Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Canım çok haklısın ben her namazımın sonunda hepinize dua ediyorum. Birinin bi başkası için ettiği dua en kabul olanmış. Her daim aklımdasınız dualarımdasınız ...

Ay canim benim cok sevindim hade gozun aydin

Bence erkeklerde böyle bir site açmalılar. Eşi vaji olan beyler diye. Bize çok faydası dokunurdu! Birbirlerini bilimçlendirirlerdi. Belkide biraz komik mi olurdu?! Diye düşündüm şimdi.

Çok sevindim canim inşallah bizlerde en yakin zamanda bu cümleleri kurariz

Canım benim çok sevindim olmuştur o olmuştur çünkü her zaman hepsini alman gerekmiyor bazen yarısı da yeterli olabiliyor o haz için ve pozisyona göre değişiyor. Ayyy çok sevindim tebrik ederim yaa. Nasıl mutlu oldum bilemezsin.

Hadi kızlar kaç kişi kaldi ki şurda agustos böcekleri gibi bu ay sizin ayınız olsun hepinizden güzel haberler bekliyoruz..

Surekli kendimi sucladigimi dile getiriyorm zaten mona kendini suclamiyo ama ben mutsuzum uzgunum desem hemn bagiriyo neden diye. Boyle degisik hareketler seziyorum artik kendimde sanirsam deliriyorum
Baskı hissediyor oda. Senin duygularını kontrol edemediği, önemsediği için kızıyor aslında.

Canim benim Allah razi olsun yaa nasil ferahladim anlatamam ama darisi bütün kizlara olsun insallah. Her zaman yaninizdayiz

Bir de kızlar, ben vajiyi yeneyeim ve bebek sahibi olalim niyetiyle 4444 tefriciye okumaya baslamistim 1 ay oluyor. Ve dun gece bitirdim, arkasindan duasini ettim. Cok şükür, tavsiye ederim duanin gücü inanilmaz

Nette Dolanirken şu soz denk geldi . "İmkansıza ulaşmanın tek yolu onun mümkün olduğuna inanmaktır." Sanirim bu sozu hayat felsefesi yaparsak hersey daha kolay olur..

Kesinlikle! Biz esimle hic imkansiz demedik. Illa bir gun bu is olacak dedik. Onun cok faydasi oluyor bir kere cok fazla yuk hissetmiyorsun. Psikolojinin saglam olmasi cok mühim ya ben de bazen cok dibe vurdum agladim sizlandim hamilelere bakip bakip. Ama toparlanmayi bilmek lazim yoksa elimizden her sey kayip gidiyor

Tebrikler canım. Olmuş bitmiş atlattın gitti şükür. Herşey zamanla daha da yoluna girer normalleşir. Bunu atlattın ya gerisi mühim değil. Halaylar sana gelsin bugün

Ay! Çok çok sevindim. Kendini bir kabustan uyanmış gibi hissetmiş olmalısın. Artık gerçek karı koca oldunuz. Darısı diğer kelebeklerin başına inşallah.

Ay! Çok çok sevindim. Kendini bir kabustan uyanmış gibi hissetmiş olmalısın. Artık gerçek karı koca oldunuz. Darısı diğer kelebeklerin başına inşallah.

Aynen öyle hissediyorum mona, artık hepsi geride kaldı. Yuzumuzde guller aciyor resmen. Ve tamamen iliskinin olmasi bambaska hissettiriyor Amiinn tez vakitte insallah hepsi yensin

Niye dişini sıkasın ki, öyle demesi yanlış. Kasap gibi. O da kötü bir şey yapacağını düşünüyor. Baştan çıkarmayı , kandırmayı denese olmuyormu?!
Demi o hep beni suçluyor zaten insan evliliğini kurtarmak için bile cesaret eder yapar diyo bu laflar daha da karamsarlastiriyor beni soguyorum seksten evlilikten keşke hiç evlenmesedim diyorum bazen

Demi o hep beni suçluyor zaten insan evliliğini kurtarmak için bile cesaret eder yapar diyo bu laflar daha da karamsarlastiriyor beni soguyorum seksten evlilikten keşke hiç evlenmesedim diyorum bazen

Canım bence erkeklerde nasıl tepki vereceğini bilmiyor bu duruma.
Biraz akıllı olanlar eşlerine yardımcı oluyor ama aklını kullanamayanlar sözleriyle dövüyor. Acaba onlar bu işi beceremeseydi biz onlarla böyle konuşabilir miydik? Tabi ki hayır niye biz onlar gibi kalpsiz değiliz karşımızdaki zaten yapamamanın ezikliğini yaşarken bi tekme de bz atamazdık. biraz gayret et de olsun ne demek! Suçlamak ne demek! Madem öyle bekleyeceksin yapana kadar. Senin gayret gosterdiğin kadar onunda destek vermesi lazım. Yoksa bir çok kişi gibi aylar yıllar alır. Gercekten iliskiye girmek, bir kadının kocası olmak istiyorlarsa azcık erkek gibi davranıp sahip çıkmasını koruyup kollamasını destek olmasını bilsinler.

Mona sana çok teşekkür ederim verdiğin cesaret sayesinde çok az da olsa serçe parmagimin başınla degebildim vajinama çok da mutlu oldum çok şükür orası benim için öcü gibiydi nasıl mutlu oldum anlatamam inş devamı gelir çok sagolun hepiniz ben gerçekten bunu yaptım çok az da olsa dokunabildim ya mucize gibi geliyor ilerletmeye korktum evet ama buda birşey dır

Kesinlikle hanyacim ama işte erkekler çok sabırsız bizimle bir evlenen arkadaşlar var eşi hamile onları söylüyor bana zaten dediğin gibi eziklik var ustune bunlar daha da kötü yapıyor ama sabır burası da olmasa kahrimdan olurdum herhalde çünkü sizden başka konusabikicem derdimi acabilicem kimse yok iyi ki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…