defalarca da mesaj atmış. Takdir edersiniz ki günümüzde erkeklerin tanışma bahanesi yada işte adı her neyse... Bu arada o kadar tatlı ki hani yazdıklarını görünce okumaktan güldüm. Baya zeki de birisi ve hani ısrarla mesaj atmış. Bu arada ben sosyal medya uygulamalarımı eski eşim stalklıyor diye silmiştim. Birazda ales ve ydsye ağırlık veriyordum. Bu arada o kişiyide görmedim hesabı dondurmadım, sadece uygulama sildim. Sonra bu kişide o döneme rast gelmiş. Daha sonra birazda açıkçası çakallar var olduğu için kişiye "ne bu ısrarınız? " yazdım sadece, öyle öyle derken sohbet gelişti. Bizim mahkemenin şubatta sadece karar duruşması kaldı resmi anlamda boşanmak için, o ise daha önce mahkeme açılmasına rağmen eşiyle iki yıl önce barışmışlar sonra tekrar ayrılmışlar 6 aydırda ayrılarmıl, kız baba evine gitmiş kendisi de daha önce ailesi baskı yaptığı için birleştik bu sefer ikna etmek istiyorum diyor. Biraz mesafeliydim ama kayıtsız kalınacak gibi değil çok dilli. Doğru da söylüyor hani bi kaç defa yaşadığı evi işini gösterdi. Senden kopamıyorum ilk gördüğğm andan beridir senden çok etkilendim tanımama , tanıtmama kendimi fırsat ver diyor, bu arada cinsel isteklerini falan ben sormadan söylüyor. Herkese saygım var ama ben muhafazakar bi ailede büyüdüm kaldı ki bi oğlum var. Kimse bilmese Allah biliyor bu şeylerin sadece helal ile yaşanması taraftarıyım. Bunu da belirttim. Arada şehir farklılıkları da var. Belirtmesinin sebebi de eski eşiyle zaten cinsel yönden yaşadıkları sıkıntı, uzaklık. Ben bundan sonra tanıyacağım ve istediğim bayana bu yönden de diğer yönlerden de dürüst olmak istiyorum , sana da özelimi bu yüzden açtım diyor ama kararlılığım devam ediyor. Allah şaşırtmasın nikahsız birliktelik bana göre değil. Tanışmak içinde illa konuşmaya da ihtiyaç var. Acelem yok ama baya baya beni tanı diye ısrarcı aylar boyunca hergün nerdeyse tatlı tatlı mesaj yazmış. Bilmiyorum ben mi yanlış yapıyorum ya o halini mi anlatmaya çalışıyor bundan sonraki zaman dilimi içinde yada çok çakal birini mi karşıma aldım (hislerim biraz bunu söylüyor ama...) size de bi sormak istedim. Eşim benim ilk aşkım sevgilimdi. Daha sonra da zaten biriyle bişeyler yaşamak istemeyenicek kadar yaralandım. Bu son beyefendi 3. Kişi yani hayatımda konuştuğum. Belki tuhaf karşılayacak olan olacak yada ne bileyim ama bence herşeyden önce birini tanıyacaksan onun sana olan mücadelesi önemli o yüzden çokta ilişki yaşayayım onu bunu tanıyayım demedim. Kaldı ki kendimce yeteri kadar ekonomik özgürlüğüm var kendine güvenen ve kendiyle (sorunlu bi evlilikten sonrası çok şükür) barışık biriyim. Bunu elde edene kadar kendimle de çok mücadele verdim. Bu kişiyi tanımak istiyorum da istemiyorum da. İstediğim yönü kendini geliştirmiş entellektüel kendini geliştirmiş kibar birisi ki yüzyüze gelmedim henüz. Devam etmeyi bu sebeple gerçekten anlamak ve önyargılı olmamak için isterim. Nasıl bir yol izleyeceğimi bilemiyorum. Bana farklı isteklerini belirtince noluyoruz yahu oluyorum. Geri çekiliyorum hatta muhabbeti sonlandırasım geliyor. Ama muhabbet öyle bi akıyorki cinsellik konusu hariç hiç bitmesinde istiyorum o sohbet. Zaten bu konular hakkında konuşmak istemediğimde de sen bilirsin seni üzemem deyip sonrasında arada sıkıştırarak bi şekilde de rengini belli ediyor. Bilmiyorum bu durumda siz neler yapardınız? Ayıplamayın ama gerçekten çok cahilim ve tecrübesizim. Bu konuda da hemcinslerime size danışayım dedim. Hata yapmaktan çok kazandığım benliğimi üzmek istemiyorum bu yüzden de heyecan istemiyorum. Kafam karışık
Haklısınız zaten zaten istememek için bir bahane arıyordum burdaki yorumlarda destekledi. HANİ BİRİNİ ÖZELLİKLE ARAMIYORUM İSTEMİYORUM DA.Hayatınızda illa biri olmak zorunda mı? Bi bosanin kendinize gelin.. Instagram yada herhangi bir sosyla medyada bu bahsettiğiniz adamlardan çok var.Adam çok kurnaz.Sizi de güzel çözmüş,planını uygulamaya koymuş.Umarim tongaya dusmesiniz
Önünüze bakın..Haklısınız zaten zaten istememek için bir bahane arıyordum burdaki yorumlarda destekledi. HANİ BİRİNİ ÖZELLİKLE ARAMIYORUM İSTEMİYORUM DA.
İlk gördüğü andan itibaren çok etkilenmiş öyle mi? O küçücük instagram profil fotosundan bu kadar etkilenebilmiş olması hiç mi sizi şüpheye düşürmüyor ya hu? Ayrıca da bi salın allah aşkına daha kağıt üstünde de olsa evliyken 2 insanla art arda yangından mal kaçmıyor, sütten ağzınız yanmış yoğurdu üfleyerek yemelisiniz siz bir de çocuğunuz var. İster kabul edin ister etmeyin üzgünüm ama adamın tek derdi uçkuru bence.Merhaba
Haklısınız zaten yoğurt değil sütü bile göresim yok adama ne istiyorsunuz bu kadar ısrarcısınız dedim, ki zaten kibarlıkla anlattım ama ısrarla konuşmak isteyince ve böyle şeylerden de bahsedince kimseye de soramadım. Zaten ayıp fakan demedim engelledim.İlk gördüğü andan itibaren çok etkilenmiş öyle mi? O küçücük instagram profil fotosundan bu kadar etkilenebilmiş olması hiç mi sizi şüpheye düşürmüyor ya hu? Ayrıca da bi salın allah aşkına daha kağıt üstünde de olsa evliyken 2 insanla art arda yangından mal kaçmıyor, sütten ağzınız yanmış yoğurdu üfleyerek yemelisiniz siz bir de çocuğunuz var. İster kabul edin ister etmeyin üzgünüm ama adamın tek derdi uçkuru bence.
Belki bilinçaltında evet ama akıl büyük nimet kullanmasını bilirsen temkinliydim ama sanki ben adama bu müstehcen şeyleri konuşmak için cesaret vermişim gibi bi algı oluşmuş tövbe yarabbim resmi evlisin genede evliyken konuşulmaz falan diye, ayrılmak üzere olduğum eşimde instagramı silmeden önce fake hesaplardan yazıyordu %1de olsa yine acaba o mu diye birazda o sebeple konuştum. Zaten engelledim artık kimseBunlar hep duygusal boşluktan
Ya yani doğruları söyleyince de kızıyorsunuz kusura bakmayın da. Eğitimli bir kadınsınız annesiniz kendinize kudurmuş gibi bir sıfatı yakıştırıyorsanız o sizin bileceğiniz iş. 6 ay içinde daha boşanmadan iki kişiyle görüşmek doğru değil, çocuk değilsiniz instagramda ısrar ediyorsa adam engeller geçersiniz. Her ısrar eden adamla konuşmuyoruz birbirimizi kandırmayalım. Hayatınızda birini istemek en doğal hakkınız ama mantıklı işler yapın. Doğruları duyunca da sinirlenmeyin.Bayanlar haklısınız zaten ümidim yok, ayrıca önümüzdeki ay zaten boşanıyorum. Kusura bakmayın da kudurmadık, sadece adam baya baya ısrarcı diye de belirttm hani ben sanki adamı aramış bulmuşta devam etmek istiyorum gibi konuşmuşsunuz. Aksine beni işkillendiren bi konu var diye sordum ama bi dövülmediğin kalıyor şu sitede. Teşekkür ederim yinede fikirleriniz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?