- 12 Şubat 2010
- 570
- 0
ben de merak ediyorum, ilk deneyimde acı panik varmı, varsa nasıl başarıcaz bunu. ben çok panikliyorum ve canım çok tatlı
vazgeömek ne demek eşimi iki senede anca ikna ettim şükürki kabul etti doktorla bile gitti önceden görüştü tedirginliği olmasın diye bakalım artık kurtulacağıma inanıyorum sadece benim tek korkum var ilk deneyime yönlerdiği zaman ilişki yaşadığında ağrı acı korku veya panik gibi şeyler oluyomu yani hiçbişey hissedilmiyomu onu anlayamıyorum bilgilendirebilirsen sevinirim iyi dileklerin içinde tşkler
hayır canım acı olmuyor, çünkü acıyı kendimizi kastığımız için biz yaratıyoruz, terapi sonrası kasılma gidiyor ve acı duymuyosun.
içim rahatladı inanki. saygın bey, % 100 çözüm dedi ve olmazsa para iadesi demişti ama, muayene ediyormuş ve aparatlarla önce kendisi çalıştırıyormuş, sonra ödev veriyormuş. o da bir yöntem ama eşim razı olmadı asla. ne kadar süreye randevu veriyor peki, para da yok henüz
dr ulusoy asla sana %100 demez, "her hastanın tedavisi farklıdır ama bilgi ve deneyimimiz ile sorunu aşarız" der. hastaları ortada henüz dr ulusoya agittim ama ilişkiye giremiyorum diyenle karşılaşmadım. randevu için kendisi ile görüşürsün ama şuan yoğun olduğunu biliyorum, sanırım eylülden sonrasına verir randevu.
cnnysr, bana özelden mesaj atarmısın ayrıntıları, ya da uygun olursa buraya yazarmısın. tedavisi nasıl, eşim çok tereddütlü ve gitmeye zor ikna olacak. bana kendi başıma parmak egzersizi yap deyip duruyor ama 3 senedir beceremedim
canım eşinin merak ettiği ne varsa bana mesaj atabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.