Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eveeeeeeett bu msj bir gün benimde yazabileceğim hiiiiiç aklıma gelmezdi.ve en sonunda ben de kurtuldum bu dertten.darısı başınıza dilorum ve ben bu başarı için sadece kendimi kutluyorum
venüs vaji ile ilgili bütün konuları okumaya çalışıyorum zaten. Ama ben kendi kendime başaramam bunu biliyorum.şu ulusoya bi güvenebilsem başkada bişey istemiyorum. Bu arada ben yeni üye olduğumdan özel mesaj atamıyomuşum maalesefki. Aslında özel ms olayım olsa şu ulusoya gidipte başaranlara msj atıp öğrencem ama yok..
hayır hiç egzersiz yapmadım eşimle denemelerimiz oldu sadece ama ben kendimi tanıyorum yapamam o egzersizleri düşününce bile kapatıyorum hemen bacaklarımı. murat beyde aparat veriyomuş ama burdan okuduğuma göre hipnoterapiden sonra kolay oluyomuş bişey anlamıyomuşsun. offff bi güvenebilsem yazılanlara. çıldırıcam artık
ilknur hanım bu probleminiz ile ilgili eğer maddi imkanınız varsa lütfen Murat bey'e gidiniz .hayır hiç egzersiz yapmadım eşimle denemelerimiz oldu sadece ama ben kendimi tanıyorum yapamam o egzersizleri düşününce bile kapatıyorum hemen bacaklarımı. murat beyde aparat veriyomuş ama burdan okuduğuma göre hipnoterapiden sonra kolay oluyomuş bişey anlamıyomuşsun. offff bi güvenebilsem yazılanlara. çıldırıcam artık
ilknur hanım bu probleminiz ile ilgili eğer maddi imkanınız varsa lütfen Murat bey'e gidiniz .
tüm sayfaları okudum,dr.uluusoy a gitsem mi, gidiyorum, gittim geldim,başardım diye yazanlar ortada olmayınca,açıkçası aklıma acaba öyle birleri yok mu aslında, birileri hedef göstermek için tiyatro mu sergiledi diye düşündüm.kurtuldukları için yazmıyordurlar belki ama yine de bir kişi olsun da mı çıkmaz hem kurtulup hem de yardımcı olmak isteyen,kedilerinin yaşadığı stresi unutmayıp,zaman zaman girip motive edici paylaşımlarda bulunan.aklım karıştı neyse de.