jnci canım sana bir sorum olacak. Gün icinde saat 3 gibi çalıştık. Bu gece de calissak bir zarari olur mu? Yorar mi beni?

Sen calisiyor musun nasil gidiyor hangi asamadasin
Ben parmak egzersizi yapıyordum psikiyatr ile, en son eşli deneyin dedi bir kısmı oldu sonrası olmadı ben de aparat aldım eşliden önce onla yapar kasılmalarımı falan azaltırım diye şu an reglim bitsin devam edeceğim.

jnci canım sana bir sorum olacak. Gün icinde saat 3 gibi çalıştık. Bu gece de calissak bir zarari olur mu? Yorar mi beni?
Canım ben yara olmasından çekindiğim için çok zorlamamıştım kendimi
Sen kendini nasıl hissediyorsan o şekilde devam et .
Bak aparatı yapabildiysenn eşli de bi şekilde olucak hiç sıkıntı yapma

Canım ben yara olmasından çekindiğim için çok zorlamamıştım kendimi
Sen kendini nasıl hissediyorsan o şekilde devam et .
Bak aparatı yapabildiysenn eşli de bi şekilde olucak hiç sıkıntı yapma
Bu gece erteledim evet. Yarin gece devam ederiz. 4. Aparatta zorlanirsam direkt esliye gececektim. Ilk denemede tuhaf geldi vajina kasindan geçerken. Ikinci de gozlerimi kapattım o kastan geçmesini bekliyorum. Dayanacagim tek aci o aci biliyorum. Hepiniz oyle yazmıştınız. Ben esime o kastan geçti mi diye sordum megerse sonuna kadar girmis ve hic anlamadim bile. Birkac günüm daha var gececek biliyorum. En cok sizin sayenizde. Insallah bitecek. Hepimizin derdi bitecek

Merhaba çok güzel anlatmışsınız bende 7 aylık evliyim bu anlattıklarınızı uygulayacam şimdi sipariş ettim dilatör setini ne zaman gelirse başlayacam yapabilirim inşallah

Merhaba çok güzel anlatmışsınız bende 7 aylık evliyim bu anlattıklarınızı uygulayacam şimdi sipariş ettim dilatör setini ne zaman gelirse başlayacam yapabilirim inşallah
Dualarinda insallah yapicam diye değil. Vajinismustan iyileştim. Oldu bitti seklinde beynini ona odakla. Hıdırellezde ettigim dualar karsilik buldu benim de. vajinismustan kurtuldum diye dua ettim isyemedim oldu dedim. Bunu gun icinde baska baska seyler icinde yapabiliriz. Oldu yaptim ben güçlüyüm vajinam bunun icin yeterli genislikte gibi basari ve olumlama iceren cümlelerle kendine guç ver. O kadar kolay ki inan bana. Ben henuz tam anlamiyla yenmedim ama dilatorler cok kolay geciyor. Bir sey daha soyleyecegim bunu ozel bulmazsin insallah. Ön sevişmeyi olabildigince uzat iyice islan. Oral seksten gelen islaklik disarisi icin oluyor sadece. Ön sevisme ile vajina da esniyor büyüyor içerisi de tamamen islaniyor.

Haklısın ama korkuyorum çok dar geliyo bana sanki hiçbişey girmeyecek gibi bi an önce gelse de yapsam egzersizleri kurtulmak istiyorum bi an önce

Şöyle birsey var benim cildim uyusturucu kremlere acayip karşı çıkıyor 1 hafta önce kullandım tahris oldu 3 gun lavaboya gidemedim onu kullanmadan yapsam nasıl olur
Olur canım bende sadece ilk seferde sürmüştüm
Genel olarak anestezi kremleri tahriş ediyor zaten .

Canim merhaba ayni durum bendede var alabiliyorum ama gelgit yaparken inanilmaz agrim oluyor

Önerebileceğim tek şey var onuda zaten siz biliyorsunuz aslında ..Kendinizi rahat bırakacaksınız git/gel yaparken tek yol bu

Merhabalar şuan bende sizinle aynı aşamadayım git gel yapmasına izin vermiyorum eşime çünkü canım ya istemesemde kasıyorum o canım yandığı anda benim ilk iki ilişkim spreyle oldu ve ozaman esim rahatça git gel yapiyodu sonra spreye alismayim diye bıraktım ama acaba biraz daha alışana kadar spreyle devam mı etsem diyorum spreyin bi zararı olmaz dedi bi arkadaşa sordum onun da ilk 10 iliskisi spreyle olmuş siz sprey ya da herhangi bir uyuşturucu krem kullandınız mı

İlk ilişkide spreyde acı ağrı hissettiniz mi? İşe yaradı mı gerçekten benim tek umudum o

Merhaba arkadaşlar ben buraya yazdıktan sonra kendimi motive ederek tekrar denedim önce 3ve 4.aparatla çalıştım ultrason jeli kullandığım için aparatla çalışmada içimde kayganlaşmış oluyor ama bu sefer sert bi zemin üzerinde denedim yatağımız yumuşak olduğu için dizlerim yatağa çöküyordu ve yeterince rahat hissedemiyordum dizlerim titriyordu sert zeminde daha kontrollüydüm ve çok rahat aldım hatta 15 dakika kadar hiç kasmadan git gele izin verdim ve şok oldum bumuymuş hissini orda yaşadım işte ama tam herşey oldu bitti derken ertesi gün adet oldum şimdi bitmesini bekliyorum 2 gün sonra tekrar denicem inşallah bu sorun tamamen çözülmüş olur artık aparatı yapıp eşlide yapamayan arkadaşlar bide sert zeminde üstte oldukları pozisyonda denesinler inşallah onlarada faydalı olur

Icime su serptin biz hep yatakta deniyoruz. En iyisi salonda yerde denemek demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…