Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Eşim küstü bana, adama hiç bir şey denmiyor ya!
O kova burcu ben yengeç çok vahim bir beraberlik. Tavsiye etmem. Uyarıyor zaten astrologlar. Uzak dursunlar diye.

Eşimle tatile çıkacağız onun hazırlığı ile uğraşıyordum. Çok istiyorum tatile çıkmak. Keşke aramızda sorunlar olmasaydı. Aynı odada uzak uzak takılacağız. Aşk yok, sevişmek yok, bir kuru denize talim. Üzgünüm :KK43: kırgınım :KK43: kızgınım :KK43: Az önce tv de öpüşme sahnesi vardı. İçim gitdi kızlaaaar. Ben sapıkmıyım.:KK61:
Ahh mona ah hepimiz ayniyiz bizde belki işe yarar diye gecen hafta gittik ama nerde kavga ederek döndük 2 dk sikamiyomusum kendimi evliligimin belki de en güzel geçecek zamanları zehir geçiyor ne garip yeni gelin olmanın tadına bile varamadim 4 ayı da bitiricez :KK43:((

Ahh mona ah hepimiz ayniyiz bizde belki işe yarar diye gecen hafta gittik ama nerde kavga ederek döndük 2 dk sikamiyomusum kendimi evliligimin belki de en güzel geçecek zamanları zehir geçiyor ne garip yeni gelin olmanın tadına bile varamadim 4 ayı da bitiricez :KK43:((
Niye dişini sıkasın ki, öyle demesi yanlış. Kasap gibi. O da kötü bir şey yapacağını düşünüyor. Baştan çıkarmayı , kandırmayı denese olmuyormu?!

Stres ve baskıyla olmaz ki zaten. Dört ay bir şey değil. Egzersizlere devam et. Kegel yap sık sık. İyice kendine güvenin gelsin. Bu arada eşinle de yakınlığını koru. Başka şekillerde mutlu olun. Mesela oral. Evde yemek yokken pizza söylemeye benziyor. Böyle bir bayram havası! Sende daha relaks olursun. Eşini mutlu edebildiğini görünce.

Bu, yukardaki mumlu, şakalı, romantik tabloyu eşinle yaşayabiliyorsan sakın onu bırakma Benden söylemesi. Hatda o çekiniyorsa sen üstüne atla derim. Zaten sana en sevdiğin bisküviden almış. Oyy..oy! Barışın bence. Eşin tripli ama "çok güzel hareketleri" var
Bizim adamın tek yaptigi romantiklik mum yakmaktkr zaten başka bir romantiklik fazla bilmez
Üstüne atlama konusuna gelince ikimizde o konuda fenayiz

Selam kızlarrr pastalar börekler kilolar muhabbetlerr :) ne güzel okudum keyif aldım vallahi :) evliliğin en güzel yani " aman alan almış satan satmış" deyip homini gırtlak yemek :) Onlardan biride benim evlendikten sonra nerdeyse 10 kilo aldım ,şuan diyetteyim ,hayatımda hiç spor yapmaya ben spora başladım,hergün iki saat kadar yüzüyorum inşAllah yaz bitmeden bütün kilolarımdan vajiden dertlerden kederlerden kurtulmayı düşünüyorum :) kışı karnımda bi nefesle karşılamak istiyorum :KK66:

Bizim adamın tek yaptigi romantiklik mum yakmaktkr zaten başka bir romantiklik fazla bilmez
Fenayızı olumlu algıladım, vay vay! İnşallah yeni eviniz uğur getirir. Daha mutlu olursunuz. Siz iyisiniz. O kadar sürtüşme olacak tabi. Önemli olan hataların farkına varmak. Tekrar tekrar aynı yanlışları yapmamak.

Selam kızlarrr pastalar börekler kilolar muhabbetlerr :) ne güzel okudum keyif aldım vallahi :) evliliğin en güzel yani " aman alan almış satan satmış" deyip homini gırtlak yemek :) Onlardan biride benim evlendikten sonra nerdeyse 10 kilo aldım ,şuan diyetteyim ,hayatımda hiç spor yapmaya ben spora başladım,hergün iki saat kadar yüzüyorum inşAllah yaz bitmeden bütün kilolarımdan vajiden dertlerden kederlerden kurtulmayı düşünüyorum :) kışı karnımda bi nefesle karşılamak istiyorum :KK66:
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin

İnşallah canım. Allah bebek isteyen herkese nasip etsin.

Fenayızı olumlu algıladım, vay vay! İnşallah yeni eviniz uğur getirir. Daha mutlu olursunuz. Siz iyisiniz. O kadar sürtüşme olacak tabi. Önemli olan hataların farkına varmak. Tekrar tekrar aynı yanlışları yapmamak.
Hatalarini anlatcam da benle küs ben ama daha fazla küsüm ama hıh, yakasından tutup yukari kaldirip "derdin ne evladim hem suçlu hem güçlüsün" diyesim var

X