- 17 Nisan 2025
- 33
- 19
- 3
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #267.701
Yorumları okuyorum kargonun üzerinde siparişin ne olduğu kabak gibi ortada oluyormuşFark etmiyor. Uygun fiyatlı, yorum sayısı ve puanı yüksek olan bir yerden sipariş edebilirsiniz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumları okuyorum kargonun üzerinde siparişin ne olduğu kabak gibi ortada oluyormuşFark etmiyor. Uygun fiyatlı, yorum sayısı ve puanı yüksek olan bir yerden sipariş edebilirsiniz.
Sanmıyorum ya neyse yine de dikkatli olun tabiYorumları okuyorum kargonun üzerinde siparişin ne olduğu kabak gibi ortada oluyormuş![]()
Ben almıstım öyle gelmedi yaYorumları okuyorum kargonun üzerinde siparişin ne olduğu kabak gibi ortada oluyormuş![]()
Fatura üzerinde yazıyormuş.Ben almıstım öyle gelmedi ya
Faturalar kargo paketinin üstüne konmuyor ki?Fatura üzerinde yazıyormuş.
İyi geceler kızlarrr, sonunda bende yenebildim öncelikle buradan ve özelden bana destek olan arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ediyorumHep buraya yazan arkadaşların nasıl yendiklerini okudukça bende motive oluyordum ve şuan bende henüz yenemeyen arkadaşlarıma motive olsun diye sürecimi yazmak istiyorum, evliliğimin ilk gecesi vajinismusla yüzleştim, ilk aylar pek önemsemedik hep erteledik bugün olur yarın olur diye diye erteledik ama her denememiz hüsranla bitiyordu.Daha sonra psikiyatrik tedavi gördüm ve hiç bir verim alamadım tam 3 ay gittim geldim eşimle birlikte, ama sonuç alamıycağımı düşündüm ve doktorumdan memnun kalmadım devam etmedim ve tekrar umutsuzluğa kapıldım bir kaç ay hiçbirşey yapmadan öyle bekledim günden güne psikolojik durumum kötüye gidiyordu ve çevremin çocuk baskısıda ayrıca psikolojimi bozuyordu, ve hiç birşey yapmıyodum kısacası hep erteledim, eşimle vajinismustan dolayı sürekli tartışıyoduk aslında başka sebeplerden tartışıyoduk ama ana sebep vajinismustu.Öyle erteleye erteleye 2 seneyi devirdik şuan okadar pişmanımki keşke daha önceden çabalasaydım eminim yenerdim, vajinismus kesinlikle erteleme hastalığı çabalamadan ve üzerine gitmeden olmuyor. 2 yılın sonunda tekrar doktora gitmeye karar verdim çünkü aklımı kurcalayan birşey vardı acaba problem anatomikmi diye düşünüyordum emin olmak için doktora gittim doktor baktı ve normal yapıda olduğunu söyledi, bu arada doktorun ismini vermiyorum çünkü bilindik biri değil, muayeneden sonra doktor vajinismus tedavisi yaptığı söyledi ve bende tedavi görmeye karar verdim ilk seansımda eşimle benle konuştu. Daha sonra bana parmak egzersizi ödevi verdi ilk önce tek parmak sonra 2 parmak olucak şekilde, vajinama dokunamayan ben parmak yerleştirebildim. Ama parmağımı yerleştirmem 1 haftayı buldu yanlış yere ittiriyormuşum. Uğraşa uğraşa yerini buldum. Daha sonraki ödevim aparatlardı ilk boyları bikaç günde yerleştirdim ama dördüncü aparatı yerleştirmem yine 1 haftamı aldı sonra oda oldu. Son seansımda doktor bu ödevleri orada yaptırdı gayet iyi gittiğimi artık eşimle deneyebileceğimi söyledi. Ama yine her denememiz hüsranla bitiyordu ve sabaha kadar ağlıyordum her deneme önceki aparat çalışması yapıyodum tüm aparatları yapabiliyodum ama eşli olmuyordu, bu denemelerimiz 1 yıl devam etti tekrar doktoruma gitmek istemedim çünkü son çare olarak zarımı alıcağını söylemişti ama asla zar aldırma taraftarı değildim çünkü zarım normal yapıdaydı. Bildiğim kadarıyla septalı yapıdaki zarlar ameliyat gerektiriyor. Doktorun bana faydası şöyle oldu, vajinamı tanıdım ve kapalı bir yer olmadığını anladım. Egzersizlere hep devam ettim her fırsatta egzersiz yapıyodum hatta eşimle denemediğim günlerde bile sürekli egzersiz yaptım eşimle denemelerimiz şöyle oluyordu ben üstte olucağım şekilde deniyorduk ama bir türlü olmadı penis başı vajina girişime takılı kalıyordu sonra düşündüm ben nerede hata yapıyorum dedim ben bu aparatları yapabiliyosam eşimle yapabilirim dedim çünkü aparatlar sert. Bana uygun pozisyonun bu olmadığını düşündüm ve hatam gerçekten pozisyondu bu şekilde başarılı olan bir çok arkadaş var ama ben olamadım herkesin rahat olduğu pozisyon aynı değil dedikleri doğruymuş. Sonra dedimki aparatları ne şekilde çalışıyorsam eşimlede öyle denicem, ve son bir kaç denememizde ben altta olucağım şekilde denedik( tabiki öncesinde aparat çalıştım) ve hemen ardından denedik ve ilk kez penis başı oldu bu bile mucizeydi benim için 2 denememizde bu şekilde penis başı oldu. Geçen günki çalışmamı şöyle yaptım sadece üçüncü aparatı çalıştım ve 2 parmak çalıştım parmaklarımla içeride birkaç dakika makas hareketi yaptım ve o an gözle görülür esneme oldu ciddi boyutta esnemişti ve hemen ardından eşimle denedik ( yoğun jel kullandık bu arada) derin nefes aldım verdim ıkınmadım, sadece küçük wc mi yapar gibi gevşettim veeee oldu, hiç ağrı olmadı asla ağrı yok o an ben anlamadım bile eşim oluyo dedi yine başı oluyor zannettim sonrasında eşim tamamına yakın olduğunu söyleyince şok oldumm mutluluktan ağladım. Rabbim sonunda çabamın karşılığını verdi
Olayın özeti çaba sabır ve cesaret korkularınızın üzerine gidin asla benim yaptığım hatayı yapmayın ERTELEMEYİN, umutsuzluğa kapılmayın çünkü umut herzaman var. Yazım biraz uzun oldu kusura bakmayın detaylı şekilde paylaşmak istedim, yenen arkadaşların başarı öyküleri nasıl bana umut olduysa umarım benim başarı öykümde sizlere umut olur
![]()
Bende vajinismusu parmak egzersizi ile yendim. Öncelikle biraz vajina incelemesi yapmakla başlamanızı öneririm ayna karşısında nefes ve kegel egzersizi yaparak inceleyin biraz. Sonra kendinizi rahat hissetme seviyenize göre ister işaret isterseniz de daha küçük olduğu için serçe parmakla başlayın. Parmağınızı vajina girişine yerleştirip hafif daireler çizerek hareket ettirin. Tabi öncesinde bol kayganlaştırıcı sürmeyi unutmayın. Parmağınızı hafif hafif itin gittiğini hissedeceksiniz. Eğer ilerletemez takılırsanız elinizi çekmeden bekleyin hafifçe dairesel hareket yapmaya devam edin kaslar gevşediğinde ilerletmeye devam edin. İlk girişte sonra hafif popoya doğru eğerek ilerletmek gerekiyor bunu zaten zamanla keşfedeceksiniz.Takıldığınızda derin nefes alıp mum üfler gibi vererek rahatlayabilirsiniz. Başka sorunuz olursa bildiğim kadarıyla yanıtlarım ☺Öncelikle yazınız için teşekkür ederimbende vajinismusu olanlardanım parmak egzersizlerine başladım ama nasıl yapacağımı bilemiyorum sanki doğru yöne veya açıdan yapamıyomuşum gibi hissediyorum bu konuda yardımcı olur musunuz ?
Bende vajinismusu parmak egzersizi ile yendim. Öncelikle biraz vajina incelemesi yapmakla başlamanızı öneririm ayna karşısında nefes ve kegel egzersizi yaparak inceleyin biraz. Sonra kendinizi rahat hissetme seviyenize göre ister işaret isterseniz de daha küçük olduğu için serçe parmakla başlayın. Parmağınızı vajina girişine yerleştirip hafif daireler çizerek hareket ettirin. Tabi öncesinde bol kayganlaştırıcı sürmeyi unutmayın. Parmağınızı hafif hafif itin gittiğini hissedeceksiniz. Eğer ilerletemez takılırsanız elinizi çekmeden bekleyin hafifçe dairesel hareket yapmaya devam edin kaslar gevşediğinde ilerletmeye devam edin. İlk girişte sonra hafif popoya doğru eğerek ilerletmek gerekiyor bunu zaten zamanla keşfedeceksiniz.Takıldığınızda derin nefes alıp mum üfler gibi vererek rahatlayabilirsiniz. Başka sorunuz olursa bildiğim kadarıyla yanıtlarım ☺![]()
Çok teşekkür ederimBende vajinismusu parmak egzersizi ile yendim. Öncelikle biraz vajina incelemesi yapmakla başlamanızı öneririm ayna karşısında nefes ve kegel egzersizi yaparak inceleyin biraz. Sonra kendinizi rahat hissetme seviyenize göre ister işaret isterseniz de daha küçük olduğu için serçe parmakla başlayın. Parmağınızı vajina girişine yerleştirip hafif daireler çizerek hareket ettirin. Tabi öncesinde bol kayganlaştırıcı sürmeyi unutmayın. Parmağınızı hafif hafif itin gittiğini hissedeceksiniz. Eğer ilerletemez takılırsanız elinizi çekmeden bekleyin hafifçe dairesel hareket yapmaya devam edin kaslar gevşediğinde ilerletmeye devam edin. İlk girişte sonra hafif popoya doğru eğerek ilerletmek gerekiyor bunu zaten zamanla keşfedeceksiniz.Takıldığınızda derin nefes alıp mum üfler gibi vererek rahatlayabilirsiniz. Başka sorunuz olursa bildiğim kadarıyla yanıtlarım ☺![]()
Lütfen yardımcı olun ben eşli deneme yapamıyorumEvet yendim hatta hamileyim
Tebrik ederim.. Peki bu iki senede istek azalması yaşadınız mı? Kuruluk vs.. Ben de bir sene vajinismustum o yüzden şimdi ıslanmada biraz zorluk yaşıyorum. İlişki oluyor amaMerhaba,
Belki birine yardımcı olabilirim diye bu hastalığı nasıl yendiğimi anlatmak istiyorum.Siteye üye olmadan aylarca bu sayfayı okuyup ağlıyordum.Yenince yazıp ben de birilerine destek olmak istedim.Öncelikle bu hastalıkta kişiye özel tedavi çok önemli.Birinde işe yaramayan diğerinde yarayabilir.Ben iki yıl boyunca bu hastalıkla mücadele ettim.İlk defa ilişkiye girmeyi denediğimde şiddetli acım ve kanamam oldu.Ama kanama ve acı olduğu için tam ilişki yaşanmasa da önemli kısmını atlattığımızı düşünmüştüm.İşin aslı öyle değilmiş.Doktora gittiğimde hala bakire olduğumu söyledi.Zarın biraz kalın ve etli olduğunu bu şekilde de ilişki yaşayabileceğimi ama biraz zorlanabileceğimi söyledi.Sonrasında bir buçuk yıla varan erteleme sürecim başladı.Bir süre sonra eşimle aramızda bu meseleden kaynaklı görünmeyen ama derinde bu meseleden kaynaklanan gerginlikler oldu ister istemez.Bu sefer başka bir doktora gittim.O da benzer şeyleri söyleyince küçük bir operasyon geçirmem gerekti.Hafif uyku halindeyken zara kesi atıldı.Operasyon sırasında hiç kanamam olmamış.Bir ay boyunca ilişki denememiz yasaklandı.Sonrasında ise yine başarılı olamadık.Hep kaçındığım dilatörlerden aldım.Çünkü son çaremdi.İlk boyunu sorunsuz kullanabildim ama sonrasında başarılı olamadım.Bu süreçte yaşanan yıkım ve eksiklik hislerinden hiç bahsetmiyorum çünkü zaten bunu okuyorsanız aynılarını yaşıyorsunuzdur.
Şimdi ben de işe yarayan programdan bahsetmek istiyorum.
1-Öncelikle kendimize sürekli vajinanın esnek bir yapıda hatırlatıyoruz.Ama bunu kendimizi azarlamadan şefkatli bir şekilde hatırlatıyoruz.
2-Nefes çok önemli.Diyafram nefesinden bahsediyorum.Lütfen bunu aksatmadan yapın.Ben de bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum.
3-Bizim asıl ihtiyacımız olan "Pelvik Taban Gevşetme".Lütfen Kegel yapmayın.Önce gevşemeyi öğrenmemiz lazım.Sonra kasları kontrol edeceğiz.Youtube aracılığıyla video bulabilirsiniz bu egzersizleri.Her gün,özellikle de ilişkiye gireceğimiz gün yapıyoruz.
4-Perine masajı önemli ama ben yapmadan yendim.Yapanlar çok işe yaradığını söylüyor.Denemeyi düşünüyorum.
5-Denemeden sıcak bir duş almak da insanı gevşetiyor.
Şimdi ilişki sırasında ne yaptığımı anlatayım:
1-Ön sevişmeye önem verdim.Gerçekten ıslanmış olmanız gerekiyor.Ben kayganlaştırıcı kullanmadım.Bedenimin kendiliğinden hazır olmasını istedim.Siz kullanabilirsiniz tabii bu benim tercihimdi.Kullanırsınız da vajina ph değerine uygun olmasına dikkat etmelisiniz.
2-Belimin altına küçük bir yastık koyarak destekledim.Giriş olmadan derin bir diyafram nefesi aldım ve nefesi mum üfler gibi ağzımdan verirken ilişki gerçekleşti.Nefesi verirken aşağıya doğru gevşetiyorsunuz kendinizi.
Ağrı acı hissetmedim.Çok az pembemsi kanamam oldu.Sonrasında birkaç gün hafif beni çok da rahatsız etmeyen tahriş hissi oldu.Sonrasında da ağrı,acı yaşamadan ilişki yaşayabildim.İnşallah yazdıklarım birinin işine yarar.![]()
İsteksizlik yaşadım ama sorunu aşınca çabuk adapte oldum.Kuruluk sorununu da aşana kadar denemelerimde yaşadım.Aştıktan sonra yaşamadım.Tebrik ederim.. Peki bu iki senede istek azalması yaşadınız mı? Kuruluk vs.. Ben de bir sene vajinismustum o yüzden şimdi ıslanmada biraz zorluk yaşıyorum. İlişki oluyor ama
Merhaba pelvik taban ve kegel farkı nedir tatmin edici doğru bir içerik bulamadım youtube da da bana yardımcı olabilir misiniz özelden kaynak da ekleyerek rica etsem teşekkür ediyorumMerhaba,
Belki birine yardımcı olabilirim diye bu hastalığı nasıl yendiğimi anlatmak istiyorum.Siteye üye olmadan aylarca bu sayfayı okuyup ağlıyordum.Yenince yazıp ben de birilerine destek olmak istedim.Öncelikle bu hastalıkta kişiye özel tedavi çok önemli.Birinde işe yaramayan diğerinde yarayabilir.Ben iki yıl boyunca bu hastalıkla mücadele ettim.İlk defa ilişkiye girmeyi denediğimde şiddetli acım ve kanamam oldu.Ama kanama ve acı olduğu için tam ilişki yaşanmasa da önemli kısmını atlattığımızı düşünmüştüm.İşin aslı öyle değilmiş.Doktora gittiğimde hala bakire olduğumu söyledi.Zarın biraz kalın ve etli olduğunu bu şekilde de ilişki yaşayabileceğimi ama biraz zorlanabileceğimi söyledi.Sonrasında bir buçuk yıla varan erteleme sürecim başladı.Bir süre sonra eşimle aramızda bu meseleden kaynaklı görünmeyen ama derinde bu meseleden kaynaklanan gerginlikler oldu ister istemez.Bu sefer başka bir doktora gittim.O da benzer şeyleri söyleyince küçük bir operasyon geçirmem gerekti.Hafif uyku halindeyken zara kesi atıldı.Operasyon sırasında hiç kanamam olmamış.Bir ay boyunca ilişki denememiz yasaklandı.Sonrasında ise yine başarılı olamadık.Hep kaçındığım dilatörlerden aldım.Çünkü son çaremdi.İlk boyunu sorunsuz kullanabildim ama sonrasında başarılı olamadım.Bu süreçte yaşanan yıkım ve eksiklik hislerinden hiç bahsetmiyorum çünkü zaten bunu okuyorsanız aynılarını yaşıyorsunuzdur.
Şimdi ben de işe yarayan programdan bahsetmek istiyorum.
1-Öncelikle kendimize sürekli vajinanın esnek bir yapıda hatırlatıyoruz.Ama bunu kendimizi azarlamadan şefkatli bir şekilde hatırlatıyoruz.
2-Nefes çok önemli.Diyafram nefesinden bahsediyorum.Lütfen bunu aksatmadan yapın.Ben de bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum.
3-Bizim asıl ihtiyacımız olan "Pelvik Taban Gevşetme".Lütfen Kegel yapmayın.Önce gevşemeyi öğrenmemiz lazım.Sonra kasları kontrol edeceğiz.Youtube aracılığıyla video bulabilirsiniz bu egzersizleri.Her gün,özellikle de ilişkiye gireceğimiz gün yapıyoruz.
4-Perine masajı önemli ama ben yapmadan yendim.Yapanlar çok işe yaradığını söylüyor.Denemeyi düşünüyorum.
5-Denemeden sıcak bir duş almak da insanı gevşetiyor.
Şimdi ilişki sırasında ne yaptığımı anlatayım:
1-Ön sevişmeye önem verdim.Gerçekten ıslanmış olmanız gerekiyor.Ben kayganlaştırıcı kullanmadım.Bedenimin kendiliğinden hazır olmasını istedim.Siz kullanabilirsiniz tabii bu benim tercihimdi.Kullanırsınız da vajina ph değerine uygun olmasına dikkat etmelisiniz.
2-Belimin altına küçük bir yastık koyarak destekledim.Giriş olmadan derin bir diyafram nefesi aldım ve nefesi mum üfler gibi ağzımdan verirken ilişki gerçekleşti.Nefesi verirken aşağıya doğru gevşetiyorsunuz kendinizi.
Ağrı acı hissetmedim.Çok az pembemsi kanamam oldu.Sonrasında birkaç gün hafif beni çok da rahatsız etmeyen tahriş hissi oldu.Sonrasında da ağrı,acı yaşamadan ilişki yaşayabildim.İnşallah yazdıklarım birinin işine yarar.![]()
İsteksizlik yaşadım ama sorunu aşınca çabuk adapte oldum.Kuruluk sorununu da aşana kadar denemelerinde yaşadım.Aştıktan sonra yaşamadım.Tebrik ederim.. Peki bu iki senede istek azalması yaşadınız mı? Kuruluk vs.. Ben de bir sene vajinismustum o yüzden şimdi ıslanmada biraz zorluk yaşıyorum. İlişki oluyor ama
Mesaj olarak attım size.Ama link atamadım mesajla kabul etmedi.Herkes görsün diye buradan da yazacağım.Youtube'a Celina Stomboli Rodriguez Pelvik Taban Gevşetme yazın.Video Türkçe ve ben Pelvik Taban Terapistine de başvurdum o da nefes egzersizi ve videodaki hareketleri verdi.Boşuna gitmiş oldum ona da.Merhaba pelvik taban ve kegel farkı nedir tatmin edici doğru bir içerik bulamadım youtube da da bana yardımcı olabilir misiniz özelden kaynak da ekleyerek rica etsem teşekkür ediyorum![]()