VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Aparatlarla calismaniz nasil gudiyo acaba

Kızlar size kısaca nasıl atlattığımı anlatayım 2 aylık evliyiz 1 ay boyunca neredeyse her gün denedik yok olmuyor eşim araştırmış vajinusmus olabilir misin dedi ben de o ne ya ilk defa duydum dedim yaşadığım olayın adını bile bilmiyordum vajina girişine kayganlaştırıcı sürdüm be küçük bir ayna yardımı ile ve kendi elimle Altan destek vererek bu işi gerçekleştirdik tamamıyla psikoloji de bitiyor benim de nasıl bacağım titriyordu sürekli elimle itiyordum ama hepsi psikolojik dediğim gibi beni kurtaran ayna kayganlaştırıcı ve stresten uzak psikolojikmen kafadan yenme ile oldu

Bnde vemcain spreyle 3. Boya kadar yapabliyrum4. Boy olmiyo malesef
4 biraz zorlayıcı evet, onu hiç yapmayan arkadaşlar da var burada. ben bir kez daha deneyip olmazsa eşliye geçicem. 4 gerçek p...’ye yakın, ama p. dilatöre göre daha yumuşak ve vajinanın şeklini daha rahat alabilir gibi düşün.

Insallahh canimm yaaa evet baya sert plastik sonucta

Bol Bebe yağı ile denedin mi ? Canım
3. Boyuna kadar yapabiliyrum.dun 3
Bol Bebe yağı ile denedin mi ? Canım
Vemcain spreyle dun vajinamin icne sıkamadm cevresine 3 fıs sktım sonra 1. Boydan itibaren calistim 3.boya kadar snra 4. Boyu hemen taktim cok azcik girdi o girise ama nefes verdm kegel yaptim o an ikindm falan bi turlu gtmedi ya ben iteliyorum gtsin dye ordan da birsey iteliyo dilatoru anlayamadim gercektende

4.yü tamamen almayı başardım eşlide de o ilk takılan yeri geçtik ama devamı gelmedi sanki kitlendi orda daha fazla ileri gitmedi bundan sonra ne olacak çok merak ediyorum

Şuan çok heveslendim ama aparat için kredi kartı istiyorlar.

4.yü tamamen almayı başardım eşlide de o ilk takılan yeri geçtik ama devamı gelmedi sanki kitlendi orda daha fazla ileri gitmedi bundan sonra ne olacak çok merak ediyorum
Bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir artık canım merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…