- 12 Şubat 2010
- 570
- 0
cnnysr ....canımmmm varya şuan tülerim diken diken oldu senin adına çookk sevindim inan suan ağlıyorum çeken bilir 5 yıl oldu benimde bir mucize ya buuu çok sevindim çokk darısı benim başıma inşallah
birde merak ettiğim bişi var orda çok zorlanıyomusun yani korkuyorum oraya gidipte başaramamaktan nasıl oluyoda bi günde bitiyo iş neler yapıyo doktor canım anlatırmısınn :Ialkisalkisalkis:dance::teytey:
Darısı bütün vajililerin başına canım.
Ben doktor a gitmeden önce parmak egzersizlerini yapabiliyordum ama doktor ulusoyun vajinasına bile bakamayan hastaları olduğunu ve birbuçuk günde sonuca bağlandığını biliyorum.
Ulusoyun en büyük farkı hipnoterapi ile sana telkinler vermesi. bi çeşit hipnoz gibi, ama uyumuyosun, o esnada verdiği telkinler senin bilinç altındaki korkuyu yok etmeni sağlıyor. sonra aşama aşama aparatlar denemeni istiyor(aparatları otelde kendi odanda rahat rahat yapıyorsun, klinikte değil) her aparatdan sonra tekrar telkin veriyor sana ve sonunda oluyor :lepi:
hem kuşadasında tatil yapıyorsun, ikinci balayıda denilebilir, hemde o hastalığı orada bırakıp geliyorsun.hihoyyyt