- 26 Mayıs 2008
- 1.039
- 1
- 42
Az kaldı bende senin adına sevincem burdayerimseniben
bana zaman geçmek bilmiyo ya daha çok var gibi geliyo inş en kısa zamanda bebek haberlerinide alırızopuyorumnanaktanzemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kaldı bende senin adına sevincem burdayerimseniben
ayyaz merhaba, çevrimiçi olduğuna sevindim. murat ulusoyun tedavisi hakkında sorcaklarım var sana. ben saygın beye gitmeyi düşünüyordum, ancak eşim doktorun erkek olması sebebiyle ve aparatla da doktorun çalıştırması yüzünden saygın beyden vazgeçti. ulusoy da mı aparatlarla orda çalıştırıyor. hipnozdan sonra muayenehaneden kaldığın yere gidince kendinmi deniyorsun, yoksa her ikisi de mi? çok bunaldım artık, çözüm buluyoruz, doktor erkek ve aparatları kendi çalıştırıyo diye eşim çözümden vazgeçti. 3 senem gitti yoruldum, çözüm bulamadım. parmak egzersizi de yapamıyorum olmuyo. ayyaz lütfen bilgilendir
bende giden arkadaşlardan duyduğumu söyliyim sana aparatlar veriyormuş ama bunu kendi çalıştırmıyormuş terapiden sonra kaldığın yere gidip kendin uyguluyormuşsun bence gitmeyi düşünüyorsan bir an önce randevu al sonra bizim gibi gün saymak zorunda kalırsın allah kolaylık versin ama korkma derim ben inanıyorum murat ulusoyun beni tedavi edeceğine eminim artık sende vakit kaybetme
izmit canım, sen 3 parmaktasın sanırım, sen kesin başarırsın. ben parmak hiç beceremedim, bir boğum bile girmiyor, bir de kızlık zarım alınması rağmen. ulusoya gidip de hiç başarısız olan varmı acaba. bir de nazillide değil artık sanırım kuşadasındaymış dr ulusoy
kendi muayenehanede çalıştırmıyor değilmi, eşim sırf buyüzden olmaz dedi
kendi muayenehanede çalıştırmıyor değilmi, eşim sırf buyüzden olmaz dedi
eğer tedavi olacağımı bılsem hiç durmam hemen giderim ulusoy a parası pulu umrumda değil.. ama ya olmazsa dusuncesi beni mutsuz ediyor..cünkii eşim bi daha o kadar para veripte uğraşmaz sanırım
BU ARADA HIPNOTERAPİ ESNASINDA DA ASLA DOKTORUN ELI ELINE DOKUNMUYOR :kedi:
SENI TAMAMEN SÖZLÜ VERDİĞİ TELKİNLER İLE TEDAVİ EDİYOR.
HER KONUDA DA YARDIMCI OLUYOR, MESELA GARAJA GİTTİĞİNİZDE ONUN TAKSİCİSİNİ ARAYIP DR ULUSOYA GELDİK DİYORSUN, PARA ALMADAN SENİ OTELE BIRAKIYOR. TEDAVİ BİTİNCEDE SENİ OTELDEN ALIP GARAJA BIRAKIYOR.
BENİM ÖNERİM MUTLAKA YAKIN BİR OTELDE KALIN, SEANS ARALARINDA GİDİP GELİRKEN ZAMAN KAYBETMEYİN. BİZ SÖZER OTELDE KALDIK, YÜRÜME MESAFESİ 3 DK :)
benimde randevum eylülün üçünde bende otel sözerden ayırttım yerimizi inşallah hayırlısı olacak:lepi:
InşAllah canım, sakın vazgeçmeyin, şimdiden geçmiş olsun olumunekankayizsmile