Aminnnn rabbim hepimize bu duyguyu tattırsın inşAllah..İnşallah canım. Allah bebek isteyen herkese nasip etsin.
Eşim küstü bana, adama hiç bir şey denmiyor ya!
O kova burcu ben yengeç çok vahim bir beraberlik. Tavsiye etmem. Uyarıyor zaten astrologlar. Uzak dursunlar diye.
Bende bir kova kadınıyım :)Ay kovalar da dedigim dedik, biraz da kibirli tipler oluyor
Bende bir kova kadınıyım :)
Biz erkeğine laf diyoz. Sen alınma canım.Bende bir kova kadınıyım :)
Ama kovalar romantik olmazmış. En mantıklı burç. Öylemisin nkyar?Biz erkeğine laf diyoz. Sen alınma canım.
Evet kalbimle değil genelde mantığımla hareket ederim,romantikliğide saçma buluyorum aslında,bi aralar eşime aşk mektupları yazmışlığım vardır ancak şuan bana göre değil mum ışığında yemek yada suprizler falan :) ne ara böyle oldum bende bilmiyorum vallahiAma kovalar romantik olmazmış. En mantıklı burç. Öylemisin nkyar?
Yok biliyorum canım :) erkekleri öyledir heralde :)Yok canim erkekleri kastetmistim ben, kadınlarını cok severim ablam da kovadir. Saf, iyi niyetli ve gercekten yaratici kadinlar oluyor, mis!:)
Evet bende romantik olsun diye değil ama mumu,mum almayı ,evimin her köşesinde mum olmasını seviyorum..Sadece romantizm için değil de rahatlaamk ferahlamak yapay ışıklardan uzak durmak için ben de evin her yerinde mum yakarım. Tabi atmosferi biraz değiştiriyor ama çok severim mum ışığında oturmayı.
Bende. Mum ışığına bayılırım. Kitapda okurum mum ışığında. Vanilya kokulu mumlarım var. Aparat olmakdan kurtulanlarla roman okuyorumSadece romantizm için değil de rahatlaamk ferahlamak yapay ışıklardan uzak durmak için ben de evin her yerinde mum yakarım. Tabi atmosferi biraz değiştiriyor ama çok severim mum ışığında oturmayı.
Sen nasıl sinirlendin, o da öyle simirlenmiş işte. İnsanlık hali. Derin nefes al ver, sakinleş. İçinden say. Düşün o da aynı derecede kızgın. Sen belki derdini paylaşıyordun. Ama o da kendisini suçluyorsun zannetmiş olacak ki savunmaya geçti. Sakin ol canım!Kizlar ne olur yardim edin esimle uzaniyoduk stresten mideme kramplar girdi surekli dusunmekten napacam ben diye. Esimede stresten oluyo dedim demez olaydim.neyi stres yapiyosun ya diye bagirdi. Hep boyle yapiyo ben onunla paylasmicam uzuntumude gidip duvarlami paylasicamaz kalsin snir krizi geciricektim mutfakta kendimi zor tuttum
Bende. Mum ışığına bayılırım. Kitapda okurum mum ışığında. Vanilya kokulu mumlarım var. Aparat olmakdan kurtulanlarla roman okuyorum
Sen nasıl sinirlendin, o da öyle simirlenmiş işte. İnsanlık hali. Derin nefes al ver, sakinleş. İçinden say. Düşün o da aynı derecede kızgın. Sen belki derdini paylaşıyordun. Ama o da kendisini suçluyorsun zannetmiş olacak ki savunmaya geçti. Sakin ol canım!
Sen nasıl sinirlendin, o da öyle simirlenmiş işte. İnsanlık hali. Derin nefes al ver, sakinleş. İçinden say. Düşün o da aynı derecede kızgın. Sen belki derdini paylaşıyordun. Ama o da kendisini suçluyorsun zannetmiş olacak ki savunmaya geçti. Sakin ol canım!
Bi arkadas buraya yazmıştı eşimle kavga ettik o gece birden sevişmeye başladık ve nasıl olduğunu anlamadan yendim vajiyi diye
Hadi git kocanla kavga et !!!
Belkii de olacak hadi uyumadan Yetiş kocana ben istiyorum yapmak zorundasın bu gece bana sabretmek zorundasın de