Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Bugün penceremde bir kelebek buldum. camda çırpınıp duruyordu, çıkmaya çalışıyordu. Ama orda kanat çırptığı sürece çıkamayacağını ben görüyordum. Ama zavallı kelebekcik bunun farkında değildi. Beyhude uğraşını sürdürüp duruyordu. Pır pır da pır pır... sonra onu kurtarmaya karar verdim. Avucumun içine hapsetdim. Hayatının korkusunu, paniğini yaşadı kelebekcik. Belkide öleceğini zannetdi. Ama ben onu açık camdan havaya saldım. Özgür kalmadan önce yaşadığı en kötü tecrübe, benim onu kurtarmaya çalışmak için yaptığım hamle oldu. Sonra mutluluğa, çiçeklere uçtu. Masalda anlatdım size kızlar iyi geceleeeer. Bu hikaye gerçek oldu ha! daha bu sabah.

Ama kovalar romantik olmazmış. En mantıklı burç. Öylemisin nkyar?
Evet kalbimle değil genelde mantığımla hareket ederim,romantikliğide saçma buluyorum aslında,bi aralar eşime aşk mektupları yazmışlığım vardır ancak şuan bana göre değil mum ışığında yemek yada suprizler falan :) ne ara böyle oldum bende bilmiyorum vallahi

Sadece romantizm için değil de rahatlaamk ferahlamak yapay ışıklardan uzak durmak için ben de evin her yerinde mum yakarım. Tabi atmosferi biraz değiştiriyor ama çok severim mum ışığında oturmayı.

Bu sitenin o kadar güzel bir atmosferi varki. Keske hepimiz aynı şehirde olsak ve gün yapsak ne kadar içten, samimi, çıkarsız bir arkadaş ortamımız olurdu kim bilir. Ben bu siteyi evlendigimden beri yani bir yıldır okuyorum. Şu beynimize kazınan gerdek gecesi denilen ilk geceden sonra burası ile tanıstım. O susmayan teledonlar kuzenler, arkadaşlar oldu mu acıdı mı kan geldi mi gbi iğrenc sorular. Balayında gecirdiğim o iğrenc günler. İşte o günlerde burası ile tanıstım. Ama ne egzersiz yaptım ne eşli deneme yaptım nede kendi organıma dokunabildim. Ama artık ywter bir sene oldu dedim ve buraya üye oldum. Üye olmamın üçüncü gününde vajiyi yendim. Hala cok seri yapamamakla beraber. Ve ben şuna inandım ben sizlerden birinin sayesinde ettiğiniz dua sayesinde yendim. Cünkü sakinleştiri iğne yiyip baygınken bile ilişkiye girmeyi denedim, çığlık atmamak için yastıkları parcaladığıöı bilirim ama olmadı o duvar denen kısım benim 1 senemi çaldı. Ama çok sükür artık duvarın olmadığının bilincindeyim. Çok şükür ki artık eşime karşı kendimi eksik hissetmiyoeum. Artık kendimi karısı olarak görüyorum. Sizden tek ricam arkadaşlar birbimize sürekli dua edelim. Dua her kapıyı acar. Ve asla ertelemwyin. Eger işin bir ucundan baslarsanız devamı çok kolay oluyor

Sadece romantizm için değil de rahatlaamk ferahlamak yapay ışıklardan uzak durmak için ben de evin her yerinde mum yakarım. Tabi atmosferi biraz değiştiriyor ama çok severim mum ışığında oturmayı.
Evet bende romantik olsun diye değil ama mumu,mum almayı ,evimin her köşesinde mum olmasını seviyorum..

Kizlar ne olur yardim edin esimle uzaniyoduk stresten mideme kramplar girdi surekli dusunmekten napacam ben diye. Esimede stresten oluyo dedim demez olaydim.neyi stres yapiyosun ya diye bagirdi. Hep boyle yapiyo ben onunla paylasmicam uzuntumude gidip duvarlami paylasicam az kalsin snir krizi geciricektim mutfakta kendimi zor tuttum

Bende. Mum ışığına bayılırım. Kitapda okurum mum ışığında. Vanilya kokulu mumlarım var. Aparat olmakdan kurtulanlarla roman okuyorum

Sen nasıl sinirlendin, o da öyle simirlenmiş işte. İnsanlık hali. Derin nefes al ver, sakinleş. İçinden say. Düşün o da aynı derecede kızgın. Sen belki derdini paylaşıyordun. Ama o da kendisini suçluyorsun zannetmiş olacak ki savunmaya geçti. Sakin ol canım!

Surekli kendimi sucladigimi dile getiriyorm zaten mona kendini suclamiyo ama ben mutsuzum uzgunum desem hemn bagiriyo neden diye. Boyle degisik hareketler seziyorum artik kendimde sanirsam deliriyorum

Bi arkadas buraya yazmıştı eşimle kavga ettik o gece birden sevişmeye başladık ve nasıl olduğunu anlamadan yendim vajiyi diye

Hadi git kocanla kavga et !!!
Belkii de olacak hadi uyumadan Yetiş kocana ben istiyorum yapmak zorundasın bu gece bana sabretmek zorundasın de

Ohoo coktan dalmistir bile ruhsuzz cok guzel seyler diyosunda hic hevesim kalmadi artik biktim

Kizlar, bugun kendimi baya rahat birakabildim bacaklarimi kasmadim galiba oldu artik yani esim oldugunu hissettim dedi, cok azi disarda kalmis inanamiyorum bir yandan, çünkü en son anda esim bana gülerek oldu galiba tamamen dedi ve ben istemsizce neden agladigimi bilmeden aglamaya basladim herhde yogun duygulardan dolayi, o da mutluluktan agladim sandi an oyle saskinim ki hic bir sey anlayamadjm. Bunu soyleyecegimi sanmiyordum ama kizlae hic ama hic aci hissetmedim. Isin sirri bacaklari acabilip rahat durabilmekmis. Bunu biliyordum ama olunca daha net anladim. Insallah normal iliskiye gecebiliriz biz de. Ve gerçekten destek olanlardan, burada cesaret verenlerden Allah razi olsun bin kere. Hepinizin gönlüne göre versin, her şeyin en güzelini hakediyorsunuz. Ay inanmiyoruum ya bitti mi simdi! Ben şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…