Bu sitenin o kadar güzel bir atmosferi varki. Keske hepimiz aynı şehirde olsak ve gün yapsak ne kadar içten, samimi, çıkarsız bir arkadaş ortamımız olurdu kim bilir. Ben bu siteyi evlendigimden beri yani bir yıldır okuyorum. Şu beynimize kazınan gerdek gecesi denilen ilk geceden sonra burası ile tanıstım. O susmayan teledonlar kuzenler, arkadaşlar oldu mu acıdı mı kan geldi mi gbi iğrenc sorular. Balayında gecirdiğim o iğrenc günler. İşte o günlerde burası ile tanıstım. Ama ne egzersiz yaptım ne eşli deneme yaptım nede kendi organıma dokunabildim. Ama artık ywter bir sene oldu dedim ve buraya üye oldum. Üye olmamın üçüncü gününde vajiyi yendim. Hala cok seri yapamamakla beraber. Ve ben şuna inandım ben sizlerden birinin sayesinde ettiğiniz dua sayesinde yendim. Cünkü sakinleştiri iğne yiyip baygınken bile ilişkiye girmeyi denedim, çığlık atmamak için yastıkları parcaladığıöı bilirim ama olmadı o duvar denen kısım benim 1 senemi çaldı. Ama çok sükür artık duvarın olmadığının bilincindeyim. Çok şükür ki artık eşime karşı kendimi eksik hissetmiyoeum. Artık kendimi karısı olarak görüyorum. Sizden tek ricam arkadaşlar birbimize sürekli dua edelim. Dua her kapıyı acar. Ve asla ertelemwyin. Eger işin bir ucundan baslarsanız devamı çok kolay oluyor
Ay canim benim cok sevindim hade gozun aydinKizlar, bugun kendimi baya rahat birakabildim bacaklarimi kasmadim galiba oldu artikyani esim oldugunu hissettim dedi, cok azi disarda kalmis inanamiyorum bir yandan, çünkü en son anda esim bana gülerek oldu galiba tamamen dedi ve ben istemsizce neden agladigimi bilmeden aglamaya basladim herhde yogun duygulardan dolayi, o da mutluluktan agladim sandi an oyle saskinim ki hic bir sey anlayamadjm. Bunu soyleyecegimi sanmiyordum ama kizlae hic ama hic aci hissetmedim. Isin sirri bacaklari acabilip rahat durabilmekmis. Bunu biliyordum ama olunca daha net anladim. Insallah normal iliskiye gecebiliriz biz de. Ve gerçekten destek olanlardan, burada cesaret verenlerden Allah razi olsun bin kere. Hepinizin gönlüne göre versin, her şeyin en güzelini hakediyorsunuz. Ay inanmiyoruum ya bitti mi simdi! Ben şok
Bence erkeklerde böyle bir site açmalılar. Eşi vaji olan beyler diye. Bize çok faydası dokunurdu! Birbirlerini bilimçlendirirlerdi. Belkide biraz komik mi olurdu?! Diye düşündüm şimdi.Bu sitenin o kadar güzel bir atmosferi varki. Keske hepimiz aynı şehirde olsak ve gün yapsak ne kadar içten, samimi, çıkarsız bir arkadaş ortamımız olurdu kim bilir. Ben bu siteyi evlendigimden beri yani bir yıldır okuyorum. Şu beynimize kazınan gerdek gecesi denilen ilk geceden sonra burası ile tanıstım. O susmayan teledonlar kuzenler, arkadaşlar oldu mu acıdı mı kan geldi mi gbi iğrenc sorular. Balayında gecirdiğim o iğrenc günler. İşte o günlerde burası ile tanıstım. Ama ne egzersiz yaptım ne eşli deneme yaptım nede kendi organıma dokunabildim. Ama artık ywter bir sene oldu dedim ve buraya üye oldum. Üye olmamın üçüncü gününde vajiyi yendim. Hala cok seri yapamamakla beraber. Ve ben şuna inandım ben sizlerden birinin sayesinde ettiğiniz dua sayesinde yendim. Cünkü sakinleştiri iğne yiyip baygınken bile ilişkiye girmeyi denedim, çığlık atmamak için yastıkları parcaladığıöı bilirim ama olmadı o duvar denen kısım benim 1 senemi çaldı. Ama çok sükür artık duvarın olmadığının bilincindeyim. Çok şükür ki artık eşime karşı kendimi eksik hissetmiyoeum. Artık kendimi karısı olarak görüyorum. Sizden tek ricam arkadaşlar birbimize sürekli dua edelim. Dua her kapıyı acar. Ve asla ertelemwyin. Eger işin bir ucundan baslarsanız devamı çok kolay oluyor
Ay! Bende gülüyorum kendime bazen. Gül canım doya doya...aparat olmaktan kurtulanlar
Mona bitirdin beni koptum resmen yaa kahkahalarım resmen yankılandı şu an
Çok sevindim canim inşallah bizlerde en yakin zamanda bu cümleleri kurarizKizlar, bugun kendimi baya rahat birakabildim bacaklarimi kasmadim galiba oldu artikyani esim oldugunu hissettim dedi, cok azi disarda kalmis inanamiyorum bir yandan, çünkü en son anda esim bana gülerek oldu galiba tamamen dedi ve ben istemsizce neden agladigimi bilmeden aglamaya basladim herhde yogun duygulardan dolayi, o da mutluluktan agladim sandi an oyle saskinim ki hic bir sey anlayamadjm. Bunu soyleyecegimi sanmiyordum ama kizlae hic ama hic aci hissetmedim. Isin sirri bacaklari acabilip rahat durabilmekmis. Bunu biliyordum ama olunca daha net anladim. Insallah normal iliskiye gecebiliriz biz de. Ve gerçekten destek olanlardan, burada cesaret verenlerden Allah razi olsun bin kere. Hepinizin gönlüne göre versin, her şeyin en güzelini hakediyorsunuz. Ay inanmiyoruum ya bitti mi simdi! Ben şok
Kizlar, bugun kendimi baya rahat birakabildim bacaklarimi kasmadim galiba oldu artikyani esim oldugunu hissettim dedi, cok azi disarda kalmis inanamiyorum bir yandan, çünkü en son anda esim bana gülerek oldu galiba tamamen dedi ve ben istemsizce neden agladigimi bilmeden aglamaya basladim herhde yogun duygulardan dolayi, o da mutluluktan agladim sandi an oyle saskinim ki hic bir sey anlayamadjm. Bunu soyleyecegimi sanmiyordum ama kizlae hic ama hic aci hissetmedim. Isin sirri bacaklari acabilip rahat durabilmekmis. Bunu biliyordum ama olunca daha net anladim. Insallah normal iliskiye gecebiliriz biz de. Ve gerçekten destek olanlardan, burada cesaret verenlerden Allah razi olsun bin kere. Hepinizin gönlüne göre versin, her şeyin en güzelini hakediyorsunuz. Ay inanmiyoruum ya bitti mi simdi! Ben şok
Baskı hissediyor oda. Senin duygularını kontrol edemediği, önemsediği için kızıyor aslında.Surekli kendimi sucladigimi dile getiriyorm zaten mona kendini suclamiyo ama ben mutsuzum uzgunum desem hemn bagiriyo neden diye. Boyle degisik hareketler seziyorum artik kendimde sanirsam deliriyorum
Canım benim çok sevindim olmuştur o olmuştur çünkü her zaman hepsini alman gerekmiyor bazen yarısı da yeterli olabiliyor o haz için ve pozisyona göre değişiyor. Ayyy çok sevindim tebrik ederim yaa. Nasıl mutlu oldum bilemezsin.
Hadi kızlar kaç kişi kaldi ki şurda agustos böcekleri gibi bu ay sizin ayınız olsun hepinizden güzel haberler bekliyoruz..
Nette Dolanirken şu soz denk geldi . "İmkansıza ulaşmanın tek yolu onun mümkün olduğuna inanmaktır." Sanirim bu sozu hayat felsefesi yaparsak hersey daha kolay olur..
Tebrikler canım. Olmuş bitmiş atlattın gitti şükür. Herşey zamanla daha da yoluna girer normalleşir. Bunu atlattın ya gerisi mühim değil. Halaylar sana gelsin bugünKizlar, bugun kendimi baya rahat birakabildim bacaklarimi kasmadim galiba oldu artikyani esim oldugunu hissettim dedi, cok azi disarda kalmis inanamiyorum bir yandan, çünkü en son anda esim bana gülerek oldu galiba tamamen dedi ve ben istemsizce neden agladigimi bilmeden aglamaya basladim herhde yogun duygulardan dolayi, o da mutluluktan agladim sandi an oyle saskinim ki hic bir sey anlayamadjm. Bunu soyleyecegimi sanmiyordum ama kizlae hic ama hic aci hissetmedim. Isin sirri bacaklari acabilip rahat durabilmekmis. Bunu biliyordum ama olunca daha net anladim. Insallah normal iliskiye gecebiliriz biz de. Ve gerçekten destek olanlardan, burada cesaret verenlerden Allah razi olsun bin kere. Hepinizin gönlüne göre versin, her şeyin en güzelini hakediyorsunuz. Ay inanmiyoruum ya bitti mi simdi! Ben şok
Tebrikler canım. Olmuş bitmiş atlattın gitti şükür. Herşey zamanla daha da yoluna girer normalleşir. Bunu atlattın ya gerisi mühim değil. Halaylar sana gelsin bugün
Ay! Çok çok sevindim. Kendini bir kabustan uyanmış gibi hissetmiş olmalısın. Artık gerçek karı koca oldunuz. Darısı diğer kelebeklerin başına inşallah.Kizlar, bugun kendimi baya rahat birakabildim bacaklarimi kasmadim galiba oldu artikyani esim oldugunu hissettim dedi, cok azi disarda kalmis inanamiyorum bir yandan, çünkü en son anda esim bana gülerek oldu galiba tamamen dedi ve ben istemsizce neden agladigimi bilmeden aglamaya basladim herhde yogun duygulardan dolayi, o da mutluluktan agladim sandi an oyle saskinim ki hic bir sey anlayamadjm. Bunu soyleyecegimi sanmiyordum ama kizlae hic ama hic aci hissetmedim. Isin sirri bacaklari acabilip rahat durabilmekmis. Bunu biliyordum ama olunca daha net anladim. Insallah normal iliskiye gecebiliriz biz de. Ve gerçekten destek olanlardan, burada cesaret verenlerden Allah razi olsun bin kere. Hepinizin gönlüne göre versin, her şeyin en güzelini hakediyorsunuz. Ay inanmiyoruum ya bitti mi simdi! Ben şok
Ay! Çok çok sevindim. Kendini bir kabustan uyanmış gibi hissetmiş olmalısın. Artık gerçek karı koca oldunuz. Darısı diğer kelebeklerin başına inşallah.
Gelir canım gelir. Sen vaji gibi bi belanın üstesinden gelmişsin bebişte neymiş. Elimizden ne kurtulur ki bizim o da en kısa zamanda olur hiç merak etme.Insallah canimm cok sagol cok şükür Allaha. Insallah bebis de gelir saglikla hayirlisiyla
Demi o hep beni suçluyor zaten insan evliliğini kurtarmak için bile cesaret eder yapar diyo bu laflar daha da karamsarlastiriyor beni soguyorum seksten evlilikten keşke hiç evlenmesedim diyorum bazenNiye dişini sıkasın ki, öyle demesi yanlış. Kasap gibi. O da kötü bir şey yapacağını düşünüyor. Baştan çıkarmayı , kandırmayı denese olmuyormu?!
Gelir canım gelir. Sen vaji gibi bi belanın üstesinden gelmişsin bebişte neymiş. Elimizden ne kurtulur ki bizim o da en kısa zamanda olur hiç merak etme.
Demi o hep beni suçluyor zaten insan evliliğini kurtarmak için bile cesaret eder yapar diyo bu laflar daha da karamsarlastiriyor beni soguyorum seksten evlilikten keşke hiç evlenmesedim diyorum bazen
Kesinlikle hanyacim ama işte erkekler çok sabırsız bizimle bir evlenen arkadaşlar var eşi hamile onları söylüyor bana zaten dediğin gibi eziklik var ustune bunlar daha da kötü yapıyor ama sabır burası da olmasa kahrimdan olurdum herhalde çünkü sizden başka konusabikicem derdimi acabilicem kimse yok iyi ki varsinizCanım bence erkeklerde nasıl tepki vereceğini bilmiyor bu duruma.
Biraz akıllı olanlar eşlerine yardımcı oluyor ama aklını kullanamayanlar sözleriyle dövüyor. Acaba onlar bu işi beceremeseydi biz onlarla böyle konuşabilir miydik? Tabi ki hayır niye biz onlar gibi kalpsiz değiliz karşımızdaki zaten yapamamanın ezikliğini yaşarken bi tekme de bz atamazdık. biraz gayret et de olsun ne demek! Suçlamak ne demek! Madem öyle bekleyeceksin yapana kadar. Senin gayret gosterdiğin kadar onunda destek vermesi lazım. Yoksa bir çok kişi gibi aylar yıllar alır. Gercekten iliskiye girmek, bir kadının kocası olmak istiyorlarsa azcık erkek gibi davranıp sahip çıkmasını koruyup kollamasını destek olmasını bilsinler.