Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

armaganarmagan armaganarmagan ve @nurcp_34 ikinizde şu aralar eşlerinizle imtihandasınız. Rabbim yardımcınız olsun. Nolur önce karşılıklı konuşmayı deneyin. O sizi dinkemese bile siz bağıra bağıra derdinizi anlatın. Ve kendinizi çok uzmeyin ya düzeleceğine inanın. Ya da bugünlerin geçip daha iyi günlerin geleceğine. Hep böyle gitmez çünkü. Bi yerde bişeyler değişir. Eşiniz değişmiyorsa siz hayatınızı değiştirirsiniz. Ama kendinizi yıpratarak yorulmayın. Kafanızı kocanız için bile olsa duvarlara vurmayın. Sakin kalmaya biraz kafanızı dinlemeye bakın. Bir kaç gün onu görmezden gelin. Sizden kaçıyorsa ya da sizi etrafınızdan uzaklaştırıyorsa bi sebebi vardır çok bunalmıştır. Is hayatı sıkıcıdır, arkadaşları sıkıcıdır. Hayatında bu kadar çok sevgiye maruz kalmamıştır! Ya da sizi görmezden gelip aslında varlığınızı hissettirmenizi istiyordur. Ne biliimm erkekler garip varlıklar çözmek çok zor..

Hanya teşekkür ederim, ve Monacım iyi ki varsın, yol gösteriyorsunuz. bugün akşam mutlaka konuşacağım eşimle, dinlemezse de gitmeye kararlıyım. Ben bu kadar kapris çekemem gücüm kalmadı çünkü, ben bile naz yapmazken bir erkeğin nazını çekemem

Hanya teşekkür ederim, ve Monacım iyi ki varsın, yol gösteriyorsunuz. bugün akşam mutlaka konuşacağım eşimle, dinlemezse de gitmeye kararlıyım. Ben bu kadar kapris çekemem gücüm kalmadı çünkü, ben bile naz yapmazken bir erkeğin nazını çekemem

Keşke elimizden bişey gelse anca burda dertlesiyoruz iyi ki varmış bu site. Hepimiz evimizde yalnızken bu sitede yalnız olmadığımı hissediyorum. Armağancım nolur gücünü bitirme sen daha güçlü ol. Ben eşimle kavga ettiğim gün 4 5 saat sahilde oturdum. O kadar çok ihtiyacım varmış ki evden başka bi ortamda kafamı dinlemeye çok iyi geldi eve gelince de duş alıp bebekler gibi uyudum.

Zaten günlük hayatın getirdiği bi sürü stres var. Bir de eşlerinizi aklınıza takıp beyninizi bos yere yormayın. Nasıl olsa mükemmel erkek yok. Bari kendimize zarar vermeyelim. Eskiden olsa kocam için parçalardım kendimi ama vazgeçtim bıraktım herseyin ucunu. Şimdi canım nasıl isterse öyle davranıyorum. Kafamda gayet rahat..

Canım benim Allah yardımcın olsun. Bilmiyorum ki ne denir böyle bi durumda. Belki biraz öfkeli sana geçicek. Ama seni bu kadar yıpratmaya da hakkı yok. Bu kadar üzmeye hakkı yok. Sen çok çabalıyosun. İnşallah hakkında hayırlısı olsun bence şimdilik bi karar verme. Zamanla kararın kendiliğinden gelişecektir. Ne olacağını biraz zamana bırak bi kaç gün bi sabret bakalım.

Keşke elimizden bişey gelse anca burda dertlesiyoruz iyi ki varmış bu site. Hepimiz evimizde yalnızken bu sitede yalnız olmadığımı hissediyorum. Armağancım nolur gücünü bitirme sen daha güçlü ol. Ben eşimle kavga ettiğim gün 4 5 saat sahilde oturdum. O kadar çok ihtiyacım varmış ki evden başka bi ortamda kafamı dinlemeye çok iyi geldi eve gelince de duş alıp bebekler gibi uyudum.

Zaten günlük hayatın getirdiği bi sürü stres var. Bir de eşlerinizi aklınıza takıp beyninizi bos yere yormayın. Nasıl olsa mükemmel erkek yok. Bari kendimize zarar vermeyelim. Eskiden olsa kocam için parçalardım kendimi ama vazgeçtim bıraktım her seyin ucunu. Şimdi canım nasıl isterse öyle davranıyorum. Kafamda gayet rahat..

Hanyacım gün içinde zaten işteyim ama işimi bile yapamaz oldum, sanki beynim durmuş, bir tık ilerlemiyor, aklım bişey almaz oldu. Evet bu site iyi ki var. gerçi ben birz konudan sapıyorum, yardım isteyen arkadaşlar varken ben burada eşimle sorunumu yazıyorum ama sorunumda hep vaji yüzünden. en üzüldüğüm şeyse ben aparatla rahatça çalışıyorum ama eşim bana yanaşmıyor bile.... takıldığım nokta bu. gülümseyip bana şefkat göstermesi gerekirken hep uzak hep mesafeli ve negatif, sanki ben evde hizmetini gören bir uşakmışım gibi.

Canım benim Allah yardımcın olsun. Bilmiyorum ki ne denir böyle bi durumda. Belki biraz öfkeli sana geçicek. Ama seni bu kadar yıpratmaya da hakkı yok. Bu kadar üzmeye hakkı yok. Sen çok çabalıyosun. İnşallah hakkında hayırlısı olsun bence şimdilik bi karar verme. Zamanla kararın kendiliğinden gelişecektir. Ne olacağını biraz zamana bırak bi kaç gün bi sabret bakalım.

Hep zaman bıraka bıraka bak 11 ay olmak üzere, her anlamda :KK43:

yıpranmak ne kelime artık gözlerimin içi bile ölü gibi, neşeli kızın yerine ölü gibi bakan stresli, takıntılı biri oluverdim gitti, insan sevdiğine yapar mı bunu anlamak çok zor

Uşak gibi.. aynı cümleyi ben de çok kurdum ama şimdi kimseye uşaklık yapmıyorum yemek yapıyorum o gelirse yiyorum o gelmezse beklemiyorum yine yiyorum yani ilk günler gibi balkonda yolunu gozlemiyorum. Aksam meyve tabakları hazırlamıyorum. Heyecanımı öldüren o oldu. Simdilerde de beklentim yok artık.

Uşak gibi.. aynı cümleyi ben de çok kurdum ama şimdi kimseye uşaklık yapmıyorum yemek yapıyorum o gelirse yiyorum o gelmezse beklemiyorum yine yiyorum yani ilk günler gibi balkonda yolunu gozlemiyorum. Aksam meyve tabakları hazırlamıyorum. Heyecanımı öldüren o oldu. Simdilerde de beklentim yok artık.
evet aynen, bana şunu getir bunu getir diyor, sadece ihtiyacı olunca ve merak edince beni çağırır ya da yanıma gelir onun dısında kabuğuna çekilmiş, bizi sömürüyor eşimin davranışları, hem onu hem beni. farkında değil ve farkına varmaması en korkuncu

Sen güçlü olmaya bak karşısında sürekli aglayan mahçup duran kendini suçlu hisseden bi kadın imajı verme. Ayakların yere sağlam bassın ki kararların net olsun.

Ya bu herkes için geçerli kızlar

Gerçekten yıpratmayın kendinizi.
Gerçekten gerek yok.
Güçlü olun... Dimdik durun... kimse sizi üzemesin...

Ama hanya bu da doğru değil. Yanlış olanı düzelt, kabullenmek de kendine haksızlık. Mutlu değilsindir ki böyle.

Ama hanya bu da doğru değil. Yanlış olanı düzelt, kabullenmek de kendine haksızlık. Mutlu değilsindir ki böyle.

Kuzum mutluyum niye olmayım eşim eskisinden daha iyi davranıyor bana annesine daha az gidiyoruz birlikte daha çok vakit geçiriyoruz ağladığım günden beri hatalarının farkında. Sadece ben ona karşı cok cok ii çdavranmıyorum o da farkında ama sesini çıkarmıyor.

Kuzum mutluyum niye olmayım eşim eskisinden daha iyi davranıyor bana annesine daha az gidiyoruz birlikte daha çok vakit geçiriyoruz ağladığım günden beri hatalarının farkında. Sadece ben ona karşı cok cok ii çdavranmıyorum o da farkında ama sesini çıkarmıyor.
İyi canım öyle olsun da. Hanyanın fendi, kocasını yendi! :sampiyon:

Herkesin derdi farklı,ben eşimin ikinci eşiyim diğer eşinden iki çocuğu var.aramizdada cok yaş farki var 15..severek evlendim..fakat cocuklari maddiyatdi aradaki yaş farki vs hepsi birde ustune vajim eklendi daha bir yil olmadan boşanmak istiyorum.eşim sert ve tripli biri doktor yokk egzersiz yok orayi o açacakmişşş...ben herşeyini kabullenerek evlendim..ama bana bir gram anlayış yokkk...iyice pisikolojim bozuldu artik eski eşiyle nasil yapti nasil yapiyolardi bunlari dusunmeye başladim..neyseki surekli evde değil evde oldugu zamanlardada bazen deniyoruz tabi olmuyo bagirip cagirip kalkiyo..artik cok uzak bana bu iş boyle gitmez diyip duruyo..egzersizede izin vermiyo ki bende yapamiyorum deniyorum korkup birakiyorum :KK43: Allah herkesi kurtarsin bu hastaliktan bakiyorumda yapsamda yapmasamda bu adamdan bana hayir yok gibi başinda herşeyi cok farkli vaat etmişti tabi bende olacaklari goze aldim ama gercekten aradaki yaş farki çocuk varsa bide karşi tarafta bir degil on defa dusunun arkadaslar :KK43: uzun oldu rahatladim hakkinizi helal edin

Herkesin derdi farklı,ben eşimin ikinci eşiyim diğer eşinden iki çocuğu var.aramizdada cok yaş farki var 15..severek evlendim..fakat cocuklari maddiyatdi aradaki yaş farki vs hepsi birde ustune vajim eklendi daha bir yil olmadan boşanmak istiyorum.eşim sert ve tripli biri doktor yokk egzersiz yok orayi o açacakmişşş...ben herşeyini kabullenerek evlendim..ama bana bir gram anlayış yokkk...iyice pisikolojim bozuldu artik eski eşiyle nasil yapti nasil yapiyolardi bunlari dusunmeye başladim..neyseki surekli evde değil evde oldugu zamanlardada bazen deniyoruz tabi olmuyo bagirip cagirip kalkiyo..artik cok uzak bana bu iş boyle gitmez diyip duruyo..egzersizede izin vermiyo ki bende yapamiyorum deniyorum korkup birakiyorum :KK43: Allah herkesi kurtarsin bu hastaliktan bakiyorumda yapsamda yapmasamda bu adamdan bana hayir yok gibi başinda herşeyi cok farkli vaat etmişti tabi bende olacaklari goze aldim ama gercekten aradaki yaş farki çocuk varsa bide karşi tarafta bir degil on defa dusunun arkadaslar :KK43: uzun oldu rahatladim hakkinizi helal edin

Ah be canim ne dertlenmissin kiyamam:KK61: insan sevdigi zaman hicbirseyi dusunemiyor tek dusunce evlenelim pembe panjurlu evmiz olsun aksamlarj isten gelsin mumlu sofralar hazirliyim sonra beraber gezelim falan filan boyle seyler dusunuluyo tabi hepsi hayal olmuyo yani. Yas farkiniz cokmus keske cok iyi dusunseydin:KK43:

X