Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Tedavi olmaya o kadar gönülsüzüm ki neden böyle oluyor anlamadım bazen acaba eşimi istemiyor muyum sevmiyo muyum diye düşünmeden edemiyorum.

Yıpranmışsındır canım ondandır. Evde egzersiz yapabiliyorsan o şekilde başla,yapamıyorsan da durumun varsa mutlaka profesyonel destek al. Psikolog değil ama, cinsel terapi eğitimi almış kadın hastalıkları uzmanı olursa çok daha iyi olur.

Uf kizlar yardimci olun. 3.aparattaydm ama suan 1 i bile alamiyorum. Esimle dun kavga ettik. Sinirim hala gecmedi sinirimden dislerim sıkili surekli ve kasili vaziyetteyim surekli. Sizce suan egzersize devan edeyimmi yoksa ilk once rahatliyimmi

Uf kizlar yardimci olun. 3.aparattaydm ama suan 1 i bile alamiyorum. Esimle dun kavga ettik. Sinirim hala gecmedi sinirimden dislerim sıkili surekli ve kasili vaziyetteyim surekli. Sizce suan egzersize devan edeyimmi yoksa ilk once rahatliyimmi
Rahatladığın da yap. Dişleini bile sıkıyorken, vajinan ne haldedir allah bilir. Ama dişlerini de sıkma, dişlerinede yazık. Çok kızdıysan git kocanı ısır! Rahatla. Ne herşeyi içinize atıyorsunuz!

Yok zaten ona yapacagmi yaptim ama hala sinirim gecmedi .kasili kasili geziyorum evde aklimdan cikmiyo dedikleri. Biraktim suan yoksa dahada uzulucem. Nedir bu erkeklerden cektiklerimiz

Tabi canım doğası gereği yapacak bişey. Kafalarımızın farklı çalıştığını bildiğim için artık normalleşti

suratı asıkken birden gülüyor, gülerken birden suratsız oluyor, artık korkmaya başladım. bana sen hakkını kaybettin diyor, napmaya çalışıyor öc mü alıyor, ben isteyerek mi kasılıyorum sanki, dün ona çok cahilsin sen dedim artık ağlayamıyorum bile

o zaman neden beraberiz dedim bana yaklaşmıcaksan ve önemsemeyeceksen, bilmem öylesine dedi, cevaba bakar mısınız.
Niçin ağlayamıyorsun biliyormusun, çünkü ağladın ağladın, bir teselli bulamadın. Şimdi tıkandın kaldın. Armağan böyle devam etmesini istemiyorsan git. Bak dünyada bir dolu erkek var! Boş ver senin kıymetini bilmeyen bu ruh hastasını! kendini bulunmaz hint kumaşı mı sanıyor?! Bak ne kadar üzülüyorsun. Neler yazıyorsun buraya. Psikolojik şiddet yaşıyorsun. Fiziksel şiddet bin kat daha iyidir bunun yanında. İçten içten kemiriyor seni. Yaptırtma bunu kendine! Sen bir karar al. Belki davranışlarına çeki düzen verir, belki de inceldiği yerden kopar. Kuzu kuzu bekleme evde onu.

monacım gün içinde işteyim, akşam 7 de eve gidiyorum. ama eve gidince de artık huzurum kalmıyor, bilmiyorum neden artık yaklaşmıyor, dokunmama bile izin vermez oldu, bana bakmıyor bile. bu kadar kısa sürede bu kadar öfke beni şaşırtıyor, seven insan kıyamaz çünkü... ve zaten bana boşanırsan boşanabilrsin dedi, özgürsün dedi. tuhaf bir dönemdeyim. sanki donakaldım olduğum yerde.

beni aşağılıyor sen mi yapacaksın diyor, sen mi sevişeceksin diye dalga geçiyor ve bunların hiçbirini hakedecek bişey yapmadım.

Mona beni de güzel bulurlar ve hoş bir bayan olduğumu söylerler, ama eşimin bu tavırları beni kendimden bile uzaklaştırıyor, bakım yapasım bile gelmiyor artik, bana kendimi iyi hissettirmiyor

Çok zor armağan bu yaşadığın şey. Keşke arkadaşın, teyzen, halan falan olsaydım yanında sana destek olabilseydim. Öyleki üzülüyorum. Ama bir karar ver! En zoru, en acıtanı karar vermek. Uygulamaya geçtikten sonra çorap söküğü gibi geliyor. Çok şeye tanık oldum ben. Bir arkadaşımın kocası onun orgazm olmaması için uğraşırdı. Baktı kadıncağız zevk alıyor hemen içinden çıkıp dışarda boşalıyordu. Sırf işkence olsun diye. Kız çok üzüntüler çekti. En son ayrılmak zorunda kaldı. Şimdi değerini bilen bir adamla evli. Çok mutlu, iki de oğlu var, peşpeşe doğurdu. Başka bir tanıdığım bu sefer erkek, karısı fiziğini beğenmediği için sürekli aşağıladı. En sonunda karşı taraf boşadı. Çocuk depresyona girdi. Bir kere onuruda kırıldı çünkü. Ama şimdi dünyalar tatlısı bir kuzla evlendi ve o kadar mutlu ki. Ve bir başka arkadaşım, eşi onu hamileyken aldatdı. Hamileyken şiddet uyguladı, yok saydı. Oysa hamile kalıncaya kadar çok iyiydiler. Yıllarca kocası çocuk diye yalvarıyordu. Boşandı arkadaşım. Çocuk diye yalvaran adam çocuğunu bile doğru dürüst görmedi. Arkadaşımın çok talibi var. Eski eşide tekrar birkeşmek için yalvarıyor. Ama o çok mutlu. kendi tercihiyle yanlız olmayı istedi. Ama abartmıyorum. O kadar çok evlenme teklifi alıyor ki, hemde hatırı sayılır insanlar. Ama halinden çok memnun kabul etmiyor. Bir oğluşu var. Gezip tozuyorlar! Hayat bitmiyor, yeniden başlıyor. Cesur ol! Daha genceciksin. Neler neler değişebilir hayatında.

Her seyde cesurum ama bu konuda daha her sey ok adar yeni ki insan afallayıp kalıyor. aslında çok düşünmemeliyim değil mi? çok değer vermek sabırlı olmak sabretmek bunlar gerçekten hak edene yapılmalı, bilmiyorum ben çok çok kötü hissediyorum, kendimle savaşıyorum şuan,

armaganarmagan ve nurcp_34 ikinizde şu aralar eşlerinizle imtihandasınız. Rabbim yardımcınız olsun. Nolur önce karşılıklı konuşmayı deneyin. O sizi dinkemese bile siz bağıra bağıra derdinizi anlatın. Ve kendinizi çok uzmeyin ya düzeleceğine inanın. Ya da bugünlerin geçip daha iyi günlerin geleceğine. Hep böyle gitmez çünkü. Bi yerde bişeyler değişir. Eşiniz değişmiyorsa siz hayatınızı değiştirirsiniz. Ama kendinizi yıpratarak yorulmayın. Kafanızı kocanız için bile olsa duvarlara vurmayın. Sakin kalmaya biraz kafanızı dinlemeye bakın. Bir kaç gün onu görmezden gelin. Sizden kaçıyorsa ya da sizi etrafınızdan uzaklaştırıyorsa bi sebebi vardır çok bunalmıştır. Is hayatı sıkıcıdır, arkadaşları sıkıcıdır. Hayatında bu kadar çok sevgiye maruz kalmamıştır! Ya da sizi görmezden gelip aslında varlığınızı hissettirmenizi istiyordur. Ne biliimm erkekler garip varlıklar çözmek çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…