ben de çok hirpalandigimi yoruldugumu hissediyorum. Degistirilmesi gereken olumsuz inanclarimiz var kesinlikle. Mesela burada gordum. Bi vajinismus hastasi vajinasini ozgurluk olarak görüyormuş. Özgürlüğü yok olacak diye paylasmak istemiyormuş. Cinsel terapi ile kurtulmus. ben de cinsel terapiste gidecegim insallah.
[/QUOT
Çok doğru bır açılım.. sanırım öyle görüyoruz yıllardır korudugun bişey beyin napiyosun sen diyor sakin izin verme:)))
Aparatlarla calismaniz nasil gudiyo acababugün 9 aylık tedavi sürecimde ilk kez parmak egzersizinden farklı olarak aparatla denedim. Ve gördüm ki ben oraya bir şey girebildiğini bilsem bile geniş olduğunu fark etmemişim. İlk aparatla uzun bi süre egzersiz yaptım. Anestol krem sürdüm ama sürmesem de olurmuş gibi düşündüm. aşamalı gitmek adına ikinci boyu denemedim yarın deneyeceğim bu ufacık şey bile beni inanılmaz motive etti ne Zamandır stres altındayım kurtuldum adeta.
Aparatlarla calismaniz nasil gudiyo acaba
Bnde vemcain spreyle 3. Boya kadar yapabliyrum4. Boy olmiyo malesefmerhaba, ilk 3 aparatı rahatça yapabiliyorum sadece bebe yağı kullanıyorum 4. Aparatı denedim ama zorlandım,anestezi kremi ile onu deneyeceğim.
4 biraz zorlayıcı evet, onu hiç yapmayan arkadaşlar da var burada. ben bir kez daha deneyip olmazsa eşliye geçicem. 4 gerçek p...’ye yakın, ama p. dilatöre göre daha yumuşak ve vajinanın şeklini daha rahat alabilir gibi düşün.Bnde vemcain spreyle 3. Boya kadar yapabliyrum4. Boy olmiyo malesef
Insallahh canimm yaaa evet baya sert plastik sonucta4 biraz zorlayıcı evet, onu hiç yapmayan arkadaşlar da var burada. ben bir kez daha deneyip olmazsa eşliye geçicem. 4 gerçek p...’ye yakın, ama p. dilatöre göre daha yumuşak ve vajinanın şeklini daha rahat alabilir gibi düşün.
Eger 3 ile calisip esli yapabilirsenz bana yazar msiniz rica etsem nasil oldgunuInsallahh canimm yaaa evet baya sert plastik sonucta
Bol Bebe yağı ile denedin mi ? Canımmeraba 4. Boyu yapamiyorum onerebilcgnz bisey varmi
3. Boyuna kadar yapabiliyrum.dun 3Bol Bebe yağı ile denedin mi ? Canım
Vemcain spreyle dun vajinamin icne sıkamadm cevresine 3 fıs sktım sonra 1. Boydan itibaren calistim 3.boya kadar snra 4. Boyu hemen taktim cok azcik girdi o girise ama nefes verdm kegel yaptim o an ikindm falan bi turlu gtmedi ya ben iteliyorum gtsin dye ordan da birsey iteliyo dilatoru anlayamadim gercektendeBol Bebe yağı ile denedin mi ? Canım
Başardın mıjnci 4. Dilatörü dün yaptım bugün eşli denemeye geçmek istiyorum pozisyonu bana da göderebilir misin insallaaah akşam ben de buraya başardım yazarlardan olucam
Şuan çok heveslendim ama aparat için kredi kartı istiyorlar.Arkadaşlar merhaba vajinismusu dün yendim lütfen yazdıklarımı sonuna kadar okuyun asla yapılmayacak bisey değil en baştan başlıyorum ben 3 senelik evliyim ve bu hastalıkla uğrasıyorum ilk bes altı ay hiç umursamadık olur bir sekilde demekki yavas yavas olcak falan dedik 1 yıl oldu baktım hala aynı tam o esnada olmuyordu. Sonra tedavı olmak istedim çok araştırdım ciddi paralar istiyorlar ama gözüm inanın o parayı da görmedi s bir yılda bu şeklide geçti ama artık bebek istediğimi farkettim ve bireyler yapmalıydım 1 hafta önce buraya üye oldum yazılanları okudum dedimki bunu da denemeliyim eger olmazsa doktora gidecektim çünkü bu hastalığı artık kabullenmiştim. Aparat sipariş ettim dün elime ulaştı saat 6 gbi geldi aparatlar hiç vakit kaybetmedim hemen sıcak bir duş alıp başladım çalısma ya ilk aparat çok küçük zaten bebek yahu sürdüm ve denedim ama sonuç hüsran naptıysam girmedi tam 6 saat hem ağladım hem yaptım yok başaramycam dedim küçücük sey bile girmiyor burası kapalı dedim bıraktım sonra 25 20 dakika buradaki başarı hılayelerini okudum kendi kendime telkinler verdim eşin bunu haketmiyo sen haketmiyo sun diğer kadınlardan ne eksiğin var bunun yüzünden hayatın zehir oldu diye ve ıkındım ıkınırken aparatı itekledim ve içindeydi 6 saat sonra inanamadım o mutluluğu size anlatamam ilki girince gerisi çok kolay bakın ben 2 sene uğraştım 6 saatte yendim nolur vakit harcamayın hemen aparat sipariş edin çoook kolaaay ıkınırken yapacaksınız unutmayın ben hala inanamıyorum kendime dün gece uyuyamadım mutluluktan
Aparat için kredi kartı isteniliyor. Kapıda ödeme yokCanım @Umutsuzvaka41 aparat sipariş et hemen derecen nasıl ? Yani ne durumdasın şu an
Canım kredi kartı olması şart değil normal banka kartıylada ödeme yapabilirsinAparat için kredi kartı isteniliyor. Kapıda ödeme yok
Bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir artık canım merak etme4.yü tamamen almayı başardım eşlide de o ilk takılan yeri geçtik ama devamı gelmedi sanki kitlendi orda daha fazla ileri gitmedibundan sonra ne olacak çok merak ediyorum