- 9 Ocak 2018
- 588
- 1.165
- 113
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #267.721
Aynı yollardan geçmiş insanlar olarak bizi bizden başkası anlayamazMerhaba 5. Ayıma gireceğim gerek hayat yoğunluğumuzdan vs vs hala tık yok vemcaine yerine bu spreyi vermişler nasıl kullanmam gerektiğini bilemedim düz sıktım ama bir etki göremedim lütfen yani lütfen artık tam anlamıyla yardımcı olabilir misiniz öncesinde doktora gidip tedavi olmadım en ileri gittiğim bayram ilk günüydü köpek gibi bir pozisyondaydım yüzüm üst vücudum yatağa yatık kalçam hafif yukarıda deneye deneye öyle biraz alışmıştım önceleri daha çok kasıyordum o pozisyon ve o an biraz alıştım sanki çok az kalmış gibiydi hafif acı hissettim ama devam edemedik o bölgeyi penisi hissettim ama sanki tam önünde yani sonrasında deneyemedik sonra bayram cart curt kaldı yine lütfen yardımcı olun bunların etkisi olur mu krem sprey sadece psikolojik rahatlatma kendini kandırma mı ney bunalıma gircem bıktım artık isyana geçiyom birşey yapasım gelmiyor burada medet ummak da bilmiyorum değişik geliyor herkesin işi gücü var benmke ilgilenemez sadece başlara nazaran o bayram günü denediğimiz derin nefes alıyorum ve direndim sanki kalçamı bi an havaya kaldırsam olacaktı ama o acıyı tam anlamı ile hissetneye cesaret edemedim kayganlaştırıcı olarwn da bebe yağı kullanıyox yardımlarınızı önerileriniz bekliyorum moralim bozuk hassasım üsluba da çok takılıyorum hassas olduğum bi konu old için ona göre yanıtlarsanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden