Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fındıkcım canım bak parmakla olacak iş degıl kendını sevdgın adama bırak beyninden at zevk almaya bak eger tutucu bır ınsan degılsen biraz içki iç sarap mesela hem kan dolasımını hızlandırır hem seni uysturur ben öyle yaptım bu sadece bir öneri ve ben sürtünmeye bıle dayanamayn bir insandm ki ilk yaptıkta sonra dusa gırdık sonra bırdaha yaptık hemde ben uste gectım hıc acı hıssetmedım uyustugum ıcın zevk aldım .. sonra ztn alısıyorsun tamamen... :)
bır kere yapıcam de ve YAP...
fındık merak ediyorum yapıcam diyip hemen yaptınmı
KIZLARRRRR BENDE BAŞARDIIIMMMMMM
:kedi:
OLDU İŞTE OLDU BEN YAPTIYSAM HERKES YAPAR
ULUSOY MUHTEŞEM Bİ İNSAN MUHTEŞEM Bİ DOKTOR HİÇ DÜŞÜNMEYİN GİDİN 1 BUÇUK GÜNDE SORUNU ÇÖZDÜKKKK :)))9[/QUOTE
]
elmeto tebrik ederimmm....senin adına çok sevindimm...alkisalkisalkis
ULUSOY MUHTEŞEM Bİ İNSAN MUHTEŞEM Bİ DOKTOR HİÇ DÜŞÜNMEYİN GİDİN 1 BUÇUK GÜNDE SORUNU ÇÖZDÜKKKK :)))9[/QUOTE
]
elmeto tebrik ederimmm....senin adına çok sevindimm...alkisalkisalkis
teşekkür ederim canım sagol
sen ne durumdasınn
ULUSOY MUHTEŞEM Bİ İNSAN MUHTEŞEM Bİ DOKTOR HİÇ DÜŞÜNMEYİN GİDİN 1 BUÇUK GÜNDE SORUNU ÇÖZDÜKKKK :)))9
Elmeto tebrikler canım..
Nasıl oldu anlatırmısın ? kaydirigubbakcemile2
teşekkür ederim canım sagol
sen ne durumdasınn
canım ben yeneli 3,5 ay kadar oldu,,,şimdi iyiyim çok şükürrr,,,bi problem yok
merhaba arkadaşlar bende 2 aylık evliyim ve olmuyoır doktor kızlık zarı açılmış probelm yok dedi ama vajinumussun dedi bunun yenen istanbulda bildiğiniz doktor var mı hepsi para tuzağı bu konuda psikologlar bile 1 seansa 200 tl istiyor anlamadım gitti.
bencede cok cıddı bır rakam ..tamam durumun varsa hıc bekleme gıt...bı dakka durma ..bende vajılıydım br bucuk yıl yasadım kendım egzersızler ve aparatlarla basardım ...bence bı dene egzersızlerıulusoy 5000 diyor çok ciddi bir rakam bu ama