Dilatör setim bugün geldi.. 1. Ve 2. Aparatı hemen denedim o kadar mutluyum ki anlatamam yarın 3. Apatı deniycem inşallah biran önce kurtulurum şu sorundan

Icime su serptin biz hep yatakta deniyoruz. En iyisi salonda yerde denemek demek ki.
Bizde hep yatakta deniyorduk ben 4.aparatla çok rahat yaparken p...te zorluk çekiyordum sanki yolunu bulamıyordum zoraki içime almaya başlamıştım ama orda kalıyordum hiç kımıldamasına izin veremiyordum çok canım yanıyordu brz motivasyon önden çalışma bolca kayganlık ve sert zemin bi araya gelince kendi yolunu buluverdi sanki inşallah sizinkide kolaylıkla olur

Dilatör setim bugün geldi.. 1. Ve 2. Aparatı hemen denedim o kadar mutluyum ki anlatamam yarın 3. Apatı deniycem inşallah biran önce kurtulurum şu sorundan
Çok sevindim canım en inş en kısa sürede

Sprey inanılmaz etkili ben ilk iliskide dışına icine sıktım 6 7 fıs kadar ve hicbirsey hissetmedim kesinlikle tavsiye ederim
Ben spreyden bile korkuyordum.Sırf bunu yenmek için dün eşim sıktı biraz çok yanmam oldu ama uyuştuğunu hissettim. İnşallah hiç bişey hissetmem denemeye de cesaret edebilirsem

Ben spreyden bile korkuyordum.Sırf bunu yenmek için dün eşim sıktı biraz çok yanmam oldu ama uyuştuğunu hissettim. İnşallah hiç bişey hissetmem denemeye de cesaret edebilirsem
Basta biraz yakıyo ama sonra geciyo yanması ve cidden baya bir uyuşma sağlıyo korkmayın. Biraz cesaret edin insallah olucaktır

Anladım canımm
Şimdi ne durumdasın. Yani artık sprey kullanmadan ilişkiye girebiliyor musun
Evet canım spreysiz de oluyo artık şükür ama işte eşimin ileri yapması yavaş yavaş oluyo am bunada şükür yaaa Rabbim bütün herkesin yenip kurtulmasını nasip etsin inşaallah burdan herkese söylüyorum sakın pes etmeyin sakın çünkü herşey bizim elimizde biz kendi kendimizin doktoruyuz

N Nin64737 canim bu arkadasimizin yazdiklarini oku sana da cok faydasi olacaktır.

Banada yardımcı olurmusunuz bende çift parmak ve aparat alabiliyorum ama eşli deneme için hala olmuycak hissi var

Z zhde06 arkadasimiz cok guzel yazmis okuyun lutfen

bugün 9 aylık tedavi sürecimde ilk kez parmak egzersizinden farklı olarak aparatla denedim. Ve gördüm ki ben oraya bir şey girebildiğini bilsem bile geniş olduğunu fark etmemişim. İlk aparatla uzun bi süre egzersiz yaptım. Anestol krem sürdüm ama sürmesem de olurmuş gibi düşündüm. aşamalı gitmek adına ikinci boyu denemedim yarın deneyeceğim bu ufacık şey bile beni inanılmaz motive etti ne Zamandır stres altındayım kurtuldum adeta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…