Bu sitenin o kadar güzel bir atmosferi varki. Keske hepimiz aynı şehirde olsak ve gün yapsak ne kadar içten, samimi, çıkarsız bir arkadaş ortamımız olurdu kim bilir. Ben bu siteyi evlendigimden beri yani bir yıldır okuyorum. Şu beynimize kazınan gerdek gecesi denilen ilk geceden sonra burası ile tanıstım. O susmayan teledonlar kuzenler, arkadaşlar oldu mu acıdı mı kan geldi mi gbi iğrenc sorular. Balayında gecirdiğim o iğrenc günler. İşte o günlerde burası ile tanıstım. Ama ne egzersiz yaptım ne eşli deneme yaptım nede kendi organıma dokunabildim. Ama artık ywter bir sene oldu dedim ve buraya üye oldum. Üye olmamın üçüncü gününde vajiyi yendim. Hala cok seri yapamamakla beraber. Ve ben şuna inandım ben sizlerden birinin sayesinde ettiğiniz dua sayesinde yendim. Cünkü sakinleştiri iğne yiyip baygınken bile ilişkiye girmeyi denedim, çığlık atmamak için yastıkları parcaladığıöı bilirim ama olmadı o duvar denen kısım benim 1 senemi çaldı. Ama çok sükür artık duvarın olmadığının bilincindeyim. Çok şükür ki artık eşime karşı kendimi eksik hissetmiyoeum. Artık kendimi karısı olarak görüyorum. Sizden tek ricam arkadaşlar birbimize sürekli dua edelim. Dua her kapıyı acar. Ve asla ertelemwyin. Eger işin bir ucundan baslarsanız devamı çok kolay oluyor
Canım çok haklısın ben her namazımın sonunda hepinize dua ediyorum. Birinin bi başkası için ettiği dua en kabul olanmış. Her daim aklımdasınız dualarımdasınız ...