kızlar olduu BASARDIM tam bır bucuk gunde bıttı kurtuldum bu dertten.bugun 11 bucukta vajınusmusun defterını durdum.cok mutluyum murat ulusoya gıtmeyı dusunupte tedırgın olanlar hıc xdusunmeyın ne olur gıdın inanın benımde maddı durumum cok ıyı degıl bız kredı cekıp oyle gıttık ama gerıye donerken o para aklımın ucunda bıle degıldı.sımdı sadece gıden 5 yılıma yanıyorum ALLAH HERKESI BU DERTTEN KURTARSIN..
canım yaaa :) çok mutlu oldum tebrik ederim seni ayyaz kısa zamanda hayırlı bebiş haberlerini bekliyoz
bnede 5 yıllık evliyim ve bu vajınısmus illetinden bendede var jinekolog hariç herhangi bi doktora gitmedim ulusoya gitmeyi düşünüyoruz eşimle ama hem ücreti açısından hemde tedavi yöntemiyle ilgili tereddütlerim vardı.ulusoyun sitesine üyeyim ve mailler geliyo ordan bana bugün baktığımda başardım yazılı bi mail geldi ve bunu kadınlar kulubünde paylaşacağını yazmıştı bi bayan.bewnde hemen bu siteeye girdim ve üye oldum.gitdip gitmemmekte kararsızım yönetimi nedir yani çözüme ulaştırdığı gerçek mi bir daha aynı sorunu eve gelince yasarmıyız diye korkuyoruz eşimle
kısa zamanda cevap yazarsan sevinirm canımm....şimdiden teşekkürler